レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har nu ventet 3 uger pÃ¥ en afklaring af en reklamation pÃ¥ et par briller men det er ik nemt og fÃ¥ en afklaring nÃ¥r det er en reklamation men hvis det var et par nye briller sÃ¥ er tonen en helt anden... もっず芋る

Hallmann Haderslev. Sindssyg dÃ¥rlig service. KÞbte briller i november 2021. 6 mdr senere skaller stellet og den er rÞget en fjeder i brillestangen. De sagde ordret at jeg mÃ¥tte ha slÃ¥et hovedet in... もっず芋る

Helt fantastisk service og glimrende briller til overkommelig pris. Har kÞbt bÃ¥de titaniumstel(fantastisk kvalitet) og plast, ogsÃ¥ gode. SÃ¥ alt i alt langt over forventning. BÃ¥de bedre og billige... もっず芋る

Jeg var i Ikast i gÃ¥r ved kl 11.20, damen sad ned da jeg kom og sÃ¥ da jeg gik,, hun virkede fuldstÊndig uinteresseret i at sÊlge noget og tog et skema frem og pegede pÃ¥ briller til 5500 kr og sagde d... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

3 års uskaphed

Jeg sejlede rundt symnsmÊssigt med de briller, jeg havde kÞbt hos Hallmman Horsens, og jeg fik at vide, at med mine Þjne, kunne det ikke blive bedre. Jeg fÞlte også, at der var kommunikationsproblemer. Jeg overvejede at stoppe med at kÞre bil, da jeg så så slÞret. I stedet gik jeg til en anden optiker i byen, og jeg har nu fået briller, så jeg ser helt skarpt. 3 års imareridt er forbi.

2026幎4月28日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle have nye briller og

Jeg skulle have nye briller og solbriller i august 24 og fandt en brille hos Hallmann som jeg syntes godt om. Brillen har lidt spinkle stÊnger, så jeg spurgte til holdbarheden og blev forsikret om at der ikke ville vÊre nogen problemer med det. Inden der var gået et år så det ud til at en skrue på venstre stang var ved at gå lÞs. Jeg henvendte mig i butikken for at få den strammet men fik så at vide at det er en gummidims der holder stangen fast. Den skulle bare trykkes ned. Det blev den og jeg fik pudset mine briller. Efter endnu en halv snes dage var det galt igen. Jeg fik dimsen trykket specielt hårdt - sagde man. Nu skulle så holde og jeg fik pudset mine briller. I begyndelsen af september var det galt igen. Jeg fik så besked om bare selv at trykke ned på dimsen når den popper op. Så fik jeg en flaske brillerens og mine briller blev pudset.
Nu har jeg så selv trykket gummidimsen ned adskillige gange. Den vedbliver med at komme op.
En skÞnne dag falder stang og brille af så jeg må jo overveje om jeg skal kÞbe nye allerede.
Det bliver så nok ikke den optiker.

2024幎10月14日
自発的なレビュヌ

Ich habe leider wahrscheinen einen

Ich habe leider wahrscheinen einen Fehler damit gemacht, gerade zum Angebot 50% auf alles eine neue Brille bei Hallmann zu bestellen. Mein derzeitige Brille von Hallmann (Kauf am 11.12.2023 fÃŒr 393 €), noch nicht einmal 2 Jahre alt, ist unbrauchbar, da die Beschichtung zerstört ist und ich nur noch schlecht sehen kann. Das Brillengestell wurde bereits ein Mal getauscht, da es auseinander gefallen war. Ich habe fÃŒr das neue Gestell etwas dazu bezahlt. Von Garantiefall innerhalb von 2 Jahren wurde mir hinsichtlich der BeschÀdigung der GlÀser bei Hallmann nichts gesagt. Nun hat sich auf dem linken Auge auch eine Verschlechterung ergeben. Mir wurde unter dem Angebot Summer-Sale bei gleichbleibender QualitÀt der GlÀser ein Angebot fÃŒr eine Brille in Höhe von 443,50 Euro gemacht und ich habe die Brille bestellt. Mir wurde ein Angebot fÃŒr eine Versicherung fÃŒr 2 Jahre unterbreitet, welches ich noch nicht angenommen habe. Heute morgen sitze ich hier, wÀhrend des Wartens auf die neue Brille, setze meine Brille auf und der BÃŒgel auf der rechten Seite fÀllt einfach ab. Materialbruch und das bereits das zweite Mal innerhalb von nicht einmal 2 Jahren. Auch meine vorherige Brille von Hallmann hatte das Problem mit dem Materialbruch. Ich frage mich nun, ob ich einen Fehler gemacht habe mit der Neubestellung bei Hallmann. Nach dem Lesen der ganzen Rezessionen hier, scheint das kein Einzelfall zu sein und ich bin schon enttÀuscht, bevor ich die neue Brille ÃŒberhaupt bekommen habe.

2025幎8月5日

SeriÞs optiker.

I dag besÞgte jeg Hallmann, Kolding, for at få nye glas til mit gode brillestel. Brillerne var leveret af Hallmann tre år tidligere, men jeg syntes at der efterhånden var for lidt styrke i lÊseområdet.
Forud havde jeg taget et pristjek hos en konkurrent, og var blevet bekrÊftet i at Hallmann fortsat havde konkurrencedygtige priser.
Jeg fik så den store tur hos optikeren Juri, der forsÞgte at finde frem til hvad der skulle Êndres for at optimere glassene.
Efter en lÊngere undersÞgelse konkludere han at det ikke kunne gÞres vÊsentligt bedre, og at vi måtte tjekke de gamle glas og stellet for skader.
Det viste sig at stellet var skÊvt, og manglede den ene nÊsepude.
Efter at det var rettet, var brillerne igen som nye.
Jeg ved det er dybt pinligt for mig, men skriver denne historie i respekt for et firma, der tÊnker langsigtet, frem for blot at levere mig et sÊt nye glas magen til de gamle.
Jeg kÞbte et par nye solbriller med glidende overgang, og gik glad fra butikken.

2025幎7月15日

Virkelig dårlig service.

Virkelig dårlig service.
FÞrst har vi i foråret betalt for briller til vores sÞn han bruger dem ikke. Vi kontakter dem igen.
Fordi jeg bliver bekymret for at han ikke bruger dem. Vi prÞve at undersÞge kontaktlinser. De syntes nu han syn ikke er godt nok til linser. Henviser til ÞjenlÊge.
Da vi kommer til ÞjenlÊge siger de at han ikke skal have briller, det er alt for lille styrke. Da vi kommer tilbage og siger det siger hende optikeren at ÞjenlÊgen ikke gar styr pÃ¥ det. ØjenlÊgen henviser til vi bruger en ordentlig optiker.

2024幎11月14日

Antirefleksbehandling slipper brilleglas efter 2,5 år

Var forbi Hallmann i Odense fordi antirefleksfilmen slipper brilleglasset så synsfeltet bliver slÞret. DesvÊrre er brillerne 2,5 år gamle og så kan Hallmann ikke afhjÊlpe problemet fordi produktgarantien er kun 2 år.
Jeg har haft briller i 50 år og har aldrig vÊret ude for at refleksbehandlingen slipper glasset.
Kan blot konstatere, at gode tilbud fra Hallmann ender med ikke at vÊre det gode tilbud det ser ud til.
Så kÊre Hallmann I kan roligt spare udsendelsen af reklamemateriale til mig og min familie for vi vender tilbage til Synoptik.

2025幎2月22日

Esbjerg

Esbjerg, havde bestilt lÊsebriller og betalt 50 % af belÞbet ved bestilling
DesvÊrre blev jeg lÊngerevarende syg og ringede også 3 gange og informerede dem om situationen.
Idag blev jeg så ringet op af en meget uhÞflig ekspedient som mente at hvis jeg ikke snart kom så var det betalte belÞb bare Êrgerligt og mistet. At jeg kan dokumentere sygdom havde ingen betydning. Hendes kollega havde ikke noteret at jeg havde henvendt mig 2 gange...men det mente ekspedienten ikke var deres problem men mit...det er 4 par briller på 1 år jeg har kÞbt der! ALDRIG MERE sÊtter jeg mine ben der!

2024幎12月27日

Jeg var i Ikast i går ved kl 11.20

Jeg var i Ikast i går ved kl 11.20, damen sad ned da jeg kom og så da jeg gik,, hun virkede fuldstÊndig uinteresseret i at sÊlge noget og tog et skema frem og pegede på briller til 5500 kr og sagde de var gode da de andre havde for småt lÊseflet , jeg gik rundt og ville lige se brille stillende ,,, hun ikke så meget som vÊrdige mig et blik, hun sad på sin flade da jeg undrende forkod butikken ,,,,

2024幎11月7日

Hallmann Haderslev

Jeg har nylig afsluttet et kort abonnement på kontaktlinser hos Hallmann i Haderslev. DesvÊrre har min oplevelse vÊret skuffende på trods af en konkurrencedygtig pris. Kontaktlinserne blev leveret syv dage for sent i forhold til abonnementsstart, og kommunikationen fra personalet i Haderslev var inkonsekvent. Der var også uoverensstemmelser mellem abonnementsaftalen og den faktiske forsendelse. Til trods flere kontakter til butikken kunne personalet ikke finde min bestilling, og kundeservice vejledning var på tysk, hvilket skabte yderligere udfordringer. Jeg håber, mine bekymringer bliver taget alvorligt for at forbedre kundeservice og leveringstjeneste.

2023幎12月8日

Hallmann Fredericia 👍

Har haft et uheld mine ret nye briller. Hallmann Fredericia skaffede et stel mangen til fra en anden butik og jeg fik en så fin service.
Altid super behandling hos dem. 👍👍👍

2023幎6月7日

SÃ¥ er det snart 7 uger siden

Seneste opdatering

Jeg endte med at annullere ordren
 ingen reaktion hverken fÞr eller efter ☹

Så er det snart 7 uger siden jeg bestilte de nye rammelÞse briller og to uger siden jeg sidst spurgte til dem :-(

Ved samme lejlighed spurgte jeg til prisen på en ekstra brille med samme glas, dog i eget stel .... den var hÞjere end den jeg står til at betale ??

Det kan gÞres bedre ... meget bedre ;-)

2023幎5月8日

Endnu en go oplevelse hos Hallmann ved Bea Wilke

Jeg er netop blevet betjent af Bea Wilke, hos Hallmann Optik i Kolding.
Bea er utrolig sÞd, og meget professionel, og Bea tager sig tiden med en go og saglig rådgivning. Jeg er meget tryg ved hendes rådgivning, og sÊtter stor pris på hendes Êrlighed omkring det forhold.
Min bedste anbefaling.

2023幎1月26日

Fantastisk service

Fantastisk service, havde fået et par briller hvor at styrken ikke passede 100 procent, tog derefter indt til Halmann i Kolding der under garantien lavede ny synstest og derefter bestilte nye glas og sender dem hjem til mig, helt og aldeles proffesionelt og god service

2023幎1月9日

Super god behandling

Super god behandling. Optikeren gav sig god tid, også til at svare og forklare mine spÞrgsmål. Personalet i butikken var rigtig god til at vejlede mig i hvilke glastyper der var at vÊlge imellem, og hvilke stel der passede til mig. Efter aftalt tid kunne jeg afhente mine briller og få dem tilpasset. Super god behandling og briller der passer

2022幎3月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ