レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner Bestilte 8 glas marmelade Fik tilsendt 1 glas Kan se der er trukket 68,20 kr pÃ¥ min konton. Ingen anden besked er sendt til mig. Om der er flere pÃ¥ vej... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hurtig levering og let overskuelig hjemmeside. Jeg gir den kun 3 stjerne fordi deres tilbud om at kÞbe 6 pakker enten ris, pasta eller nudler ikke kan kombineres. Man skal kÞbe 6 ens pakker for at fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Fik tilsendt min pakke med spisekisel med posten fra Helsehelse. God service og et godt udvalg til rimeloge priser. Jeg ville gerne give 5 stjerner, men giver 4, da de glemte at annoncere pÃ¥ hjemmesid... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 毛髪補品店
  4. りェルネス センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Helsehelse er det lille firma med det store udvalg af helsekost produkter. Vitaminer, kosttilskud, skÞnhedspleje og Þkologiske fÞdevarer.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Levering en joke

Bestilte vare lÞrdag. Skulle ankomme 1-3 hverdage efter. Nu har vi fredag og varen er anmeldt hos GLS, men ikke leveret til dem endnu. Pengene har de hÊvet. Ved ikke om vi får vores vare, men jeg vil ikke anbefale dem.

2025幎5月30日

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner
Bestilte 8 glas marmelade
Fik tilsendt 1 glas
Kan se der er trukket 68,20 kr på min konton. Ingen anden besked er sendt til mig. Om der er flere på vej / om der overhovedet vil blive leveret flere.
Har kontaktet dem på mail for en uge siden men har intet hÞrt fra dem.
Kunne aldrig finde på at kÞbe 1 glas marmelade hvor fragten er pÊnt meget stÞrre end selve kÞbet af marmeladen.
Kommer aldrig til at bruge denne hjemmeside igen.

2025幎4月5日
5぀星のうち1の評䟡

Sender anden vare end bestilt

Sender anden vare end bestilt, da den vare jeg bestilte, som stod på hjemmesiden ikke lige var der. Så i stedet for at kontakte mig, får jeg et "alternativ", som i brug har vÊsentlig lavere rÊkkevidde i dage. Derudover er den tilsendte vare 30 kr. dyrere hos dem end konkurrenterne. Jeg kÞbte 8 stk. Svaret er bare "beklager, vi sender en returlabel". De svarer ikke på min forespÞrgsel om de kan refundere 240,- så jeg får varen til konkurrenternes pris og så slipper fÞr bÞvlet med retur og bestille varen hos et andet firma. Hold jer vÊk... det var fÞrste og sidste gang jeg prÞver dem.

2024幎4月26日
5぀星のうち3の評䟡

Meget lang leveringstid

De 3 stjerner er for et ret stort udvalg i butikken
0 stjerner til håndtering og kundeservice.
Men kundeservice: de har seriÞst et standard svar , og når det standard svar så slet ikke passer på hvad du klagede over ........ Det er utroligt dårlig service!!
Ydermere lover de hurtigt fragt .....og det kan godt vÊre , de lykkes med det , hvis du som kunne kÞber en ting - men er der flere ting lykkes det dem bestemt ikke , har bestilt 3 ting og har nu ventet over 14 dage , og min ordre har ikke engang forladt deres lager

2024幎1月5日
5぀星のうち2の評䟡

Bad management

It is already 2 times that I encounter the same problem with the availability of their products. I could put the item in the basket and buy it and the day after I would receive an email saying that the item will be back in stock on xx.xx. Then I would buy the item again after that date and got the same email saying that item would be back in stock yy.yy
It shows lack of professionalism and lack of inventory management because in the 1st place I shouldn’t be able to buy something that is not in stock.

2023幎8月20日

Har nu for 3’gang bestilt Geranium olie

Har nu for 3’gang bestilt Geranium olie idag og ordren gÃ¥r igennem. Lige bagefter stÃ¥r der, “der skete en fejl” har bÃ¥de prÞvet med MobilePay og kreditkort, intet virker. NÃ¥r man ringer til dem, fÃ¥r man den besked “jo men andre kunder har ikke dette problem” hvad kan jeg bruge dette svar til (intet overhovedet) har de overhovedet den geraniumolie ? DÃ¥rlig service i telefonen!!!
Min datter har lige prÞvet også med sit kreditkort og MobilePay og gik heller ikke igennem!!!!!!!!!

2022幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

En af de dårligste services jeg har

En af de dårligste services jeg har oplevet, har bestilt produkter for 1600kr. D.12/12-2021. De kÞrer rundt i det og ved ikke hvem der skriver og siger hvad. Det fÞrst i dag at sagen bliver afsluttet og jeg har besluttet at annullerer min ordre. StÞt ikke dette sted, de er fuldstÊndig ligeglad med deres kunder og forretning.

2022幎1月3日
5぀星のうち5の評䟡

Bedste service jeg lÊnge har oplevet!

Bedste service jeg lÊnge har oplevet! Fik mine pakker til tiden, god kvalitet og den hurtigste respons på mail jeg nogen sinde har oplevet.

FÞrste gang jeg nogen sinde skriver en anmeldelse, men kunne simpelthen ikke lade vÊr med den service.

Denne hjemmeside kan helt klart anbefales!

2021幎10月14日

DÃ¥rlig service

Jeg bestilte min ordre d. 17 december, hvor der stod på hjemmesiden at alle mine varer var hjemme, og leveringen var inden for 4-5 hverdage. Jeg kan nu se at min varer er forventet hjemme den 27. januar. Jeg bestilte hos helsehelse fordi jeg kunne modtage varerne inden jul. Helsehelse har ikke taget kontakt til mig, på trods af at varerne er over en måned forsinket.

2021幎1月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス