レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Usaglig virksomhed. Elendig is som Þvrigt smager syntetisk. TÊnk sig at sÃ¥ en stor virksomhed, vÊlger at ligge sag an, mod en lille romkugle forretning , som en far og hans 10 Ã¥rig dreng har start... もっず芋る

Vi fik Hansens is til afslutning pÃ¥ nytÃ¥rsmiddagen, men fik sÃ¥ en rigtig dÃ¥rlig smag i munden over navnestriden med en lille romkugleproducent. Godt nytÃ¥r til jer, med hÃ¥b om, at i bliver kloger... もっず芋る

Kan i huske Jensens bÞfhus? Jeg tror I er blevet forledt af en knold af en advokat, der har pustet en usmagelig sag op. I skulle have omfavnet Hansens romkugler og spillet hinanden gode, istedet... もっず芋る

Det er trist at se et etableret brand gÃ¥ efter en mindre ivÊrksÊtter pÃ¥ et sÃ¥ spinkelt grundlag. Det signalerer mere usikkerhed end styrke. Danmark har brug for flere, ikke fÊrre, der tÞr skabe no... もっず芋る

䌁業情報

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

210件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

SmagslÞs is

Rom og rosin har vÊret min yndlings is, så lÊnge jeg kan huske. Det er sjÊldent man ser den i butikkerne, så plejer kun at få den om sommeren i det lokale ishus. Det var derfor en glÊde, da jeg fandt Hansens rom ig rosin i kÞledisken. Men glÊden varede kort. Magen til smagslÞg is skal man lede lÊnge efter. Jeg kÞbte 2 bÞtter, til 100 kr, og jeg gider ikke engang spise den fÞrste fÊrdig.

2026幎1月30日

Usaglig virksomhed

Usaglig virksomhed.
Elendig is som Þvrigt smager syntetisk.
TÊnk sig at sÃ¥ en stor virksomhed, vÊlger at ligge sag an, mod en lille romkugle forretning , som en far og hans 10 Ã¥rig dreng har startet, pÃ¥ baggrund af efternavnet “Hansen” hvilket btw, er et af de mest udbredte efternavne i Danmark. FuldstÊndig uacceptabelt, hÃ¥ber aldrig I sÊlger som meget som en ispind igen!

2026幎1月17日

Slut med Hansen is

Så nåede jeg mit punkt for, hvad jeg mener er acceptabelt.
Jeg kan godt kende forskel på romkugler og is. Det kniber åbenbart for jer. Eller er det et spÞrgsmål om magt?
I skulle skamme jer. Vi kÞber ikke lÊngere jeres is. Tror vi går over til romkugler.

2026幎1月5日

Drop navnestrid

Hvis man kalder sit firma noget med et navn, så er det hele navnet der er varemÊrket og ikke en del af navnet, ligesom man heller ikke kan sagsÞge alle andre der kalder deres produkt noget med is så bÞr man heller ikke sagsÞge nogen der kalder noget Hansen...

2026幎1月1日

DÃ¥rlig forretningspolitik

Hansens is skulle skamme sig i den grad bruger ufine metoder til at tryne en mindre virksomhed for egen vindings skyld jeg kan sige så meget håber de ender ligesom Jensens BÞfhus jeg kÞber i hvert fald ikke mere hansens is
Husk på at der ikke er langt fra
kong smart til kongkurs

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Hvad sker der for Hansens is

Engang syntes jeg Hansen is var den bedste man kunne få. Den var bare lige lidt bedre end de andre. Sidst jeg kÞbte tÊnkte jeg tÊnkte jeg " Det er nok mine smagslÞg det er galt med efter en forkÞlelse " Så jeg kÞbte til nytårsaften pistacie, chokolade og vanille med chokoladestykker. Stilte dem i kÞleskabet 20 min fÞr servering. Den med chokoladestykker smagte ikke af noget, faktisk bare frossen mÊlk ikke engang flÞdesmag. Pistacien så lÊkker ud med hakkede pistacienÞdder på toppen. Men den smagte som om de havde sparet på pistaciepastaen. Den er også meget dyr måske derfor. Chokoladen var ok men smagen og flÞdesmagen er ikke som den var engang. Det er nu sidste gang jeg vil kÞbe Hansen is. Den er alt for dyr og har Êndret smag.

2025幎12月31日

Fy for f....

Fy for f..... at gå i så små sko. at sagsÞge en lille man som Hansens romkugler fordi han bruger sit eget eftenavn, minder om jensens bÞfhussagen og fÞj siger jeg bare. Jeg og og det meste af min vennekreds har hermed boykotter hansens is og jeg opfodre andre til at gÞre det samme. Held og lykke i fremtiden.

2026幎1月4日

Boykotter jeres is

Jeg håber virkelig, at danskerne boykotter jeres produkter, og at I går konkurs.
Den måde, I går efter en mindre erhvervsdrivende, som vil sÊlge romkugler, er simpelthen ikke i orden.

“Hansen” er et helt almindeligt efternavn – ligesom “Jensen”.
Det kan vÊre, I vinder en skrivebordssejr, men konsekvensen bliver forhåbentlig til at fÞle for jer.

Jeg stopper 100 % med at kÞbe jeres is og håber, at flere vil fÞlge trop.

2026幎1月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。