レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Door enkele slechte(re) reviews op Trustpilot vooraf even via What'sApp contact gelegd met de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie en de inhoud daarvan wekte voldoende vertrouwen om een order te... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn bestelling bestond uit 6 potten forming cream. Laat op de avond besteld en supersnel volgende dag in huis. 2 verpakkingen jammer genoeg gebroken , na melding meteen reactie en credit voor de gebr... もっと見る

5つ星のうち3の評価

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

waardeloos bedrijf(je)

waardeloos bedrijf(je) . onprofessioneel in afhandeling van order en communicatie. Bestelling gedaan op 20 februari en het nu is het 21 april en nog steeds niets ontvangen . Wel vooraf betalen maar niet leveren….!! Bij navraag per mail een zuur antwoord dat mevrouw Basten de mankracht niet heeft om klanten op de hoogte te stellen van leververtraging. De wereld op zijn kop hier ! Ook gedane toezeggingen over de levertijd worden niet nagekomen. Over geld terugstorten wordt niet gesproken.
Zwaar teleurgesteld!!

2026年4月21日

Niets geleverd

Op 1 maart KIS Style Sculpting Paste, 3 x 150 ml besteld.
Op 16 maart mail gestuurd dat ik nog niets ontvangen heb. Direct de volgende dag antwoord gekregen, dat ze verwachtten de tubes op 18 maart op te sturen.
Het is nu 8 april en er is nog steeds niets geleverd....

2026年3月1日
5つ星のうち1の評価

ik wist dat het product niet op…

ik wist dat het product niet op voorraad was, maar informeerde na 2,5 week hoe het er mee stond.
dit was het antwoord: ma 02-03-2026 12:37heb ik u een antwoord gestuurd. Ongeveer 3 weken was het antwoord.
Vriendelijk hé! dit heb ik geantwoord: Dus ik moet niet zeuren!? Een klantvriendelijker antwoord mag best.
Informeer er niet voor niets naar.
Na 4 weken informeerde ik weer.
hun antwoord: Goedendag, Ze hebben ze niet geleverd. zal ik de order aan u terugbetalen?

Hier zakt toch je broek van af.

2026年4月1日
5つ星のうち3の評価

Artikel uiteindelijk niet geleverd

Had een bestelling geplaatst via de websitebeheerder had ik de indruk dat het artikel binnen enkele dagen geleverd zou worden. Hoorde niets. Contact gezocht via whatsapp. Gewoon telefonisch contact was niet mogelijk. Het artikel bleek niet voorradig te zijn. Over 1,5 week zou het geleverd worden. Ander halve week later geen bestelling. Opnieuw contact gelegd. Kon nog ander halve week duren. Opnieuw gewacht. Na 3 weken nog niks ontvangen. Weer geappt. Zou nog 10 dagen duren. Heb toen besloten de bestelling te annuleren. Kreeg het geld na twee dagen terug.
Al met al was dit zo niet de bedoeling. Denk goed na voordat je hier iets besteld wat je op korte termijn nodig bent.

2026年3月23日

after sales service

net contact gehad over 1 van de American Crew potjes die ik besteld had. er bleek een andere wax in te zitten. (ik had er meerdere besteld dus kwam er pas na een paar weken achter )er werd keurig een creditnota gemaakt. hartelijk dank voor deze service.

2026年3月18日
5つ星のうち1の評価

Attention taxes à payer !

Après une semaine de retard de livraison et à ma grande surprise, le produit est livré par la poste. J'ai dû m'acquitter de 13 € de taxes le prix du produit ! C'est une pure et simple arnaque car ils ne disent pas au moment de l'achat !!!

2026年3月16日

DONT ORDER

Ordered from this appalling company Hair & Beauty, received an email stating order shipped, then notification order had been delivered. It was NOT! I've emailed numerous times and tried calling, no reply!!!! This is outrageous! DO NOT ORDER FROM THIS DISHONEST CONPANY

2026年1月19日
5つ星のうち1の評価

Slechte klantenservice en geen oplossing bij niet ontvangen pakket

In december heb ik een bestelling geplaatst bij HairandBeauty. Volgens PostNL zou het pakket zijn bezorgd, maar wij waren niet thuis en hebben het pakket nooit ontvangen. Het is ook niet bij buren afgeleverd en nergens terug te vinden.
Ondanks meerdere contactpogingen houdt de webshop vol dat het pakket “bezorgd” is en weigert men verantwoordelijkheid te nemen. Er wordt geen oplossing geboden, geen nieuw product verstuurd en geen terugbetaling gedaan. Ook wordt er niet of nauwelijks gereageerd op e-mails.
Volgens het consumentenrecht ligt het risico van verzending bij de verkoper totdat het product daadwerkelijk door de klant is ontvangen. Helaas lijkt deze webshop dat te negeren en wordt de klant met het probleem opgescheept.
Zeer teleurstellende ervaring. Ik raad aan hier alleen te bestellen als je bereid bent het risico te lopen je geld kwijt te raken.

Aanpassing; na meerdere malen het bedrijf te mailen en te wijzen op de wetgeving is er inderdaad een terugbetaling gedaan. Dit kwam vooral doordat ik mijn poot stijf hield en niet omdat jullie klantvriendelijk waren en begrip toonden voor de lastige situatie die ontstaan was. Blijkbaar hebben jullie je administratie ook niet op orde; want contact via de mail is er nog uitgebreid geweest nadat dit bericht geplaatst is en tenslotte de terugbetaling plaats vond.
Ik hoop dat jullie andere klanten beter gaan helpen in de toekomst. Ik doe dit niet voor mijn lol. Ik was gewoon producten en geld kwijt.

2025年12月14日
HairandBeauty ロゴ

HairandBeauty からの回答

Goedendag, wij hebben met u veel gecommuniceerd over deze order. De order werd verstuurd met postnl. onze pakketten worden verstuurd met track en trace. hierdoor is het pakket exact te volgen tijdens de reis naar uw adres. Postnl maakt gebruik van scanners met daarin een locatie bepaler. Dat betekent dat op het moment van scannen te zien is waar het pakket wordt gescand. In uw geval was dit bij u voor de deur. U bleef aangeven dat u het pakket toch niet had ontvangen en om die reden is er een onderzoek ingesteld door ons en postnl. Ook daaruit bleek dat het pakket zeker bij u is afgeleverd. Desondanks dat, hebben wij als bedrijf besloten om u het volledige bedrag te terug te betalen ondanks dat alle onderzoeken uitwijzen dat het bij u is afgeleverd. Vreemd is het wel dat op het moment dat u deze beoordeling schrijft de terugbetaling aan u al was verricht. Wij betreuren de situatie en vinden dat u ons in een kwaad daglicht stelt terwijl daar geen enkele aanleiding voor is.

Antw. Tja dit blijft een heen en weer dingetje. Feit blijft dat zowel track en trace aangeven dat het is afgeleverd bij u. Dat het onderzoek door Postnl ook heeft uitgewezen dat het bij u thuis is bezorgd. Ook de chauffeur is daar in gehoord en ook die geeft aan dat het bij u is afgeleverd. En als laatste; het bedrag werd wel op 16 februari overgemaakt aan u. Dit gaat via Multisafepay die het aan u terug overmaakt, dan kan er iets verschil zijn in het overmaken van het bedrag en het bijschrijven bij u op de rekening. Dat neemt iets tijd. Laten we het boek sluiten.

5つ星のうち5の評価

Kappersgel bestelling te vroeg retour door bezorgdienst

Had een bestelling gedaan voor kappersgel. Deze shop hanteert sowieso de beste prijs! Het pakket bleek echter te vroeg door de bezorgdienst retour te zijn gestuurd waardoor ik het niet meer kon ophalen bij het pakketpunt. Ik heb meteen contact opgenomen met hair&beauty en kreeg binnen een uur al reactie en een oplossing dat ze de order nogmaals versturen! Ik ben hier super blij mee. Wat een service. Blijf hier zeker bestellen

2026年2月5日

Goed en snel.

Erg blij met mijn bestelde goldwell shampoo, dit had ik in de avond (20:00 uur) besteld. De volgende dag al in de middag door PostNL bezorgd. Wat een voortreffelijke service snel in huis. Ik raad het ieder aan, nogmaals dank voor de super snelle levering.

2026年1月23日

Trustpilot エクスペリエンス