2.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG! Hittade en bil på deras blocketsida

Hittade en bil på deras blocketsida, pratade med Säljare Andreas S i 37min, bilen var i toppskick och allt annat i sin ordning.Då jag har två timmar bilväg till Haninge ville jag ha bilen reserverad till dagen efter, det gick inte om jag ej swishade handpenning på 5000kr. Jag swishade hade ju kollat alla bilder och fått all information.
Timmen innan jag ska åka dit för att hämta bilen ringde jag mitt försäkringsbolag för att kolla försäkring, det skulle få kosta 2860kr i månaden att försäkra bilen ( Då den var importerad från Tyskland)
Detta stod inte i annonsen och säljaren Anders S ”missat” att berätta för mig.

Jag ringde upp säljare berättade att jag ej kan köpa bilen då denna information undanhållits för mig. Bad han swisha tillbaka handpenningen pga denna anledning. Han återkom och sa att han pratat med jurist och dom har rätt att behålla hp.

Banditfansoner, oseriös väldigt korkat dumt, taskigt.
Tänker att det räcker med att en läser detta och dom får sälja en bil mindre så kan det inte vara värt för dom med denna taktik affärsstrategi.

2026年1月27日

VARNING

VARNING – oseriös bilhandlare, vilseledande annonser och brutna löften

Jag kan tyvärr starkt avråda från Hanninge Bilcenter.

De har systematiskt ljugit och vilselett i samband med bilköpet. Bilderna i annonsen var manipulerade och gav en helt annan bild av bilens skick än verkligheten. Flera brister och skador var tydligt dolda och framkom först efter köpet.

Utöver detta lovade de upprepade gånger att skicka kompletterande dokumentation, material och åtgärder i efterhand – något som aldrig har hänt. När bilen väl var såld slutade de helt att svara på både mejl och telefonsamtal.

De påstod även att vissa reparationer var utförda eller skulle utföras, vilket visade sig vara rena lögner. Inget av det som utlovades har hållits.

Detta är inte ett seriöst företag utan ett bilcenter som:
• Vilseleder med manipulerade bilder
• Ger falska löften för att få affären i hamn
• Ignorerar kunden efter betalning
• Saknar ansvar och professionalism

Jag kommer att gå vidare med ärendet via ARN, Konsumentverket och vid behov även Polisen.

⚠️ Undvik detta bilcenter om du vill slippa problem, lögner och bortkastade pengar.

2025年10月1日

Från bra till dåligt

Köpte en bil i september, säljare AS,var mycket nöjd med bemötandet i detta ärende, skrev t.o.m en hyllande recension.
Men....nåt hände.Känns som att jag kommunicerat med en helt annan människa....
Fick ,"på köpet" ,begagnade dubbdäck, kvalitetsmärke Hakkapeliitta, som säljaren speciellt nämnde, på originalfälgar. Tittade snabbt på dom, lite slitna dubbar tänkte jag , men går väl att köra med några säsonger.
Sanningen uppdagades då hjulen skulle sättas under bilen, visades även åt bilbesiktningsman : absolut nej, såna spruckna däck får man inte köra med, livsfarliga. Däckens ålder 6 år (19/48)....hur kunde nån "sälja" så obrukbara däck, över huvudtaget?
Försökte ringa säljaren, blev totalnobbad. Hade skickat bilder till honom, skulle ha velat fråga vad som varit tanken med dessa, han borde ju ha sett hur i dåligt skick de var ?
Jag är ingen bitch from hell, skulle bara ha velat fråga, komma till nån kompromiss i fråga om däcken. Men nej, blev utskälld, per sms om hur pinsam jag var (citat:" Om jag varit du hade jag aldrig ringt och gnällt på något sånt här. Jag hade gått vidare med livet. Det är pinsamt beteende" . Slut på citat)
Herr försäljare kom med påstående om att jag inte ens bett vinterdäck, att han gjorde mig en stor tjänst med att fixa fram dessa. Fel påstående, kan jag säga! Eftersom vi lever i sådana breddgrader, att två uppsättningar hjul behövs/krävs, borde inte försäljaren komma med ett påstående om att jag inte ens talat om vinterhjul - rena rama lögnen alltså!Dessutom förväntas det att man lämnar 2 set med hjul, då man byter bil mot bil, vilket jag faktiskt gjorde. Bilen jag bytte från, till bilen jag köpte, hade bra däck, sommardäck och friktionsdäck,dom senare körda bara en säsong . Förväntade lite bättre kvalitet i vinterhjulen.
Att sedan som kund bli attackerad av säljaren, då jag skulle ha velat tala om problemet som uppdagades, det hade jag aldrig förväntat mig!
Hade ju läst genom recensionerna om denna specifika säljare och tänkte att , trots många negativa kommentarer om bemötandet i Haninge Bilcenter, finns det en säljare att hylla. Men denna försäljare var så feg att han i slutändan inte ens svarade i telefonen utan började messa mig, kunden. Har alltså hans bemötande sparat i min telefon. Känslan att ha blivit lurad uppstod faktiskt då herr försäljare inte ens svarade i telefon. Ville veta vad han tyckte om bilderna på däcken, skulle han själv köra med såna? Han fick t.o.m sin kollega att säga att han inte är på jobbet, (dagen innan,4nov), då jag försökte kontakta honom första gången.
Så nu blir tyvärr min recension negativ - hade kunnat undvikas vid professionellt bemötande av kunden.
Observera följande,Google berättar mycket : Negativa omdömen
Dålig kundservice: Vissa kunder har upplevt oprofessionellt bemötande och dålig service, särskilt när problem har uppstått med bilen.
Bristande ansvarstagande: Företaget har anklagats för att vägra ta ansvar för problem som uppstår efter köp.
Tyvärr A. S, you blew it!

2025年11月5日
5つ星のうち1の評価

Jag köpte en bil härifrån och är mycket…

Jag köpte en bil härifrån och är mycket missnöjd. Efter köpet fick jag ingen hjälp trots att bilen hade flera fel. De lovade att åtgärda problemen, men ingenting har blivit fixat. Tyvärr upplevde jag företaget som oseriöst och jag kommer aldrig att köpa bil här igen.

2025年6月27日

A Scam Operation Masquerading as a Car Dealer

Horrible people—liars, foolish, and utterly dishonorable people.
They sold me a car without a single drop of oil in the engine, attempted to force me to accept a receipt for 4,000 SEK less than I paid, and hid a broken windscreen in the AD. Worse still, they tried to persuade me to lie to the insurance company, essentially asking me to commit insurance fraud.
They provided a besiktning guarantee, but when the car failed the inspection the very next day, they refused to pay for any repairs. They lie about everything—even denying things they said in emails, despite the email evidence clearly proving them wrong. This level of dishonesty and denial is why I also call them foolish.

I’m currently using Kronofogden to claim a refund from them.
I wouldn’t recommend these people to anyone—not even my enemies.
They operate with a criminal mindset and should be avoided at all costs.
Liars, Scammers, and Completely Untrustworthy"

2024年10月23日
5つ星のうち1の評価

Gjorde tyvärr misstaget och köpte en…

Gjorde tyvärr misstaget och köpte en bil av det här företaget då jag trodde dem var seriösa. Det visade sig att dem ljög om att det fanns en digital servicebok till bilen (när det i själva verket inte fanns någon servicebok alls). När jag sedan kontaktade företaget och påpekade detta i samband med att jag skulle lämna in bilen på service påstod dem istället att det var jag som ljög och att jag hade slarvat bort serviceboken. Fruktansvärt dåligt bemötande och jag kan dessvärre inte rekommendera någon att köpa en bil här som inte själva vill riskera att bli lurade. Bilen har dessutom haft diverse oklara problem under den knappa tiden jag ägt den.

2024年2月28日

レビューの対象になっている企業の方へ