Herning Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kom til med det samme da min fÞrstegangsfÞdende hund, havde problemer. De udfÞrte et akut kejsersnit og bÃ¥de mor og hvalp havde det fint efter fÞdslen. Undervejs kom veterinÊr sygeplejersken med... もっず芋る

Meget venlig modtagelse og en professionel behandling. DyrlÊgerne giver en grundig og Êrlig vurdering, deler deres observationer og kommer med gode rÃ¥d og konkrete anbefalinger til, hvordan vi bedst s... もっず芋る

Helt igennem en dejlig oplevelse. Super sÞde personer, hele vejen igennem huset, professionelle, og utrolig omsorgsfulde for mennesker og ikke mindst vores dyr. Vibeke tog godt i mod mig og min... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Akut henvendelse

Vi blev taget så godt imod af rart og kompetente medarbejdere, de var så sÞde ved vores lille hund og tog sig god tid til konsultationen på trods af at det ikke er vores faste dyrlÊge på nuvÊrende tidspunkt
Vil varmt anbefale Herning Dyrehospital

2026幎7月2日

Meget venlig og prof.

Meget venlig modtagelse og en professionel behandling. DyrlÊgerne giver en grundig og Êrlig vurdering, deler deres observationer og kommer med gode råd og konkrete anbefalinger til, hvordan vi bedst sikrer, at vores skÞnne hund fortsat trives og har det godt.

2026幎7月1日

Bedste dyrelÊge i området

Bedste dyrelÊge i området. Bum.

Jespers' kompetente lune, de sÞde veterinÊrsygeplejersker. Venlighed og tid til kunder / hunde. De unge piger som er imÞdekommende, rolige og sÞde ;-)

Det kunne andre dyrelÊger i området lÊre noget af ;-)

2026幎6月9日
自発的なレビュヌ

Brugt herning dyrehospital tidligere ca

Brugt herning dyrehospital tidligere ca Ã¥r 2011-12 til davÊrende schÊfer. Kan ikke huske prÊcis hvornÃ¥r , men Buller var vild med at komme og fÃ¥ fys , og knap sÃ¥ vild med lÞbebÃ¥nd 😅 mener fys hed Karina dengang og hun var fantastisk til Buller.
Nu har vi valgt herning dyrehospital igen, da Daisy, min nuvÊrende schÊfer, er glad for dyrlÊge Ellen. Fik idag klippet negle af tror jeg en sÞd pige som hed Hanne, og Daisy slikkede hende gevaldigt i hovedet . SÃ¥ tÊnker at hun er godkendt. 😀

2026幎6月3日

Akut kejsersnit. God oplevelse

Jeg kom til med det samme da min fÞrstegangsfÞdende hund, havde problemer. De udfÞrte et akut kejsersnit og både mor og hvalp havde det fint efter fÞdslen. Undervejs kom veterinÊr sygeplejersken med billeder og video, af mor og baby hvalp. De forklarede meget grundigt om forlÞbet. Bedste dyrlÊge jeg har vÊret hos. Er opdrÊtter igennem 23 år, af Shetland Sheepdog. SÞdeste personale og fantastisk service.

2026幎3月9日

Ingen forklaringer eller service

Jesper var fravÊrende og der var ingen forklaringer eller service. Min hund har efterfÞlgende fået det meget vÊrre og nu skifter vi dyrlÊge.

2024幎11月1日

Herning Dyrehospital からの回答

vi er i dialog med jer og håber at finde en lÞsning.

Bedste dyrlÊge

Uden tvivl den bedste dyrlÊge jeg nogensinde er kommet hos.
Alt personalet virker meget kompetente og virker til at have et virkelig dyrehjerte. Man er ikke i tvivl om at alt personalet går op i hvert dyr der kommer ind.
Både jeg og mine hunde er glade for at komme der, og vi har fået omsorg og hjÊlp udover hvad vi selv havde forventet.
Vi kommer ikke til at skifte dyrlÊge igen i hvert fald

2024幎2月6日
自発的なレビュヌ

Enestående pleje gennem 9 år!

Jeg er kommet hos Herning Dyrehospital de 9 år jeg har haft min hund Rocky og gennem alle årene har jeg vÊret mere end tilfreds og kan varmt anbefale dem! De går "above and beyond" for deres kunder og man er ikke i tvivl om deres store passion for arbejdet og de gÞr altid deres absolut bedste for at hjÊlpe.

Rocky er meget uheldig og han har vÊret der inde en hel del gange af forskellige årsager. De har altid udvist stor dedikation for at hjÊlpe og har givet ham ekstraordinÊr god pleje. Det giver virkelig en tryghed som hunde ejer, at de er så passionerede omkring deres arbejde.

Han er meget reaktiv overfor fremmede hunde og hver eneste gang vi kommer, viser de stor forståelse og vi bliver lukket ind ad bagdÞren, så han ikke risikere at mÞde nogen.

Senest i går måtte jeg ringe akut der ind og fik en tid til ham med det samme! Han blev nÞje undersÞgt og Jesper forklarede mig grundigt de muligheder der var for at finde ud af hvad der var galt med ham og så lavede vi en plan ud fra dette. Rocky skulle have taget blodprÞve og han er lidt sky overfor fremmede. Alt foregik i hans tempo, så han på intet tidspunkt blev utryg ved situationen.

SÃ¥ en stor tak til Jesper og teamet fra Rocky og jeg.

2023幎11月3日

Chokerende oplevelse !

Chokerende oplevelse !
Har opsagt vores VetPlan abonnement for et par dage siden, skal betale lÞbende måned + 1 måned (fint nok, det er fair).
Men i dag var vi så derinde for at få en vaccination (som lÊgen vurderede hunden ikke var frisk nok til, fair nok de ved bedst), påstår de efter konsultationen at da VetPlan er opsagt, så er vores VetPlan fordel elimineret (trods vi skal betale for det en ekstra måned). Mens alt var fint (inden vi så den regning de lavede) ville dyrlÊgen ville lige give hende noget opkvikkende (uden at informere os om det havde en Þkonomisk konsekvens, ja regningen endte på 970,. excl den vaccine vi kom for at få).

Update 1: HÊvet fra 1 til 3 stjerner
Efter noget dialog frem og tilbage, endte vi i en fornuftigt lÞsning som konen er tilfreds med (happy wife, happy life).
Med husdyr og oplevelser som disse, er der ofte fÞlelser med i forlÞbet og derfor vÊlger vi at prÞve lykken et andet sted til den Þnskede vaccine og vores fremtidige behov.

2023幎11月2日

Herning Dyrehospital からの回答

Hej Frank Jeg er ked af hÞre I har haft en dårlig oplevelse, venligst kontakt os, så skal jeg se hvad jeg kan gÞre. Mvh Jesper

Kun i Herning

Jeg var på Herning dyrehospital med min hund Hubert, den havde hård diarre da den Êder meget chokolade, da dyrelÊgen kigger på Hubert siger han er den er mÊgtig grim og lugter, dette tog jeg meget personligt da jeg tit vasker ham, da hun var fÊrdig med at roaste Hubert tog hun et kig på anus hvor Hubert sked hende i hovedet, dette er en normal dag i Herning, Andrew tate bor også i Herning aldrig besÞg Herning

2023幎7月16日

Herning Dyrehospital からの回答

Hej Vi havde ferielukket pÃ¥ Herning Dyrehospital 15/7 til 30/7. I mÃ¥ have vÊret et andet sted. mvh Jesper Ørom

Efter et besÞg ved dyrlÊgen

Efter et besÞg ved dyrlÊgen, med min hund på 11 år, (som altid er ked af at komme til dyrlÊge) han får derfor mundkurv på. Og til trods for at dyrelÊgen er informeret her om, råber han op og nÊrmest lÞber ud af klinikken, da min hund forsÞger at bide/gÞ/knurre af ham. Det samme sker en gang mere, dog skÊlder dyrlÊgen denne gang råbende min hund ud inden han forlader lokalet. Jeg selv er lidt i chok over det jeg oplever. Min hund får nu noget beroligende, bliver undersÞgt/blodprÞver/rÞntgen og får herefter noget medicin. Og en regning på 5300 kr ( ca 2300 kr mere end jeg var oplyst inden besÞget )
Han bliver mere og mere dårlig i de nÊste dage og her 9 dage efter fÞrste besÞg kontakter jeg dyrlÊgen om morgenen og får at vide at dyrlÊgen er på kursus og at kollegaen helst ikke tager over. Om eftermiddagen, er min hund dog så dårlig at vi har svÊrt ved at komme i kontakt med ham, jeg ringer igen og får at vide at kollegaen nu er på vej hjem og den oprindelige dyrlÊge vil vÊre tilbage kl 16:30, ( jeg har det dårligt med at den oprindelige dyrlÊge skal se på min hund, grundet sidste oplevelse ) vi afslutter samtalen.
Personalet som et flink og forsÞger at hjÊlpe ringer tilbage efter fÃ¥ minutter, da de alligevel synes det lyder til at min hund er for syg til at vente og anbefaler en dyrlÊge i Århus eller dyrlÊge Mikkelsen i Herning.
Jeg valgte sidst nÊvnte. Og der vil vi komme fremover.

2023幎1月18日