Jeg bestilte nogle udsalgstitler og en bamse. DesvÊrre nÃ¥ede GLS pakken ikke frem, og den kunne ikke spores. Gyldendal sendte straks en ny pakke. Det er virkelig god service. Jeg er virkelig meget til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Selve lÞbet af bÞgerne var iorden, men afleveringen pÃ¥ min mors adresse var under al kritik. Pakken blev lagt oppe pÃ¥ en reol i selve indgangen til huset, min mor havde ikke opdaget den, det var en an... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt er perfekt. BÞgerne gode, og de kommer hurtigt. Man får mail-besked undervejs. Så ved man, hvornår man skal kigge efter dem. De er også godt emballerede - aldrig beskadige under vejs.
äŒæ¥ãåçããŸãã
BÞgerne blev leveret indenfor det lovede tidspunkt, dog lidt utilfredshed med DAO, som lagde bÞgerne foran huset pÃ¥ en havebÊnk, istedet for, som de plejer ved bryggersdÞren. Og det kom heller ikke e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gyldendals Bogklub er for dig, som holder af bÞger. Duften af bÞger, vÊgten af bÞger, samlingen på hylden, samtalen om det, du lÊser, og fornÞjelsen ved at fordybe sig. GÞr tidens bedste bÞger til en del af dit liv, tilpasset dine vaner, med et medlemskab uden binding til 0 kr.
Klareboderne 3, 1001, Kbh. K, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Altid fÞrste klasses service og hurtig leveringð

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Levering mindre end 2 dÞgn efter bestillingen.
Det kan vist ikke gÞres bedre.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Som altid en god oplevelse. Nemt at bestille og hurtig levering med DAO.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Den Þnskede bog kom hurtigt og lige til dÞren.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Jeg valgte med vilje aflevering på adressen:
Peter Boesen
Lipkesgade 25, 3. 2
2100 KÞbenhavn à Dato: 12-08-2022 16.40
Ordrenummer: 0140730055
Medlemsnummer: 500706361
Jeg synes selv, jeg var i god tid med gaven til den 18.08. Alligevel kom den for sent og blev afleveret i Classensgade hos Min kÞbmand. Det er mit indtryk fra tidligere, at I har problemer med anden leveringsadresse, som er svÊr at finde. Jeg har ringet tidligere for at få vejledning. Det kan I gÞre bedre.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Hurtig og nemt val af bÞger til levering
Gyldendal har et bredt udvalg af bÞger og det gÞr at jeg får oplevelser via bÞgerne som jeg ikke normalt ville få.
Kjeld

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Venlig imÞdekommenhed efterfulgt af et lille stykke âdetektivarbejdeâ for at imÞdekomme mit Þnske om bestilling af vare.
SUPER!
Jeg er glad og tilfreds.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Jeg er meget glad og tilfreds med at handle med Gyldendals bogklub, og fortÊller om deres det til mange.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Min bestilling blev afgivet den ene dag, og to dage efter afleverede vores postbud min pakke.
Hurtig betjening.
Flot.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Leveringstiden for mit forrige kÞb var 10-11 dage og mit seneste kÞb er ikke ankommet endnu efter 7 dage. Det er vildledende at reklamere med 2-3 dages leveringstid.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Altid gode tilbud og stort udvalg. Solid indpakning og leveringen er blevet bedre. Dao smider ikke lÊngere pakkerne, så vi bliver vÊkket !!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã