Köpte en ovanlig planta jag verkligen ville ha och tog en billig pÃ¥ köpet. NÀr de skulle skicka 3 dagar senare annullerades den ovanliga plantan och de skickade bara den billiga som hos grönvÀxtrike... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket fin butik! Bra och snabb leverans pÃ¥ nyttodjur. Har handlat mycket vÀxter genom webbshop, bra packat och det finns heatpack att vÀlja. Mycket snabb leverans. Det som drar ner betyget Àr att... ãã£ãšèŠã
Fina, friska vÀxter, de anlÀnde hela och vÀl inpackade. Det gÃ¥r att köpa med "heat packs" som hÃ¥ller vÀxterna skyddade mot kyla, vilket Àr toppen. Jag köpte 4 slingervÀxter, alla olika sorters stickli... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köpte en planta jag verkligen ville haâŠ
Köpte en ovanlig planta jag verkligen ville ha och tog en billig på köpet. NÀr de skulle skicka 3 dagar senare annullerades den ovanliga plantan och de skickade bara den billiga som hos grönvÀxtrike var dubbelt så dyr som i vanliga affÀrer, Ingen information innan och ingen återkoppling. Nu tycker de att jag ska betala 200kr för en planta som kostar 18-39kr i vanliga mataffÀrer. Kan man inte leverera alla varor hör man av sig till kunden innan man skickar.
Skickat två mail men inte fått svar
BestÀllde en gul Clivia pÃ¥ nÀtet ochâŠ
BestÀllde en gul Clivia på nÀtet och den kom idag. JÀttefint paketerad och jag Àr supernöjd.
Kan verkligen rekommendera detta företag. ððððð
BestÀllde online upp till KirunaâŠ
BestÀllde online upp till Kiruna under vintern, inga problem. Alla vÀxter var super bra packade! Rekommenderar starkâïžðž
Rekommenderar
Jag har handlat lite sporadiskt bÃ¥de online och i butiken. Ãverlag fin kvalitet pÃ¥ vÀxterna. NÃ¥gon gÃ¥ng fick jag ett mindre fint exemplar och fick superfin kundservice. Nu vid senaste bestÀllningen lade jag till heatpack nu i kylan. VÀxterna mÃ¥r prima och trots att paketet blivit lite misshandlat och tillbucklat i postgÃ¥ngen sÃ¥ var vÀxterna sÃ¥ vÀlpackade att de inte hade nÃ¥gra skador.
Fina, livsdugliga vÀxter!
Fina, friska vÀxter, de anlÀnde hela och vÀl inpackade. Det går att köpa med "heat packs" som håller vÀxterna skyddade mot kyla, vilket Àr toppen. Jag köpte 4 slingervÀxter, alla olika sorters sticklingar. Kommer definitivt att återkomma 2026!
Mycket fin butik!
Mycket fin butik!
Bra och snabb leverans på nyttodjur.
Mycket snabb leverans.
Det som drar ner betyget Àr att bilderna ibland Àr finare Àn det man får hem, jag hade önskat att man får det som finns på bild nÀr de gÀller de dyra vÀxterna. (1000 kr och uppåt)
Absolutly perfect!
Jag bestÀllde vÀxter från GronvÀxtriket för den andra gången nu och Àr vÀldigt nöjd med både vÀxterna och leverans.
BestÀllde en vÀxt frÃ¥n detta företagâŠ
BestÀllde en vÀxt från detta företag och den var otroligt bra packad och vÀxten övertrÀffade verkligen förvÀntningarna. Både större och grannare! Tack
Never buying plants from this storeâŠ
Never buying plants from this store again!
My email to customer service has been ignored, so Iâm leaving this as a 1-star review.
1. I paid 379 kr for an Aglaonema Jungle Nectarine, and what I received was a totally damaged plant. It looked like it had been chewed and spit out - completely split in half. It was wrapped in just a single sheet of newspaper⊠absolutely unacceptable packaging for a plant.
Iâve ordered 12 cm potted plants from many other stores before, and they always arrived safelyâwrapped in thick paper or cardboard. So much for GrönvÀxtriket claim: âVi gör alltid vÃ¥rt absolut bÀsta för att packa dina vÀxter pÃ¥ ett sÃ¥dant sÀtt att skador inte ska uppstÃ¥.â
After removing all the dead and broken leaves, I was left with: only three semi-alive leaves, two out of three stems completely rotten, and the only healthy stem - snapped in half. Many of the roots were also rotting, likely due to overwatering before shipping. I still canât believe I paid full price for a plant with such little chance of survival.
2. Plants were mislabeled! Out of the four plants I ordered, two were not what I ordered.
The plant labeled as Aglaonema Snowflake was actually Aglaonema Stripes.
The plant labeled as Aglaonema Red Dragon turned out to be Aglaonema Red Zircon.
Very disappointed.
Varit nöjd
Har handlat tidigare av dem och varit nöjd.
Men denna gången fick jag hem en halvdöd vÀxt som visar tydliga tecken på uttorkning och hade vissna toppar. En Hoya jag velat ha så lÀnge, bladen Àr alldeles skynkliga med skador och inga friska toppar med någon tillvÀxt. Fick börja med att klippa bort.
Ville unna mig och tycker det Àr så tråkigt att man får vÀxter i så dåligt nÀr man betalar fullpris.
Ingen respons på mail från dem och i recensionerna ser jag att jag inte Àr ensam. KÀnns som att de inte bryr sig nÀr de fått sina pengar.
De får två stjÀrnor enbart för att övriga vÀxter var i bÀttre skick.
En helt fantastisk butik med sÃ¥ mÃ¥ngaâŠ
En helt fantastisk butik med så många olika och spÀnnande vÀxter! Och trevlig och hjÀlpsam personal. Vi kommer tillbaka.
Man fÃ¥r inte det man bestÀller ochâŠ
Man får inte det man bestÀller och inget svar på mail.
Hade man bara fått svar så hade det inte gjort något, men nÀr dom inte ens svarar så kÀnns det som att dom inte bryr sig.
Så nu kommer jag inte att handla något mer dÀrifrån
VÀxt med trips
Första gången jag köpte en vÀxt hÀrifrån hade jag inga problem. Denna gången dÀremot så bestÀllde jag två vÀxter, den ena hade trips och tydliga tripsskador. Den andra hade någon annan insekt som jag inte kÀnner igen och vet fortfarande inte vad det Àr. Mailade ang detta då det står att de anvÀnder nyttodjur och tÀnkte att insekten jag inte kÀnde igen kanske Àr nåt sånt. Skrev också om tripsen i mailet. Har inte fått något svar. Bli nog tyvÀrr inget mer hÀrifrån för min del.
Fantastiskt butik
Fantastiskt butik med stort och annorlunda sortiment. Kul med något nytt!
Köpte tvÃ¥ stycken vÀxter och den enaâŠ
Köpte två stycken vÀxter och den ena var i mycket dåligt skik så den dog... Svarar ej på mail angående det heller... Första och sista köpet från mig!
Inte lika bra lÀngre
Har handlat hÀr (online) sporadiskt över några år. I början var det tip top, men tycker att kvalitén gått ner en det på hur det packas och tyvÀrr på vÀxterna också. Lite lotteri hur det ser ut nÀr det kommer fram. Fick nyss en helt uttorkad och halvdöd hoyastickling.
Uppskattade i början nÀr man fick medskickat ett par godisar med deras logga. Inte samma omsorg i kundbemötandet lÀngre. Fattar dock att de har en svårare sits nu efter flytten och med en konjunktur som gör att de sÀkert sÀljer sÀmre.
VÀldigt fina vÀxter
VÀldigt fina vÀxter, kul utbud, vÀlpaketerade leveranser.
Köp, köp, köp!!!
Rekommenderar alla vÀxt Àlskade att köpa hÀrifrån, helt enorma och bra skick på vÀxterna! Bra packat!
Dem har just fått en återkommande kund!
Fick fel typ av hoya-âŠ
Fick fel typ av hoya- pÃ¥pekade saken men dom tog inte ansvar â felmarkerad i thailand â blev svaret ungefÀr. Betalade dyrt för en speciell sort- dom tyckte typ att jag borde ha tittat pÃ¥ bilden inte pÃ¥ namnet?
Vet inte om jag vågar köpa fler vÀxter av dom.
// Lena , trÀdgÃ¥rdsmÀstare och hoya-samlareâŠ.
Bra kundbemötande
Turbulent leverans av planta, fick bli en omplantering. Men Markus på GrönvÀxtriket återkopplade skickat mail med bra information om skötsel av vÀxten, toppenbemötande.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ