2 onderdelen besteld en betaald ( kan alleen via Ideal ) 1 onderdeel geleverd gekregen . diverse keren gemaild dat de zending incompleet was . GEEN Reactie . gevraagd wanneer het andere onderdeel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestelling een maand geleden geplaatst en betaald. Geen enkele communicatie mogelijk met het bedrijf. Na meerdere mailtjes zonder antwoord te krijgen, een T&T link van de koerier. Uiteindelijk de h... もっと見る
Bestelling van +- 150 € , na de bevestiging " betaald" , een paar dagen niets meer, na een mailtje met een opmerking hierover, de volgende dag een vriendelijk antwoord met een tracking nr. , twee dage... もっと見る
Ik maak al jaren periodiek gebruik van deze site, voor herlaadspullen: kogelmallen, kogelvet, een loodpot, resizing dies, enz. enz. Hij is niet snel maar meestal heb je, je spullen na een week, of zo.... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Herlaadwinkel.nl, componenten en gereedschappen voor herladen, Aas, Accurate, Air, Airgun, Airrifle, Airsoft, Ammo, Arms, Arsenal, Azoom, Baankijker, Baikal, Baker, Ballistol, Barnett, Batterij, Benjamin sheridan, Benjamin, Berkley, Betts, Birchwood, Boek, Boog, Boogsport, Breakfree, Bril, Bufferpatroon, Burke, Burris, Bushnell, Butch, CCI, Center point, Centerpoint, Chronometer, Cleaner, Co2, Co2 Capsules, Crosman, Daisy, Demper, Diana, Die set, Doel, Doskosport, Drenthe, Dummy, Federal, Field Target, Fish, Fisherman, Flevoland, Flying, Foudraal, Foudralen, Frankford, Friesland, FTT, Gamo, Geco, Gehoorbescherming, Gelderland, Geluk, Geluks, Gereedschap, Geweer foudraal, Geweer koffer, Geweer kopen, Geweer, Geweerfoudraal, Geweerkoffer, Geweren, Gietmal, Groningen, Gun, Haendler & natermann, Haendler, Handboog, Handjes, Hatsan, Hengel sport, Hengel, Hengelsport, Herlaad kruit, Herlaad matrijs, Herlaad pers, Herlaadkruit, Herlaadmatrijs, Herlaadpers, Herlaadwinkel, Herladen, Holland, Hoppes, Hornady, Horton, Hulzen, Hulzenreiniger, Jensen, Jsb, Kabar, Kermis, Kijker, Koffers, Kogel, Kogelkop, Kogels, Kogelwerend, Kop, Koppen, Kopen, Kruisbogen, Kruisboog kopen, Kruisboog, Kruit kopen, Kruit, Kruitmolen, Laden, Lee, Leupold, Limburg, Loodballen, Lucht buks, Lucht druk, Lucht geweer, Lucht pistool, Lucht, Luchtbuks kopen, Luchtbuks, Luchtbukswinkel, Luchtdruk, Luchtdrukgeweer kopen, Luchtdrukgeweer, Luchtdrukgeweren, Luchtdrukpistolen, Luchtdrukpistool kopen, Luchtdrukpistool, Luchtdrukwapen, Luchtdrukwapens, Luchtgeweer kopen, Luchtgeweer, Luchtpistool kopen, Luchtpistool, Luhr, Lures, Lyman, Maglite, Magnum, Master, Matrijs, Media, Messen, Meter, Minnkota, Molen, Montage, Mount, Mtm, Multitools, Munitie herladen, Munitie kopen, Munitie prijzen, Munitie verkoop, Munitie, Munition, Noord, Nordic, Onderdeel, Optiek, Outers, Oven, Overijssel, Parts, Patroon, PCP, Pellets, Peltor, Perslucht, Pijpjes, Pistol, Pistolen, Pistool kopen, Pistool schieten, Pistool, Plano, Puma, Quantum, Rail, Rapala, Rcbs, Reinigen, Reiniging, Reloading, Remington, Revolver, Richtkijker kopen, Richtkijker, Rifle, Rws, Scale, Schiet sport, Schiet, Schietbaan, Schietbril, Schietclub, Schieten, Schietkaarten, Schietkast, Schietsport, Schiettent, Schietvereniging, Schoonmaak Set, Schoonmaken, Scope, Shellholder, Sheridan, Shoot, Shooting chrony, Shooting, Silencer, Simmons, Slaghoedjes, Slot, Smeltoven, Snelheidmeter, Snelheidsmeter, Software, Sport, Sterretjes, Storm, Surefire, Target, Tasco, Trimmer, Tumbler, Umarex, Utrecht, Vereniging, Verlichting, Verrekijker, Vest, Video, Vihtavuori, Vis, Vishengel, Vishengelsport, Vissen, V-mach tuning kit, V-mach, Vuur wapen, Vuurwapen, Vuurwapens, Walther, Wapen handel, Wapen kopen, Wapen winkel, Wapen, Wapenhandel, Wapenonderhoud, Wapens te koop, Wapens, Wapenslot, Wapenwinkel, Waterpas, Weegschaal, Weihrauch, Wiederladen, Windbuks kopen, Windbuks, Windbuksen, Winkel, Zuid, Zwartkruit.
連絡先
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Pakket in onberispelijke staat…
Pakket in onberispelijke staat ontvangen. Super degelijk verpakt, Leveren duurde iets langer dan gebruikelijk.
2 onderdelen besteld en betaald ( kan…
2 onderdelen besteld en betaald ( kan alleen via Ideal )
gevraagd wanneer het andere onderdeel geleverd wordt , GEEN Reactie .
wou dat ik de review's eerder gelezen had , dan had ik daar noooooit besteld .
zal daar ook never nooit meer bestellen , je bent gewoon je geld kwijt !!
Na reageren totaal niet op vragen en e-mail
Na plaatsing bestelling en directe betaling wordt het stil. 2X een e-mail gestuurd met het verzoek om info over de bestelling en de vraag wanneer er nu geleverd gaat worden. STIL? Er wordt totaal niet gereageerd. Nu een e-mail uitgezet met teruggave van mijn betaling.
……nog geen reactie.
Mijn advies:
Ik zou hier geen zaken meer doen
Bestelling geplaatst en een maand later…
Bestelling geplaatst en een maand later keurig geleverd. Enige minpunt was dat er niet gereageerd werd op tussentijdse communicatie. Verder alles prima.
Bestelling een maand geleden geplaatst…
Uiteindelijk de hele bestelling netjes verpakt binnen gekregen.
Zonde dat de communicatie zo slecht is.
bestelling op 4 dec
4 dec. jl bestelling geplaatst en betaald.
tot op heden geen enkele reactie ontvangen ook niet na enkele mails te hebben gezonden.
nu even reviews bekeken, dat had ik beter eerder kunnen doen, helaas
deze web winkel is erg uit gebreid …
deze web winkel is erg uit gebreid alleen jammer dat de eigenaar niet communiceert met de klanten. Heb het idee als je hier wat besteld dat deze persoon de meeste dingen ook zelf moet bestellen .Waardoor de levering soms lang duurt ? heb er nu 2 dingen besteld en alle de eerste keer levering na 2 weken ! en de 2 de keer levering na 7 weken .Zeg er bij dat ik de laatste wel een keer of 4 heb gemaild maar nooit antwoord kreeg daarom communicatie kan echt beter
0 op service, geld kwijt!
Bestelling gemaakt, belaling overgemaakt.
3 maand niks ook geen antwoord op herhaaldelijke vragen om een update.
Zeer schandelikge vorm van service.
Besteld op 7 jan geleverd gekregen op 7…
Besteld op 7 jan geleverd gekregen op 7 april... ja uiteindelijk wel geleverd gekregen.
Reageren niet op mail of telefoon nummer
Had de hoop al opgegeven maat uiteindelijk toch ontvangen
Asl je snel wat nodig hebt kan je beter ergens anders proberen.
NO GO !
NO GO !
Op 1 februari een kostbare bestelling gedaan van € 360,-
Na betaling de de bevestigingsmail werd het stil.
7 - 12 februari vragen gesteld per mail met geen enkele reactie.
Er is geen aders of telefoonnummer te vinden waar je je kunt melden.
Blijkt te horen bij Target Master, waarmee ik in het verleden al dezelfde ervaring had.
Had ik maar even de reviews gecheckt . . . . . . . . . .
Zaken doen met deze club ?
NOOIT WEER !
10-11-2024 een bestelling geplaatst van…
10-11-2024 een bestelling geplaatst van 127,50 en tot heden niets gekregen. Heb meerdere mails gestuurd maar helaas geen antwoord gekregen. Mijn advies voor andere kopers , skip deze Herlaadwinkel.
Eerste instantie geschrokken van de…
Eerste instantie geschrokken van de reviews maar het bestelde de volgende dag gekregen. Verder geen communicatie maar ineens een track & trace in de mail.
Oplichting en handelsfraude
Betaald, nooit geleverd gekregen. Op emails wordt niet gereageerd. Vandaag aangifte gedaan van handelsfraude en oplichting. Aansluitend wordt een civiele procedure gestart om schadeloos gesteld te worden.
Helaas helaas, had ik maar de (vele zeer slechte) reviews gelezen alvorens hier te bestellen, dan had mij dit bespaard kunnen blijven.
onbetrouwbaar
na bestelling en betaling geen enkele reactie meer.
bestel hier niet !
tot in de puntjes ingepakt
Het duurde wat lang, maar de herlaadwinkel is ook geen Bol of Amazon. En wellicht zijn we daardoor wat verwend geraakt. Alles ontvangen en alles tot in de puntjes ingepakt. Ik krijg nog iets nageleverd en zal tevens spoedig weer iets gaan bestellen.
1 Ster is nog veel te veel
1 Ster is nog veel te veel. Bestelling meer dan 2 maand onderweg. Dan ontbreken er nog zaken die nog altijd niet leverbaar zijn. Goed, niet te verkrijgen... dat kan nog gebeuren tegenwoordig. In mijn uiteindelijke levering zat dan nog eens een artikel er niet in die wel op de leverbon staat. Er wordt totaal niet gereageerd op mails. Ongelooflijk dat zoiets de dag van vandaag nog kan.
Bestel nooit iets bij deze webwinkels
Bestel nooit iets bij deze webwinkels. En betaal zeker niet van te voren. Betaal je wel krijg je in 9 van de 10 gevallen te horen dat het in backorder staat. Dat kan dus 3 tot oneindig veel maanden duren. Met veel moeite krijg je je geld terug als je mazzel hebt.
Op email wat het ook betreft reageren ze niet
Helaas ook ik heb hier een bestelling…
Helaas ook ik heb hier een bestelling gedaan.
Geen reactie op de email.
Adres ondertussen gevonden.
Sierk de Grootstrjitte 5, 8495SC, Aldeboarn.
0566 631 907
Spullen zijn goed aangekomen
Spullen zijn goed aangekomen. Het duurde 2 maanden voordat ik mijn bestelling kreeg.
Wel ben ik van mening dat herlaadwinkel iets moet doen aan zijn communicatie met de klant. Wel gemaild met een vraag maar geen antwoord gehad.
Mensen reageren niet ik ga aangifte…
Mensen reageren niet ik ga aangifte doen van oplichting als ik mijn bestelling niet heb voor 6 april 2023
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。