企業が回答しました
Rask leveranse. Håret var faktisk deilig å tykt!! Kjempe fornøyd med det. Det holder seg uflokte og fint, men herligfred som det snøss, hele baderomsgulvet er fult av hår etter jeg har stelt meg, det... もっと見る
企業が回答しました
Veldig kjapp levering, stor mengde hår på 55cm lengde, hele 200g!! Ved evt retur er det mellom 70-80kr i motsetning til det dobbelte til den leverandøren jeg brukte tidligere. Kommer definitivt til å... もっと見る
企業が回答しました
HCHair.no er en norsk leverandør av hair-extensions. Vi har siden 2013 solgt europeisk og indisk hair-extensions i luksusklasse til kunder i hele Norge. I vår nettbutikk finner du butterfly weft extensions, tape weft extensions, weft extensions, invisible tape-extensions, tape-extensions, invisible clip-on extensions, clip-on extensions, ponytail extensions, hairband extensions og tilbehør til dine hair extensions. Frakt 1-3 virkedager - Norsk nettbutikk - Velg mellom Klarna faktura eller Vipps som betalingsløsning. Trenger du hjelp med fargevalg på ditt løshår eller ønsker du å finne ut hvilken extensions-metode som er best for deg? Ta kontakt med oss på e-post post@hchair.no så skal vi hjelpe deg med å finne riktig farge og extensions-metode slik at du kan få det lange og fyldige håret du ønsker deg.
Håret var i ytterste klasse! Har 17 års erfarig med extension, men HC hair topper alt😊Jeg er en meget selektiv person når det kommer til hår og sminke, og jeg handler kunn fra firmaer som leverer i ytterste kvalitet! Det er viktig for meg! HC Hair, topper virkelig alt😊 Dette er en nettside jeg kommer til å handle fra fremover😊10 av 10😊 En av klipsene falt av, fikk da tilsendt nye klips.

HCHair からの回答
Jeg har brukt tape extention i mange år. Har prøvd ulike leverandører.
HCHair har god kvalitet på håret til fin pris. Lengden blir tynnere nedover,men det gjør at håret også ser naturlig ut dersom du ikke klipper mye. Jeg vet de har en dyrere utgave som er fyldigere nederst dersom det er ønsket.
Eneste minus er tapen og liten og dyr removerflaske
( har lest at man kan kjøpe større, men det så ikke jeg da jeg kjøpte)
Tapen sitter godt, nesten litt for godt..
Blir til at jeg gruer meg til å ta det av, seigt og klissete selv etter renseshampo. Håper det i fremtiden blir en tape som fortsatt sitter bra, men blir mye lettere å ta av. For da vil det bli 10/10 fra meg .
Alt i alt bra hår, jeg kommer til å fortsette å kjøpe det til tross for tapen.

HCHair からの回答
Veldig fornøyd med kjøpet mitt av hårextensions fra denne butikken – igjen! 😊 Jeg har bestilt her mange,mange ganger tidligere, og kvaliteten er stabilt god hver gang. Håret føles mykt, ser naturlig ut og holder seg fint i bruk.
Jeg setter også pris på at jeg vet hva jeg får når jeg handler her. For meg er dette en butikk jeg trygt kan anbefale videre til andre som ønsker fine extensions med god kvalitet.

HCHair からの回答
Jeg har brukt HCHair sitt hår helt siden de kom på markedet, og det har vært mitt faste valg til alle mine kunder gjennom alle disse årene. Kvaliteten er stabilt høy, håret er mykt, naturlig, slitesterkt og holder seg pent over tid, selv ved hyppig styling og bruk.
Det som virkelig gjør HCHair til en leverandør jeg er lojal mot, er helheten. Håret er utrolig lett å jobbe med, blender sømløst med kundens eget hår og gir alltid et naturlig og eksklusivt resultat. Kundene mine er konsekvent svært fornøyde, og mange kommer tilbake nettopp fordi håret holder seg så godt.
I tillegg må den gode servicen trekkes frem. HCHair er alltid imøtekommende, profesjonelle og raske til å svare. Man føler seg sett og ivaretatt som kunde, noe som betyr mye i en travel hverdag.
Leveringene er også upåklagelige raske, pålitelige og presise. Det gir en ekstra trygghet når man bestiller til kunder og vet at alt kommer som avtalt og til riktig tid.
Jeg kan trygt anbefale HCHair sitt hår til både profesjonelle frisører og kunder som ønsker kvalitet i alle ledd. For meg er dette en leverandør jeg stoler fullt og helt på, og som jeg kommer til å fortsette å bruke.

HCHair からの回答
- produktet jeg skulle ha var utsolgt.
Men kjøpte alternativ nr 2 i stede.
Brukt HC nå i 2år å er kjenpe fornøyd med kvaliteten å prisen er ok.

HCHair からの回答
Jeg elsker håret i seg selv og det er god gram/tykkelse på håret - men nå var det 2/3 mnd siden sist jeg kjøpte og jeg måtte kjøpe nytt igjen nå for varigheten er ikke helt god - spesielt ikke når prisen er så høy!

HCHair からの回答
Bestillingen bruker bare noen dager før man har den i postkassen...og kvaliteten på håret er kjempe bra..håret varer nesten i 2år før man trenger å kjøpe nytt☺super fornøyd..

HCHair からの回答
Veldig enkelt å bestille, leveringen av produktet gikk raskt. Veldig fornøyd med produktet jeg fikk. Veldig fornøyd kunde.

HCHair からの回答
Superrask levering og produktet virker foreløpig til å ha veldig god kvalitet!

HCHair からの回答
Har brukt ulike type extensions i mange år nå i tillegg til å ha prøvd ut flere forhandlere og leverandører av hårextensions. Kvalitet, pris, seriøsitet og profesjonalitet har jeg opplevd som meget varierende og tidvis ganske dårlig hos blant annet et av mine siste leverandører og bestemte meg derfor for å teste ut HC Hair i juni 2023.
Jeg har faktisk ikke nok lovord i vokabularet for hvor fornøyd jeg er med HC Hair!
Dette begrunner jeg med å ha opplevd en meget profesjonell og seriøs behandling etter at jeg mottok et parti med extensions som var overbehandlet (dette opplever alle extensions-leverandører og er nesten umulig å unngå) - de tok partiet i retur og ga meg nye etter hyggelig konsultasjon og korrespondanse. Siste extensionen jeg bestilte har jeg nå brukt i over 1 år - håret er fortsatt like fint og er av den beste kvaliteten jeg noensinne har opplevd!
De er raske med å svare på mine forespørsler og som kunde føler man seg godt ivaretatt, verdifull og viktig hos HC Hair - uansett om man bestiller bare tilbehør for noen kroner eller nytt sett med extensions. En profesjonalitet og seriøsitet som er helt unikt på alle mulige måter.
Jeg kan varmt anbefale HC Hair sine produkter og HC Hair som din neste leverandør🌟🌟🌟

HCHair からの回答
Selskapet i hvertfall leverte varen innen tiden og rett i postkassen. Men, varen var så små i forhold til forventninger og prisen. Kjøpte hair extention fjerner og hadde forventet en større flaske for de 150 kr jeg betalte, vet ikke om det holder for en gangs bruk. Blir litt mer nøye neste gang.

HCHair からの回答
Håret er i dårlig kvalitet og de på kundeservice virker ut som at de ikke stoler på meg som kunde.
Det står at man kan behandle håret som sitt eget, var hos frisøren og satte inn håret. Hun skulle krølle håret og fikse det for meg siden jeg skulle rett på jobb, flere av hårstripene som ble satt inn tålte ikke dette og de krøllet seg og ble gummilignende, pluss noe av det andre håret ikke lot seg krølle.
Har fått utallige spørsmål om hva slags produkter, hvilken varme frisøren osv hadde på utstyret i etterkant. Jeg er ingen frisør og stoler på at min frisør som er utdannet til å sette inn extensions kan dette. Ikke tviler de bare på meg men de tviler også på min frisør. Jeg hadde holdt meg langt unna og kjøpt hår ett annet sted.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。