Venlig 10/10 service
Fantastik oplevelse at bruge Autokey vi har snakket og skrevet med, har leveret en utrolig god service stabil 10/10
Peter Bangs Vej 62, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
Jeg har besÞgt SkovÊrkstedet flere gange, hvor jeg har fået sat nye hÊle på, fikset Þdelagte stÞvler og fået lavet en kopi af min bilnÞgle (Autokey).
Det er altid top service: hurtig, billigt og super venlig betjening.
SÃ¥ kan kun anbefales!

SkovÊrkstedet ããã®åç
Jeg fik et par stÞvler tilbage, som fuldstÊndig så ud som ny! Jeg var mållÞs over, hvor nÊnsomt og professionelt de havde behandlet stÞvlerne ved at lÊgge en ny bund på dem, så de er skridsikre til vinter. Jeg vil til enhver tid anbefale skovÊrkstedet :)

SkovÊrkstedet ããã®åç
På Frederiksborgvej 89, Kbh NV mÞder du en Êgte OrtopÊdskomager. Dem er der ikke så mange af tilbage. Det er virkelig flot udfÞrt arbejde. Det holder. Reparation af lÊder-tasker o.lign. God betjening. Varm anbefaling herfra.
Jeg har brugt SkovÊrkstedet i flere år.
Servicen er sublim og udfÞrsel af arbejdet fejler bestemt heller ikke noget.
De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg var på Peter Bangsvej 62. FÞrste gang jeg er der og jeg skulle have lavet en nÞgle til bilen der var knÊkket, samt en ny kapsel så knapperne igen kunne virke. Ekstrem hÞflighed hele vejen igennem og meget lav prissÊtning. Kan klart anbefales.
Meget god betjening og super dygtig til deres fag

SkovÊrkstedet ããã®åç
Vi har efterhånden brugt skovÊrkstedet til 10+ opgaver, omkring reparation af sneakers. De har altid udfÞrt opgaven til fulde fem. Skoene er typisk allerede klar dagen efter og prisen er rigtig god.
Klar anbefaling!

SkovÊrkstedet ããã®åç
Super kvalitet og service til gode priser.

SkovÊrkstedet ããã®åç
Er lige kommet hjem med to par sko jeg fik forsålet - super godt arbejde og prima og venlig betjening. Fik endda lavet lidt ekstra uden beregning, tusind tak!

SkovÊrkstedet ããã®åç
Virkelig god oplevelse. Fantastisk service og ordentligt arbejde. Kan varmt anbefale!!!!

SkovÊrkstedet ããã®åç
HÞflig og venlige og ikke mindst utrolig hjÊlpsomme med enhver opgave.. Kan rolig anbefale dem Frederiksborgvej 89 n.v 2400 og på peberbangsvej 62