Brugt herning dyrehospital tidligere ca Ã¥r 2011-12 til davÊrende schÊfer. Kan ikke huske prÊcis hvornÃ¥r , men Buller var vild med at komme og fÃ¥ fys , og knap sÃ¥ vild med lÞbebÃ¥nd ð mener fys hed Ka... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kom til med det samme da min fÞrstegangsfÞdende hund, havde problemer. De udfÞrte et akut kejsersnit og bÃ¥de mor og hvalp havde det fint efter fÞdslen. Undervejs kom veterinÊr sygeplejersken med... ãã£ãšèŠã
Meget venlig modtagelse og en professionel behandling. DyrlÊgerne giver en grundig og Êrlig vurdering, deler deres observationer og kommer med gode rÃ¥d og konkrete anbefalinger til, hvordan vi bedst s... ãã£ãšèŠã
Helt igennem en dejlig oplevelse. Super sÞde personer, hele vejen igennem huset, professionelle, og utrolig omsorgsfulde for mennesker og ikke mindst vores dyr. Vibeke tog godt i mod mig og min... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De er dygtige
De er dygtige, utrolig sÞde og imÞdekommende, er altid klar til at hjÊlpe.
Akut henvendelse
Vi blev taget så godt imod af rart og kompetente medarbejdere, de var så sÞde ved vores lille hund og tog sig god tid til konsultationen på trods af at det ikke er vores faste dyrlÊge på nuvÊrende tidspunkt
Vil varmt anbefale Herning Dyrehospital
Har kun godt at sige om HerningâŠ
Har kun godt at sige om Herning dyrehospital.
Haft dem siden 1978.
vh
Viki hund og Ole.
Meget venlig og prof.
Meget venlig modtagelse og en professionel behandling. DyrlÊgerne giver en grundig og Êrlig vurdering, deler deres observationer og kommer med gode råd og konkrete anbefalinger til, hvordan vi bedst sikrer, at vores skÞnne hund fortsat trives og har det godt.
Bedste dyrelÊge i området
Bedste dyrelÊge i området. Bum.
Jespers' kompetente lune, de sÞde veterinÊrsygeplejersker. Venlighed og tid til kunder / hunde. De unge piger som er imÞdekommende, rolige og sÞde ;-)
Det kunne andre dyrelÊger i området lÊre noget af ;-)
Brugt herning dyrehospital tidligere caâŠ
mener fys hed Karina dengang og hun var fantastisk til Buller.
Nu har vi valgt herning dyrehospital igen, da Daisy, min nuvÊrende schÊfer, er glad for dyrlÊge Ellen. Fik idag klippet negle af tror jeg en sÞd pige som hed Hanne, og Daisy slikkede hende gevaldigt i hovedet . SÃ¥ tÊnker at hun er godkendt. ð
Super god oplevelse både hos mit kÊledyr og ejeren
Får altid god behandling hos jer, både når jeg kommer og får altid en god afslutning på mit besÞg hos dem.
Mit kÊledyr er altid i centrum hos jer.
Kan bestemt godt anbefale Herning Dyrehospital til jeres kÊledyr
Tryg og professionel behandling hver gang
5 - Meget tilfreds
Man fÃ¥r altid en god og tryg betjening. Selv den mindste bekymring bliver taget alvorligt, og man fÞler aldrig, at nogen ser ned pÃ¥ én â heller ikke hvis bekymringen mÃ¥ske er lille. Man bliver altid taget godt hÃ¥nd om hver gang.
Akut kejsersnit. God oplevelse
Jeg kom til med det samme da min fÞrstegangsfÞdende hund, havde problemer. De udfÞrte et akut kejsersnit og både mor og hvalp havde det fint efter fÞdslen. Undervejs kom veterinÊr sygeplejersken med billeder og video, af mor og baby hvalp. De forklarede meget grundigt om forlÞbet. Bedste dyrlÊge jeg har vÊret hos. Er opdrÊtter igennem 23 år, af Shetland Sheepdog. SÞdeste personale og fantastisk service.
Jeg fÞler mig utroligt godt taget hÃ¥ndâŠ
Jeg fÞler mig utroligt godt taget hånd om af Liesbeth og de andre dejlige medarbejdere
Meget tilfreds
Meget tilfreds
Altid venlige, altid gode til at forklare hvad og hvordan. Bare generelt en god atmosfÊre.
Man fÞler sig altid velkommenððð
Vores hund er glad for at komme pÃ¥âŠ
Vores hund er glad for at komme på Herning Dyrehospital både til årligt eftersyn og til negleklip.
Venlige folk altid klar med råd
Ingen forklaringer eller service
Jesper var fravÊrende og der var ingen forklaringer eller service. Min hund har efterfÞlgende fået det meget vÊrre og nu skifter vi dyrlÊge.

Bedste dyrlÊge
Uden tvivl den bedste dyrlÊge jeg nogensinde er kommet hos.
Alt personalet virker meget kompetente og virker til at have et virkelig dyrehjerte. Man er ikke i tvivl om at alt personalet går op i hvert dyr der kommer ind.
Både jeg og mine hunde er glade for at komme der, og vi har fået omsorg og hjÊlp udover hvad vi selv havde forventet.
Vi kommer ikke til at skifte dyrlÊge igen i hvert fald
Enestående pleje gennem 9 år!
Jeg er kommet hos Herning Dyrehospital de 9 år jeg har haft min hund Rocky og gennem alle årene har jeg vÊret mere end tilfreds og kan varmt anbefale dem! De går "above and beyond" for deres kunder og man er ikke i tvivl om deres store passion for arbejdet og de gÞr altid deres absolut bedste for at hjÊlpe.
Rocky er meget uheldig og han har vÊret der inde en hel del gange af forskellige årsager. De har altid udvist stor dedikation for at hjÊlpe og har givet ham ekstraordinÊr god pleje. Det giver virkelig en tryghed som hunde ejer, at de er så passionerede omkring deres arbejde.
Han er meget reaktiv overfor fremmede hunde og hver eneste gang vi kommer, viser de stor forståelse og vi bliver lukket ind ad bagdÞren, så han ikke risikere at mÞde nogen.
Senest i går måtte jeg ringe akut der ind og fik en tid til ham med det samme! Han blev nÞje undersÞgt og Jesper forklarede mig grundigt de muligheder der var for at finde ud af hvad der var galt med ham og så lavede vi en plan ud fra dette. Rocky skulle have taget blodprÞve og han er lidt sky overfor fremmede. Alt foregik i hans tempo, så han på intet tidspunkt blev utryg ved situationen.
SÃ¥ en stor tak til Jesper og teamet fra Rocky og jeg.
Chokerende oplevelse !
Chokerende oplevelse !
Har opsagt vores VetPlan abonnement for et par dage siden, skal betale lÞbende måned + 1 måned (fint nok, det er fair).
Men i dag var vi så derinde for at få en vaccination (som lÊgen vurderede hunden ikke var frisk nok til, fair nok de ved bedst), påstår de efter konsultationen at da VetPlan er opsagt, så er vores VetPlan fordel elimineret (trods vi skal betale for det en ekstra måned). Mens alt var fint (inden vi så den regning de lavede) ville dyrlÊgen ville lige give hende noget opkvikkende (uden at informere os om det havde en Þkonomisk konsekvens, ja regningen endte på 970,. excl den vaccine vi kom for at få).
Update 1: HÊvet fra 1 til 3 stjerner
Efter noget dialog frem og tilbage, endte vi i en fornuftigt lÞsning som konen er tilfreds med (happy wife, happy life).
Med husdyr og oplevelser som disse, er der ofte fÞlelser med i forlÞbet og derfor vÊlger vi at prÞve lykken et andet sted til den Þnskede vaccine og vores fremtidige behov.

Kun i Herning
Jeg var på Herning dyrehospital med min hund Hubert, den havde hård diarre da den Êder meget chokolade, da dyrelÊgen kigger på Hubert siger han er den er mÊgtig grim og lugter, dette tog jeg meget personligt da jeg tit vasker ham, da hun var fÊrdig med at roaste Hubert tog hun et kig på anus hvor Hubert sked hende i hovedet, dette er en normal dag i Herning, Andrew tate bor også i Herning aldrig besÞg Herning

Herning Dyrehospital ããã®åç
Efter et besÞg ved dyrlÊgen
Efter et besÞg ved dyrlÊgen, med min hund på 11 år, (som altid er ked af at komme til dyrlÊge) han får derfor mundkurv på. Og til trods for at dyrelÊgen er informeret her om, råber han op og nÊrmest lÞber ud af klinikken, da min hund forsÞger at bide/gÞ/knurre af ham. Det samme sker en gang mere, dog skÊlder dyrlÊgen denne gang råbende min hund ud inden han forlader lokalet. Jeg selv er lidt i chok over det jeg oplever. Min hund får nu noget beroligende, bliver undersÞgt/blodprÞver/rÞntgen og får herefter noget medicin. Og en regning på 5300 kr ( ca 2300 kr mere end jeg var oplyst inden besÞget )
Han bliver mere og mere dårlig i de nÊste dage og her 9 dage efter fÞrste besÞg kontakter jeg dyrlÊgen om morgenen og får at vide at dyrlÊgen er på kursus og at kollegaen helst ikke tager over. Om eftermiddagen, er min hund dog så dårlig at vi har svÊrt ved at komme i kontakt med ham, jeg ringer igen og får at vide at kollegaen nu er på vej hjem og den oprindelige dyrlÊge vil vÊre tilbage kl 16:30, ( jeg har det dårligt med at den oprindelige dyrlÊge skal se på min hund, grundet sidste oplevelse ) vi afslutter samtalen.
Personalet som et flink og forsÞger at hjÊlpe ringer tilbage efter fÃ¥ minutter, da de alligevel synes det lyder til at min hund er for syg til at vente og anbefaler en dyrlÊge i Ã
rhus eller dyrlÊge Mikkelsen i Herning.
Jeg valgte sidst nÊvnte. Og der vil vi komme fremover.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã