Har haft en del mailkontakt med flera frÃ¥gor som blivit vÀldigt vÀl besvarade . NÀr Ànnu fler funderingar dök upp slog jag dom en signal och pratade med en vÀldigt trevlig och tillmötesgÃ¥ende kvinna s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde en hÀngmatta, tyvÀrr visade det sig att de inte hade den hemma och inte heller skulle fÃ¥ in den pÃ¥ ett tag. Fick dock ett vÀnligt mejl som berÀttade detta och föreslog andra alternativ. Annu... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ nöjd med allting! HÀngstolen jag ville ha fanns ej i lager först, men kundservice var snÀlla och mailade mig sÃ¥ fort den fanns i lager igen. FrÃ¥n att jag la bestÀllningen tog det sen ca 1 vecka inn... ãã£ãšèŠã
Köpte hÀngmatta, rep och stÀllning. Leveransen var snabb och produkterna kanon! Extremt nöjd med hÀngmattan :) Hade anledning till viss kommunikation, och blev emottagen mycket professionellt och vÀnl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÀljer hÀngmattor och hÀngstolar från Sydamerika, hÀngmattor med myggnÀt, mexikanska hÀngmattor och naturligt allt som du behöver för att installera de. Till exempel upphÀngningsset och stÀllningar i trÀ eller metall. Ring gÀrna om du behöver hjÀlp med att vÀlja rÀtt produkt. Vårt lager finns i Skogås och vi levererar snabbt i hela Sverige.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket snabb leverans !
Ãver förvÀntan!!
Jag Àr så nöjd! Personlig service, snabba svar och trots att jag var ute sent så blev jag bemött på ett vÀldigt bra sÀtt. TACK!
Snabbt svar på frågor i mail
Snabbt svar på frågor i mail, snabb leverans och en jÀttefin hÀngstol, toppen
Enormt snabb leverans pÃ¥ enâŠ
Enormt snabb leverans pÃ¥ en kvalitetsprodukt jag bestÀllde nyssð
Snabb leverans och Àr helnöjd medâŠ
Snabb leverans och Àr helnöjd med hÀngmattan.
Allt fungerade smidigt och bra.
HÀngmatteberöm
Hej. HÀngmattan övertrÀffar mina förvÀntningar. Stor m gott om plats, fina fÀrger o skön att ligga i
Varan levde upp till våra förvÀntningar.
JÀttefin hÀngmatta
JÀttefin hÀngmatta, men ett litet minus för att innekuddar inte ingick.
Snabb leverans och förvÀntade produkter!
Så nöjd med allting
Så nöjd med allting! HÀngstolen jag ville ha fanns ej i lager först, men kundservice var snÀlla och mailade mig så fort den fanns i lager igen. Från att jag la bestÀllningen tog det sen ca 1 vecka innan den var framme hos mig. Supernöjd!!!
Snabb leverans, jÀttefin hÀngstol!
Helt magisk hÀngmatta
Helt magisk hÀngmatta! Gedigen, fantastiskt hantverk!!! Top of the top!!!
Supernöjd
Snabb leverans och otroligt bra kvalitetsprodukter. Rekommenderas!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã