Guldhedens Flyttexpress AB レビュー 17

3.8

企業情報

1. 引越業者

当該企業による記述

Guldhedens Flyttexpress startades 1946 och är en av de äldsta och mest välrenommerade flyttfirmorna i Göteborg. Idag har vi magasin och kontor i Sisjön, Göteborg. Vi är en auktoriserad transportör hos SMF och är mycket stolta över vårt goda rykte. Vi präglas av passion för service och skräddarsyr lösningar efter hur du vill ha det. Vissa tycker om att sköta packningen själv medan andra vill ha hjälp med allt från flyttstädning till möblering och uppackning. Ta hjälp av oss för privatflytt och företagsflytt, nära och fjärran. Vi tar gärna hand om pianoflytt, kassaskåpsflytt och magasinering. Självklart kan vi låna ut flyttkartonger också. Skicka en offertförfrågan så återkommer vi snabbt med ett pris!

3.8

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Bokade både flytthjälp och städ hos…

Bokade både flytthjälp och städ hos detta bolag. Flytthjälpen var bra förutom att jag behövde städa toaletten efter att en av killarna gjort sitt behov..

Flyttstädningen var frustrerande. Efter första städningen behövde de komma tillbaka dagen efter för att städa igen. Lika dåligt då med…. Resulterade i en icke godkänd slutbesiktning då besiktningsmannen nästan var i chock över den dåliga städningen.

Bemötningen av städfirman var dålig, man fick höra ett och annat. Bland annat att lägenheten var gammal och därför kan det inte städas bättre (den är NYBYGGD) och att jag/vi gör detta för att slippa betala (vi betalde till och med innan städningen för att tillägga)

Så i helhet skulle jag inte rekommendera städningen från dessa om man vill ha slutbesiktning godkänd.

2026年5月18日

Flytt och magasinering

Har anlitat företaget för flytt, magasinering och återflytt av mitt stora, tunga piano. Vilka otroligt proffsiga killar! Så imponerad av alla, ingen nämnd och ingen glömd. I hela processen ett trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

2025年6月13日
5つ星のうち5の評価

Vi anlitade Guldheden Flytt och allt…

Vi anlitade Guldheden Flytt och allt gick verkligen toppen! Flytten gick smidigt, personalen var både professionella och trevliga, och de tog hand om våra saker på ett väldigt varsamt sätt. Vi är supernöjda med hela upplevelsen och skulle absolut rekommendera andra att använda deras tjänster. Tack för ett fantastiskt jobb!

2025年1月15日
5つ星のうち5の評価

Bra flytt av en känslig möbel

Otroligt bra flytt av en känslig möbel som också är tung. Bra genomfört jobb, professionellt och trevligt bemötande. Allt utfört till största belåtenhet. J-ä-v-l-a-r vad starka dom var!
Samma positiva utförande gäller flyttstäden som också ingick i min beställning, men där fick jag aldrig någon personlig kontakt. Tveka inte att anlita dem.

2024年11月6日
5つ星のうち5の評価

Pålitliga, trevliga och bra!

Jag flyttade från södra skärgården i Göteborg och jag var nervös inför flytten. Jag fick bästa flyttgubbarna, nämligen Olof (som egentligen heter Mattias) och Daniel A. De var superlugna, trevliga och visste vad de gjorde. Anlita Guldenhedens flyttexpress och be specifikt om Olof och Daniel A. Istället för en stressig jobbig dag så blev det en trevlig dag. Allt gick som en dans! Tack!!

2024年11月4日
5つ星のうち5の評価

Ska du flytta rekommenderar jag detta…

Ska du flytta rekommenderar jag detta företag. Snabba, professionella och otroligt serviceinriktade. De kommer exakt den tid de sagt, ringer dessutom och talar om att de är på väg.
De packade snabbt och bra. Ordning och reda på kartongerna. De får mina bästa rekommendationer.

2024年6月13日
5つ星のうち1の評価

Vägrar ersättning trots musbaj i nästa alla lådor

Flyttade från göteborg i slutet av februari och förvarade våra saker i deras magasinering i en månadstid.

När vi väl hade fått våra saker och skulle packa upp så upptäkte vi mössbajs i nästa 80% av lådorna. Kontaktade företaget för en lösning. Nu har det nästan gått två veckor och vi får fortfarande inget svar. Trots att vi har gett förslag som att de kommer hem till oss för att packa upp resten för att desinfektera, tvätta osv för att vi ska kunna återanvända våra saker. Alternativt att vi tar in en städfirma som fakturerar oss och vi kan hjälpa de genom att använda avdraget osv. Men vägrar ersättning.

Sämsta bolaget.

Vi köpte tjänsten med flytt och magasinering av vårt bohag. När de kom med vårt bohag till den nya lägenheten hade det varit möss i nästa alla våra lådor. Det syntes tydligt då det var musbajs i nästa alla lådor. Kontaktade bolaget och efter lång vänt fick vi till svars att de nekar ersättning för städning av sakerna i kartongerna.

Vid själva flytten så lastade de i snitt tre lådor i taget i en normalstor hiss. Skadade alla våra tre malmbyrå och min vinylspelare.

Tänk ett varv till innan ni anlitar denna firma.

2024年4月5日
Guldhedens Flyttexpress AB ロゴ

Guldhedens Flyttexpress AB からの回答

Hej Lillian, först ett stort tack för att du anlitat oss och för att du tagit dig tid att lämna en recension.

För Lillian, och ev andra som läser recensionen, vill vi förtydliga att det har gjorts en grundlig utredning av vårt försäkringsbolag som även Lillian fått ta del av. Nedan följer ett utdrag ur den:

"Transportörens skyldigheter:
Bohag2010 är det som avtalat mellan er och Guldhedens Flyttexpress AB. Av kapitel 3 i Bohag2010 framgår transportörens ansvar och skyldigheter och här står att finna: 'Har konsumenten själv packat hela eller delar av bohaget gäller transportörens kontroll endast det synliga bohaget'.

Kravställarens skyldighet:
Det är den kravställande parten som ska styrka att en skada har uppstått, och att denna skada uppstod under den tid som bohaget befann sig under transportörens vård. Det finns inte någon synlig påverkan på de flyttkartonger som har dokumenterats, och inte heller något som visar att skadorna på dess innehåll uppstod under magasineringen.

Lokalerna visar inte synliga spår efter skadedjur och det finns inga uppgifter om att andra kunders bohag skadades på magasinet.

Sammantaget finns det inte något som kan göra det antagbart att flyttkartongernas innehåll skadades under den flytt eller den magasinering som Guldhedens Flyttexpress AB utförde."

Vänliga hälsningar/Teamet på Guldhedens Flyttexpress

5つ星のうち1の評価

Ägare som både blåser sin personal och…

Ägare som både blåser sin personal och sina kunder.. dubbelfakturerar dagligen, skickar chaufförer till Stockholm och ber chauffören plocka upp en kille runt hörnet som får slänga på sig en t-shirt så han kan fakturera för 2 killar när han skickat 1! Ljuger om volymer till kunder och tar mer betalt än vad han borde.. jobbat för den grisen i 6 år. han följer inte kollektivavtal, tar inte hand om sina anställda och dubbelfakturerar dagligen, skickar ut oförsäkrad personal via firman han hyr in folk från (sin frus firma) Kort sagt en gris till chef och gris till firma.
Drar timmar från sin personal med "jag tycker inte så"
Större narcissist till chef och värre blås firma får man leta efter! Killarna på firman är guld men d ägaren ni kunder blir blåsta av! Stor personalomsättning pga samma människa!
Jag vet vad jag pratar om, jobbade för han i 6 år, min slutlön blåste han mig på semesterersättningen på för hela 2021

Guldhedens Flyttexpress AB #guldhedensflyttexpress

2022年3月24日