NÊr fÊrgeterminal, strand og indkÞb ligger denne oase med skÞnneste gÃ¥rdhave og utroligt venligt og imÞdekommende personale. Rent, velholdt og med lÊkre badeprodukter og udendÞrsbrus. Der er kÊlet for... ãã£ãšèŠã
Utrolig god atmosfÊre. Personalet er sÃ¥ sÞde og imÞdekommende. VÊrelset er dejligt men et garderobeskab ville vÊre perfekt. Hyggelige omgivelser der gÞr at man nemt kommer i kontakt med de andre gÊs... ãã£ãšèŠã
Vi har haft 2 overnatninger pÃ¥ stedet. PÊnt renoveret vandrehjem - absolut i badehotel stil. Personalet fortjener mere end 5 stjerner. (Den manglende stjerne skyldes irritation over de âboligteksti... ãã£ãšèŠã
Dejligt sted der summer af hygge. Kvalitet af vÊrelser, udenomsarealer og fÊlles kÞkken er i top, og selv om der er selv-tjek in, mÞder man rart og smilende personale. Mange fine detaljer med bl.a. g... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder overnatning i nyrenoverede vÊrelser - Alle med eget bad og toilet. Vi har ligeledes et flot nyrenoveret fÊlleskÞkken, grillstation under åben himmel og 2 udebrusere. Og så er der kun 250m. til strand og 8 min. gang til fÊrgehavn. Vi har et nemt og fleksibelt nÞglefrit system der gÞr at du kan checke ind når det passer dig.
LÊrkevej 6, 9940, LÊsÞ , ãã³ããŒã¯
- tina@guesthouse.dk
- www.guesthouse.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi har haft en helt igennem storartetâŠ
Vi har haft en helt igennem storartet oplevelse med 3 overnatninger I Guesthouse på LÊsÞ.
VÊrelserne er små, meget hyggelige og med dejligt toilet og badevÊrelse. Vi tilbragte mange fine stunder på deres udendÞrs overdÊkkede terrasse. De har desuden super fint gårdmiljÞ med lÊnestole og borde, grill m.m. Stedet er generelt moderne og enkelt indrettet. Der er rent og pÊnt over det hele. VÊrterne er meget imÞdekomne og flinke. Vi kan derfor varmt anbefale Guesthouse til alle interessede.
Albert og Birgitte
En Perle på LÊsÞ!
En Perle på LÊsÞ!
Vi har netop haft den mest fantastiske oplevelse pÃ¥ dette luksus-âvandrehjemâ. Fra det Þjeblik, vi trÃ¥dte ind, blev vi mÞdt af de sÞdeste og bedste vÊrter, der virkelig fÃ¥r én til at fÞle sig hjemme. Stedet emmer af hjemlig hygge, og den smagfulde indretning skaber en varm og indbydende atmosfÊre.
Servicen er helt i top, og der mangler absolut ingenting. Vi havde til vores rÃ¥dighed et veludstyret kÞkken, vaskerum, lÃ¥ne-gummistÞvler og paraplyer, strandkurv, badelagen, morgenkÃ¥ber, udendÞrs bruser og meget mere ð
Morgenmaden er skÞn. Sengene er behagelige. Beliggenheden er perfekt.
Vi elsker alt ved dette sted og kan varmt anbefale det til alle, der sÞger en luksuriÞs og hyggelig oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage!
Smagfuldt indrettet overnatningsstedâŠ
Smagfuldt indrettet overnatningssted med fine fÊllesfaciliteter og udendÞrsarealer. Venlige og imÞdekommende ansatte :)
KÊmpe kÊmpe anbefaling herfraâš
KÊmpe kÊmpe anbefaling herfraâš
Virkelig hyggelig atmosfÊre og imÞdekommende mennesker - et sted man ikke kun besÞger én gang!ð€©
Jeg glÊder mig til at komme igen!
Tusinde tak for en helt fantastisk weekend og pÃ¥ gensynâïž

2 skÞnne dage pÃ¥ dette fantastiskeâŠ
2 skÞnne dage på dette fantastiske sted, svÊrt at fremhÊve noget bestemt - det skal opleves. Servicen er helt i top, Tina og Mette har virkelig gjort vores weekend til en dejlig oplevelse.

KÊmpe Anbefaling âïžâïžâïžâïžâïž
KÊmpe Anbefaling âïžâïžâïžâïžâïž
Virkelig hyggeligt & gennemfÞrt GuestHouse. ððœ
Der er krÊset ekstra om omgivelserne i de smukke udearealer der giver en stemning af at vÊre tÊt pÃ¥ strand & vand. ðâïž
Afstanden til Restauranter og de lokale dagligvarebutikker er kort, dette gjorde at vi nÞd at kunne bruge det fine grill/ude-kÞkken til en frokost i det fri mellem bambus & siv. ð
Vi er sÃ¥ klar pÃ¥ at vende retur til LÊsÞ GuestHouse ð©µ