Guldkalven server nysmurt lÊkkert âŠ
Guldkalven server nysmurt lÊkkert kvarte stykker smÞrrebrÞd. Det er en udsÞgt fornÞjelse at spise små stykker smÞrrebrÞd med frisk pålÊg , varm fiske fillet og andet godt pålÊg.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk oplevelse på Guldkalven i Viborg. Vi prÞvede deres mini smÞrrebrÞd hvor hvor man får 10 hapser med forskelligt pålÊg - Alle fantastiske og man får en smagt en masse forskelligt pålÊg , og alle er virkelig delikate og kÊlet for de små detaljer og smagsnuancer.
Kort sagt - Det bedste smÞrrebrÞd vi nogensinde har prÞvet , med 10 udsÞgte smagsvarianter og så til bare 150 kroner.
Guldkalven kan varmt anbefales
Jeg kan varmt anbefale Guldkalvens minismÞrrebrÞd ðBetjeningen sker altid med et smil, og stedet har en skÞn atmosfÊre âïžâïžâïžâïžâïž
Helt igennem uovertruffen smÞrrebrÞd. Det eneste jeg ikke fatter er, at de kan gÞre det så billigt. Dette er blevet mit faste frokost-sted, når venner skal inviteres til frokost i Viborg. Kan klart anbefales på det varmeste.
Dejligt sted med hÞj kvalitet, sÞd betjening, goeâ priser og mega hyggeligt. Vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk aften, god mad, god betjening og billig pris
Super hyggeligt spisested, fedt koncept med smÞrrebrÞdstapas, der giver mulighed for at smage mange forskellige slags smÞrrebrÞd.
LÊkkert mad, kan klart anbefales.
Superhyggeligt og uhÞjtideligt sted med lÊkkert smÞrrebrÞd, ideen med smÞrrebrÞdstapas er rigtig god, man får smagt en masse forskelligt, og kvaliteten er i top.
Vi holdte studentergilde for vores yngste i går den 5. juli 2025 og bestilte mad fra Guldkalven i Viborg
Maden/konceptet er et kÊmpe hit. Vores venner og familie synes, at maden var spÊndende og yderst velsmagende. ð
Fedt at de bliver ved med at kreerer nye smÞrrebrÞd ð€©ð
Vi kommer helt sikkert til at spise i deres hyggeligerestaurant mange gange fremover og kan klart anbefale et besÞg.