レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lige vÊret pÃ¥ besÞg pÃ¥ 14 sal st 18, oplevet dÃ¥rlig karma fra personalet til de 2 Êldre sengeliggende, hvor den ene havde store smerter, 😢 de ville hverken hÞre eller reagere, fy for pokker en... もっず芋る

Ventede 4-5 timer pÃ¥ en scanning, som alligevel ikke kunne foretages. Ingen besked undervejs. Personalet var slÞvt og virkede komplet ligeglade. LÊgerne var passive, kommunikationen elendig, og der va... もっず芋る

Fin behandling pÃ¥ akutmodtagelsen pÃ¥ Herlev i gÃ¥r, den 23 maj 2021. Store smerter pga. en nyresten. 1813 kontakt med god hjÊlp. PÃ¥ akutmodtagelsen fik jeg straks hjÊlp af sekretÊren, derefter kort ven... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Lindrende behandling herlev

Vi har haft vores mor/mormor/oldemor indlagt på lindrende behandling etage 23 Herlev hospital

Vi synes fÞlgende:

- TvÊrfagligt samarbejde med hospice hjemmepleje, kommune og med os pårÞrende var ikke eksisterende.

- De påstod de smertedÊkkede hende (tryghedspakken) men vi måtte hver gang tage fat i personalet og bede om smertestillende til hende.

- OverlÊge B

. Var super manipulerende, og uprofessionel.

- De lytter overhovedet ikke til pårÞrende.

- Personlig hygiejne var nÊrmest ikke eksisterende, tit fik hun ikke engang bukser på til trods for hun gav udtryk for at hun frÞs.

- De ville overfÞre hende til hospice (siddende transport) til trods for hendes funktionsniveau var sengeliggende

- Vi kom indtil et oversvÞmmet gulv, der måtte vi igen selv tage kontakt til personale.

- Manglende journalfÞring vi modtog aldrig vores klagevejledning.

- Overholder ikke deres aftaler man laver med dem.

- Vi anskaffede selv en hospice plads da overlÊge B
.. mente hun ikke var syg nok (hun er pÃ¥ hospice nu) De aflyste pladsen selvom vores mor/mormor/oldemor gav udtryk for hun gerne ville pÃ¥ hospice.

- Dog skal der vÊre en kÊmpe ros til sygeplejsken (efternavn uhrskov) som var en god hjÊlp og stÞtte.

- Så vi skal ihvertfald aldrig nogensinde indlÊgge noget somhelst familiemedlem på den afdeling igen

2026幎6月9日
自発的なレビュヌ

Vi har haft vores mor/mormor/oldemor

Vi synes fÞlgende:

- OverlÊge B

. Var super manipulerende, og uprofessionel.

- De lytter overhovedet ikke til pårÞrende.

- Manglende journalfÞring vi modtog aldrig vores klagevejledning.

- Overholder ikke deres aftaler man laver med dem.

- Vi anskaffede selv en hospice plads da overlÊge B

2026幎6月10日
自発的なレビュヌ

Vi ventede meget lÊnge på vores tur

Vi ventede meget lÊnge pÃ¥ vores tur. Da det endelig blev vores tur, ringede lÊgens telefon. LÊgen sagde “2 sekunder” og gik vÊk, men kom ikke tilbage i lang tid. Det var meget uprofessionelt og respektlÞst over for patienter, der havde ventet lÊnge. Jeg hÃ¥ber, at hospitalet vil forbedre deres service og tage patienternes tid mere alvorligt.

2026幎6月25日

MÞg beskidt og misligholdt

FÞrste gang på Herlev hospital. Heldigvis er det ikke der jeg hÞrer til.
Det var det slet ikke til at finde rundt på hospitalet. Selvom jeg både kan se skiltene og kan lÊse.
Det er fuldstÊndig uoverskueligt at finde ud af hvordan man parkerer i nÊrheden af hvor man skal mÞde op, for at hjÊlpe lÊgerne ifm noget forskning.
Men hold nu op hvor er hospitalet slidt, beskidt og ulÊkkert🫣
Jeg har aldrig set noget så ulÊkkert hvor sundhedsvÊsenet huserer.
Troede et kort Þjeblik jeg var landet pÃ¥ et rumÊnsk hospital under Ceaușescu😵‍💫
Hvorfor er det ikke blevet vedligeholdt🀷🏌‍♀
Jeg kommer jÊvnligt på Hvidovre, Glostrup og Gentofte hospitalerne.
De er top tunede i forhold til Herlev.
Selv Bispebjerg, som jeg ellers ikke er vild med, er i bedre stand.
Jeg er chokeret.
Bliver der nogensinde gjort rent🀔
Armaturer på toiletter var slidt helt ind til metallet under kromen.
MÞgbeskidt op og ned af vÊgge og paneler. Alle steder ogsÃ¥ i elevatorerne🫣
Vinduerne var i Þvrigt heller ikke til at se ud af.
Jamen altså, jeg kunne blive ved.
Jeg er godt klar over at der er budgetter der skal holdes. Men renovering og vedligeholdelse af noget så vigtig som hospitaler må bare ikke syltes.
Det bÞr vÊret staten der sÞrger for at de er bedst muligt renoveret/vedligeholdt og ikke mindst rengjort.
Alle offentlige steder bliver det vÊrre og vÊrre med rengÞringen. Det skal vÊre sÃ¥ billigt som muligt, og sÃ¥ ved vi jo godt hvad man fÃ¥r. Ingenting😬
Jeg kan godt komme i tanke om hvor vi bÞr spare i stedet for på sundhedsvÊsenet og deres lokaliteter.

2026幎6月11日

Fantastisk oplevelse

Jeg blev opereret på plastikkirurgisk afdeling på Herlev hospital. Aldrig er jeg nogensinde blevet behandlet med så stor omsorg og empati. Alt og alle fortjener 5 store stjerner, både for resultat, indlÊggelse og isÊr personalet. Et sÊrligt skud ud til sygeplejerske Katarina på sengeafsnit 1. Hun var det sÞdeste sjoveste og mest nÊrvÊrende menneske jeg nogensinde har mÞdt i sundhedssektoren. Af hjertet tak.

2026幎4月23日
自発的なレビュヌ

Har lige haft en helt utrolig dårlig

Har lige haft en helt utrolig dårlig oplevelse med min 92 årlige mor. 3 gange på 10 dage har hun vÊret ud og ind med infektionstal på omkring 200. Efter start af antibiotika sender de hende hjem, trods at hun er utrolig dårlig. 2 gane er hun kommet tilbage men infektionstal, som igen er steget. De har ikke undersÞgt, hvorfor tallene bliver ved at stige, efter at de har vÊret faldet lidt. Under indlÊggelse var det også en dårlig oplevelse. Der kom intet personale, når hun ringer efter hjÊlp - til at komme på toilettet. En aften havde hun kastet op og vÊret virkelig dårlig. Der kom fÞrst personale en halv time efter hun ringede efter hjÊlp. På afdelingen kunne man nogle gange hÞre andre gamle, som grÊd og kaldte på hjÊlp. Jeg er virkelig trist over at opleve den behandling af vores gamle

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Jeg er dybt skuffet over min oplevelse

Jeg er dybt skuffet over min oplevelse på Herlev Hospital. Niveauet af professionalisme blandt medarbejderne er simpelthen under al kritik. Flere ansatte taler ubehageligt til patienterne, og det er helt uacceptabelt, at man som patient eller pårÞrende skal opleve at blive råbt ad i en allerede sårbar situation.

Ventetiden er ogsÃ¥ helt urimelig. At skulle vente over 4 timer – og i nogle tilfÊlde helt op mod 8 timer – er ikke vÊrdigt for et sundhedssystem, vi betaler sÃ¥ meget skat til. Det fÞles som om, systemet bare bliver dÃ¥rligere og dÃ¥rligere.

Derudover var forholdene i akutmodtagelsen chokerende. Der var beskidt overalt – gammel spildt kaffe pÃ¥ gulvet, flere gamle kaffekopper der flÞd rundt pÃ¥ borde og gulv, og krummer over det hele. Det virker ikke som et sted, hvor hygiejne bliver taget seriÞst.

Som om det ikke var nok, oplevede vi også fejlbehandling af et familiemedlem, hvilket kun gÞr tilliden til stedet endnu vÊrre. Det er simpelthen ikke i orden.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse. Det er uden tvivl et af de vÊrste hospitaler, jeg har vÊret i kontakt med.

Derudover efter 5 timers ventetid, bliver jeg taget imod en useriÞs, inkompetent ung lÊge på min egen alder, som ingen erfaring har i jobbet og fortÊller mig antagelser af hvad jeg fejler uden at have tilset de eneste sÞlle podningsprÞver for corona, nååårh ja, det vil fÞrst tage dem flere timer at få svar på prÞverne og derfor skal hun antage 100p at jeg har corona. Dog havde jeg ellers fået af vide af sygeplejersken at jeg kunne forvente svar kl 08 i forhold til prÞverne.

Derudover skal jeg også genfortÊlle ALT 100 gange, fordi de bekymrende nok heller ikke kigger journal igennem.

LÊgen hÞre ikke engang ordentligt efter, når jeg forklare hvordan jeg har det, da hun misser meget information og fordrejer detaljer. Hun vurderer mig konstant kun på baggrund af en let forkÞlelse at jeg har corona uden der er noget og vurdere det på. Flabet nok skal jeg sidde med maske mens hun undersÞger mig overfladisk. Sjovt nok kom prÞverne for corona tilbage negativt og ikke nok med det siger hun mig i mod i forhold til at jeg har en ide om hvad jeg fejler, da jeg har tydelige parestÊsi symptomer samtidig, som helt klart er noget hun skulle pointere jeg slet ikke har, når min egen lÊge ellers nÊvnte det. Der bliver ikke engang taget nogle ordentlige prÞver for at finde ud af hvad jeg fejler og ikke engang et tryk i fingeren for at vurdere infektionstal?
Jeg var tÊt på og besvime flere gange og rÞg ind og ud af bevidsthed og fÞlte mig utilpas. Det er derfor jeg kommer ind til akutmodtagelsen, så det er mÞg frustrerende at lÊgen skal kigge useriÞst på mig,
Der bliver ej heller hÞrt om de nÊsespray jeg har fortalt om som kunne vÊre problemet. Sig mig, hvad er det for nogle inkompetente lÊger der bliver fÞrt ud i systemet? Det er tydeligt de kun er her for pengenes skyld. Der blev kigget flabet efterfÞlgende i stilhed hvor lÊgen spurgte om jeg havde andet. Intet pÊnt farvel.
Men hvorfor skulle man forvente lÊgerne var bare en smule gode, nu hvor de arbejder på det vÊrste hospital der overhoved findes.

2026幎4月4日

Meget dårlig oplevelse på Êldreafdeling

Meget dårlig oplevelse på Êldreafdelingen på Herlev Hospital.

Min 98-årige mor har vÊret indlagt der, og vi har desvÊrre oplevet en meget mangelfuld omsorg. Hun kunne ikke engang få en hovedpude , og den hovedpude jeg havde med til hende blev vÊk, trods der var navn på.

Hun kunne ikke engang få hjÊlp selvom hun er meget svÊkket og ikke kan klare sig selv. Det er dybt uvÊrdigt for et menneske i den alder.

Når man indlÊgger en meget gammel og sårbar patient, forventer man som pårÞrende i det mindste basal pleje og vÊrdighed. Det var desvÊrre ikke vores oplevelse.

Jeg håber virkelig, at afdelingen vil tage sådanne oplevelser alvorligt og sikre bedre pleje og opmÊrksomhed på deres Êldre patienter fremover.

2026幎3月7日

Herlev hopetall

Jeg har nu vÊret indlagt2 x på hjerteafdeling i dec der har jeg haft god servis bare den mad man kan bestille
GÞr at man nyder opholdet trods det er et kedeligt sted at vÊre og ikke Þnsker at vÊre
SÃ¥ 👍🏌til steder

2026幎1月4日

Herlev SenfÞlgeklinik for krÊft

Herlev SenfÞlgeklinik for krÊft
Oplevede i dag den mest hysteriske og uempatiske vejleder hos klinikken. De annoncerer om alle de senfÞlger de kan hjÊlpe med og vejlede om. Da Bornholm fÞrst bliver inkluderet i deres servic fra nytår, ringede jeg for at hÞre relevans for mig, med 7 års kamp for at få hjÊlp til div. senfÞlger, også om henvisnings regler.
Lisbeth Rodian Golla, vist en uerfaren medicin studerende, chauffÞr og magasinekspedient svarede efter 16 min. Jeg har aldrig oplevet magen til hysteri. Jeg nåede at nÊvne 1 af mine senfÞlger, så fik jeg ikke et ord indfÞrt de nÊste 5 min. Hun råbte og skreg som en skoletÞs. Der var Ingen grÊnser for hendes afvisninger, grove floskler, bedrevidenhed. Det står slemt til, hvis det blir standarden for de nye senfÞlgeklinikker. FÞj!

2025幎11月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ