Har bestÀllt från guldklippet flera gånger, man kan alltid lita på att få en bra service och framför allt bÀsta priser!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
GULDKLIPPET ÃR BÃST Hej Guldklippet Àr bÀst! Varför? -Alltid snabba svar -Alltid vÀnliga och villiga att hjÀlpa -Generösa och framför allt BÃSTA PRISER! Tack för denna gÃ¥ng! Vi hörs igen Guldk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JÀttefina ringar, t.o.m. finare i verkligheten Àn pÃ¥ bild. Supernöjda! Och vilket bemötande samt hjÀlp frÃ¥n kundservice! Wow! Högsta betyg frÃ¥n oss o rekommenderar er varmt â€ïž
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÀtt att bestÀlla via hemsidan med mått, tillÀgg och priser angivna! Super bra uppföljning av bestÀllning och leverans. Rekommenderar starkt!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Varmt vÀlkommen till Guldklippet! Hejsan! Vi Àr ett familjeföretag med flerårig gedigen kunskap av branschen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta guld shopp!
à terkommande kunder alltid bra snabbâŠ
à terkommande kunder alltid bra snabb service!
Bra service och otroligt snabb leverans.
Bra service och otroligt snabb leverans.

Strongly recommended!
As nöjd
As nöjd som alltid! Topp kvalite och snabb leverans. 10/10
Ãr sÃ¥ nöjd över kvaliten ochâŠ
Ãr sÃ¥ nöjd över kvaliten och leveransen! Super fina armband. Rekommenderar starkt! ð
JÀttebra.
JÀttebra.
Köpte en snusdosa i guldfÀrg.
Bra pris och snabb leverans ð

JÀtte bra service
BestÀllde en jÀtte fin graverad guldplatta (hÀngsmycke).
Fick snabb mailkontakt med dem nÀr jag ville höra om olika gravyrstilar.
Super nöjd!

JÀttefina ringar

Svin bra företag!
Svin bra företag!
Vilken service! Wow asså :D rekommenderar starkt. Kommer definitivt handla hos dem igen och igen..
GULDKLIPPET ÃR BÃST
GULDKLIPPET ÃR BÃST
Hej
Guldklippet Àr bÀst! Varför?
-Alltid snabba svar
-Alltid vÀnliga och villiga att hjÀlpa
-Generösa och framför allt BÃSTA PRISER!
Tack för denna gång! Vi hörs igen Guldklippet!

Guldklippet ããã®åç
BÀsta kvalité och mycket bra service
BÀsta kvalité och mycket bra service! Kan inte hitta bÀttre!

Guldklippet ããã®åç
Supernöjd med smyckena och bÀstaâŠ
Supernöjd med smyckena och bÀsta servicen!

Guldklippet ããã®åç
Bra kvalité och proffsig service!
Jag har anvÀnt mitt smycke varje dag. Jag Àr supernöjd, jÀttebra kvalité och proffsig service!

Snabb leverans och underbaraâŠ
Snabb leverans och underbara produkter!! SÃ¥ bra kvalite!! Rekommenderas till ALLA!!!!
BÃSTA
Fick hem min vara förra månaden. Den uppnår verkligen mina förvÀntningar, Àr super nöjd med både varan och servicen!
Mycket nöjd
Mycket nöjd! Rekommenderar starkt.. super bra service och snabb frakt.

Guldklippet ããã®åç
Tack för bra och snabb service!
Vilket skÀmt!
Vilket skÀmt! BestÀllning lagd 21 juni 22, 3-5 dar skulle det ta, snabba Àr dom tycker dom sjÀlva! efter 14dagar ingenting, efter 16 dagar försöka ringa,helt obefintliga och orimliga telefontider! Ett annat nummer, upptaget efter 6 signaler sedan telesvar. Chat till slut ett blixtsnabbt svar att ordern nu var makulerad. Dom har, som någon oxå skrev innan, inte varorna dom sÀljer. Patetiskt! Vi blev blåsta på Vår förlovning! Skamligt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã