Herlev Hair Design レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg havde lÊst gode anmeldelser og skulle finde en ny frisÞr, da min tidligere frisÞr er flyttet for langt vÊk. DÃ¥rligt valg. Fra jeg kom til jeg gik var der gÃ¥et 25 min. og jeg fik bÃ¥de vasket hÃ¥r... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er igennem mange Ã¥r kommet hos Mia i Salon Hair Design, Herlev Bygade. Jeg er blevet klippet, har fÃ¥et farvet hovedbunden, har fÃ¥et vokset og trimmet Þjenbryn og har fÃ¥et lavet permanent Þjen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hair design kan jeg stÊrkt anbefale. Den bedste frisÞr jeg jeg oplevet. De er super sÞde og servicemindet i salonen. Jeg fik lavet striber og klippet liv i mit lange hÃ¥r og farvet Þjenbryn. Blevet r... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÞre gerne fra AllerÞd til Herlev for at fÃ¥ ordnet hÃ¥r, bryn og vipper hos Mia👍har ogsÃ¥ fÃ¥et lavet eyeliner behandling og Japansk facelifting. Det er altid en kompetent og dejlig oplevelse og fÞler... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Alt for kort hår og dårlig service.

Jeg kom ind for at få klippet hår, men forlod stedet med en meget kortere lÊngde end aftalt. Hele oplevelsen fÞltes som om den ikke kunne gå hurtigt nok. Inden jeg blev klippet prÞvede medarbejderne at overtale mig til ikke at klippe det kort. Alt i alt, rigtig dårlig oplevelse.

Svar på frisÞrens svar:
Jeg bad om at få det klippet til midt på halsen når det var tÞrt. Lige nu går det til lidt under Þrene, og kan dårligt nok blive kortere, uden at vÊre en korthårs frisure. Det var ikke det jeg bad om.

2022幎3月17日

Hej Smilla
Jeg har klippet dit hår lÊngere ind du Þnsker det.

Jeg kan anbefale frisÞr Mia, Hair Design

Jeg kan anbefale frisÞr Mia, Hair Design, Herlev.
Der bliver lyttet til min Þnsker og de bliver efterlevet, f.eks. om ikke for kort pandehår osv.
Der bliver ikke sjusket med klipning eller farvet striber. Hun er utrolig god til at disponere tiden, jeg kan ikke mindes jeg har siddet og ventet og jeg er kommet der i en del år.
Meget rimelige priser.
Jeg er meget tilfreds.
Britta Pettersson

2020幎8月27日

Super godt!

Har vÊret ved hair design tre gange nu - en gang til lÊngere hår og to gange til korthårs klip + en gang farvning. Har kun gode ting at sige om stedet, ejeren og det resultat jeg har fået hver gang. Jeg kommer helt sikkert igen :)

2018幎4月16日

Tusind tak Andea :)

ForfÊrdelig frisÞr

ForfÊrdelig frisÞr. Er blevet klippet der 3 gange, og de to gange var jeg ok tilfreds.
Blev så klippet i går, og resultatet er slet, slet ikke som vi aftalte.
Alt for kort og klippet i etager, som jeg havde sagt flere gange, jeg ikke ville have.
GlÊder mig til mit hår vokser ud igen. Kommer der aldrig mere!
Hun klippede heller ikke med en saks men brugte en frisÞr kniv. Hold Jer vÊk herfra.

2018幎4月5日

Hej Lone
Det kommer helt bag på mig, at du skriver det opslag, du har altid givet udtryk for at du er fuld tilfreds med dit besÞg i salonen.
Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde en lÞsningen sammen.
GlÊde mig til at se dig.
Mvh Mia

Prisfusk

Min datter har lige vÊret der blive klippet. Hun får oplyst, at det kostede 300,- at blive klippet. Da hun så er fÊrdig bliver det pludselig 350,- fordi hun har glattet og puttet produkter i hendes hår. Oplys dog det fra start af, når der kommer en pige på 15 år ind i butikken.

2018幎3月5日

Hej Janni
Jeg er ked af du har den oplevelse. Jeg husker din datter var glad da hun forlod Hair Design. Nu skal du fÃ¥ det fra min side – for der er objektivt den perception vi selv opfatter – og det er nÞdvendigvis ikke hele sandheden. Din datter fik en klipning som udgangspunkt. Det koster 300 kr. Da behandlingen var fÊrdig bad din datter om ikke hun kunne fÃ¥ glattet sit hÃ¥r, fordi hun skulle i byen. AltsÃ¥ en behandling ud over klipning. Det koster normalt 150 kr. ekstra. Din datter fik det til kun 50 kr. fordi din sÞn er en meget tilfreds kunde hos Hair Design.
Jeg håber du vil korrigere dels overskrift og stjerner til en niveau der fortÊller om kvaliteten af klipning og glatning og lader andre irrelevante fÞlelser ude.
På forhånd tak!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス