レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

De uitleg en de begeleiding was verrassend, boeiend en heel leerzaam. De vijf biologische wetten hebben mij veel duidelijkheid gegeven. Ik begrijp nu veel beter hoe mijn lichaam heeft gereageerd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze training bij Heel coaching heeft mij door de inhoudelijke kennis ervan enorm verrast en is op zichzelf ook een behoorlijke training in omdenken. Een verfrissende kijk op de weg van ons lichaam... もっず芋る

䌁業情報

1. ホリスティック医療斜術者

圓該䌁業による蚘述

Ik leer anderen de 5 biologische natuurwetten zodat de angst rondom ziekte kan en mag verdwijnen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Stan is een kei in het lesgeven

Stan is een kei in het lesgeven. Op een hele prettige manier neemt hij je mee op reis door de 5 biologische natuurwetten. Het heeft mij een hele andere kijk op "ziekte" gegeven, en een groot vertrouwen in mijn lijf, en het zelfhelend vermogen. Wat een wijsheid en kennis heeft Stan.

2026幎3月13日
5぀星のうち5の評䟡

Deze training bij Heel coaching heeft mijn perceptie op gezondheid totaal veranderd.

Een verfrissende kijk op de weg van ons lichaam.
Stan van den Brand dank voor de bevlogen en heldere wijze waarop je dit doceert.
Ik zie er naar uit om met deze visie mijn persoonlijke gezondheid te gaan beschouwen.

2025幎9月20日

Omdenken, begrijpen en vertrouwen

Stan weet op een deskundige, praktische en humorvolle manier de 5 Biologische Natuurwetten van dr. Hamer uit te leggen en zodanig te brengen dat ik nooit weer anders kan kijken naar de betekenis van ‘ziekte’ voor mijn lichaam en dat ik volledig mag vertrouwen op het herstelvermogen van mijn lichaam. Het stelt mij in staat volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gezondheid. Dankjewel 💕

2025幎11月23日

dank je

dank je, Stan, voor de uitgebreide uitleg, voorbeelden en in ichten. Met elkaar zijn we wijzer geworden, mede dankzij jouw uitleg en visie. Het geheel geeft meer vertrouwen in een mooiere toekomst.
Geliza

2025幎8月7日

Stan is een topleraar!

Heb de cursus "De weg van het Lichaam" gevolgd bij Stan. Hij kan heel goed en duidelijk uitleggen/vertellen en weet lastige theorie begrijpelijk te maken met sprekende voorbeelden zodat het kwartje sneller valt. Hij is een geboren groepsleider: empatisch, spontaan en toch met de touwtjes in handen. Ook zitten de lessen goed in elkaar met elke keer een korte herhaling van de geleerde stof. Top!
Je leert hoe je lichaam altijd vóór je werkt. Ook weet Stan je heel goed door een heeldoorleefsessie te begeleiden. Ik heb zoveel meer ontzag gekregen voor mijn lichaam en ben heel blij dat ik de cursus gevolgd heb. Mocht je twijfelen of je de cursus wilt volgen: doen! Je krijgt er geen spijt van!

Online cursus “de weg van het Lichaam” Veel respect voor de wijze waarop Stan

Veel respect voor de wijze waarop Stan deze, toch wel ingewikkelde materie op ons heeft overgebracht. Met een duidelijke presentatie, een zelfontworpen kaartspel en eigen cases maakt hij de cursus levendig. Jammer dat de cursus is afgelopen, maar ik kijk alweer uit naar de verdiepingscursus Psycho-Logica. Bedankt Stan!

2025幎7月29日

De cursus 5 Biologische Natuurwetten

De cursus 5 Biologische Natuurwetten genoten bij Stan. Een echte eye opener. Hoe het lichaam écht werkt. Vaak afgevraagd waarom komt dit pijntje nou aldoor terug of waarom krijg ik vaak een loopneus of ben ik vaak moe ? Nu weet ik het, hoera ik ben in genezing. Het is een natuurlijk proces dat je gaandeweg leert herkennen.
Super blij dat ik deze cursus heb gevolgd, nu op naar de volgende. Duidelijke uitleg van een goede leraar. Bedankt Stan. 5 juli 2

5぀星のうち5の評䟡

Zo'n jonge jongen nog en dan zover

Zo'n jonge jongen nog en dan zover kennis over de 5 biologische wetten.
Met geduld, kennis van zaken en soms ook humor heeft Stan deze training aan ons gegeven.
Ook leuk om te zien dat niet alleen mensen van middelbare leeftijd en iets jonger en ouder (wat is leeftijd eigenlijk), maar er ook nog jongeren waren met veel interesse.
Ik geef Stan het maximale aantal sterren omdat het door hem ook heel toegankelijk was.
Dankjewel Stan!

2025幎7月15日

Online training: De Weg Van Het Lichaam

Ik vond het heel leuk om te zien dat Stan zoveel kennis heeft over de 5 Biologische Natuurwetten en hij een volledig vertrouwen in zijn eigen lichaam heeft door alle kennis en ervaringen die hij heeft opgedaan. Deze kennis is helemaal zijn ding!
Ik vond de online training heel prettig. Ook fijn dat de video’s terug gekeken kunnen worden. Stan legt de lesstof duidelijk & vakkundig uit. De kaartenset vind ik super, daardoor werd de lesstof overzichtelijker.
Stan, fijn dat je zoveel mensen bewust maakt van een andere kijk op ziekte & gezondheid!

2025幎7月28日

Een mooie, leerzame training

Ik heb de online basis training gevolgd bij Stan om meer kennis en inzicht te krijgen in de 5 Biologische Natuurwetten en de Germaanse Geneeskunst.
Dit heeft mij heel veel gebracht waaronder meer vertrouwen in mijn lichaam, kennis hoe mijn lichaam voor mij werkt en niet tegen mij waardoor ik geen angst voor een lichamelijke klacht hoeft te hebben. Het heeft mij een heel andere kijk op de huidige medische wetenschap gegeven.
Omdat Stan veel kennis en ervaring heeft op dit gebied, kan hij op een rustige en geduldige wijze, uitleg geven zodat het duidelijk en helder wordt. Ik raad iedereen aan om zich hier in te gaan verdiepen!

2025幎7月27日
5぀星のうち5の評䟡

De uitleg en de begeleiding was

De uitleg en de begeleiding was verrassend, boeiend en heel leerzaam.
De vijf biologische wetten hebben mij veel duidelijkheid gegeven.
Ik begrijp nu veel beter hoe mijn lichaam heeft gereageerd en waarom.
Om bovenstaande redenen wilde ik de basiscursus bij Stan van den Brand gaan volgen. Ik hoopte dat de inzichten mijn angst voor ziektes zou wegnemen.
Stan heeft me in positieve zin zeer verrast.
Ik wil me nu ook graag gaan verdiepen in de psyche, dus de volgende cursus doe ik ook weer mee.

2025幎7月24日
5぀星のうち4の評䟡

vertrouwen in mijn lijf!

Het was erg leerzaam en heeft voor mij een heel andere kijk op ziek zijn gegeven. Vertrouwen ook, en dat was eigenlijk hetgeen wat ik aan het begin van deze cursus wilde leren. Maar ik heb er zoveel meer bij gekregen. Dankbaar hiervoor.
Stan is een fijne leraar die door zijn jeugdigheid erg snel kan gaan maar gelukkig waren daar de opnames.

2025幎7月23日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb de cursus als erg leuk ervaren

Ik heb de cursus als erg leuk ervaren. Stan is een fijne jongen met een prachtige kijk op het leven. Naast de vele interessante informatie welke hij bevlogen, kundig en met veel passie deelt, was er ook ruimte voor gezelligheid. Goed bezig Stan! Ga zo door!

2025幎7月18日

Professioneel

Professioneel, kundig ,overtuigend.
Waarachtig mens met het heerlijke enthousiasme van zijn jonge leeftijd.
Kan de boel goed bij elkaar houden.
Maar ook invoelend ,snelle schakelaar en een kijk op het leven om jaloers op te worden. Hele fijne cursus gevolgd ,jammer dat het zo laat op mijn pad kwam. Hoop er nog veel mee te kunnen doen.Dankjewel Stan 🧡je bent een verrijking !

De cursus Biologische Natuurwetten

De cursus Biologische Natuurwetten

Wij hebben samen met een groep de cursus de Biologische Natuurwetten bij Stan gevolgd. Stan kwam naar ons toe! Dat was heel fijn.
Hij heeft een ringband en een spel gemaakt van zijn lessen over de Biologische Natuurwetten als naslagwerk, dat vond ik gewéldig! Zo kun je teruglezen en leren wat er behandeld is in de lessen. De cursus is ontzettend interessant, en Stan kan het heel goed uitleggen. Het was professioneel en ook heel persoonlijk. We hebben het heel gezellig gehad en veel gelachen maar Stan kon ons ook goed bij de les houden. En het voornaamste; de kennis over het lichaam en het leren duiden van klachten is goud waard. De angst voor ziekte en ongemakken verdwijnt als je weet dat het lichaam alles doet om in balans te komen en te blijven. Een échte aanrader! Daarom wil ik ook graag de vervolgcursus volgen.

2025幎7月12日

GN bij Stan van den Brand

Afgelopen 10 weken de GN bij Stan van den Brand gedaan, als ik eerlijk ben kwam er veel meer bij kijken als ik gedacht had maar zal ook mede door mijn leeftijd komen (68) maar Stan heeft me er doorheen geholpen, en had t bij niemand liever willen leren dan bij Stan, vaak ook gelachen, ook daar was plaats voor.
Heel goede uitleg van de lessen, heb veel bewondering voor Stan dat hij dit klaarspeelt op zijn leeftijd heb veel geleerd bij jou, en ga t in praktijk brengen!!!
Marlies

2025幎3月14日