Paar maanden geleden via de webshop bestelling gedaan en betaald, nooit ontvangen, geen contact mogelijk via telefoon of mail, koop er nooit wat ! Stelletje oplichters….. U hebt een beta... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Audioengine B1, Na overleg met medewerker tot een zeer goede oplossing gekomen! ( Cor bedankt! ) Erg makkelijk te installeren / integreren op je bestaande audio installatie met behoud van... もっと見る
Getrokken door de kortingsaanduidingen op de ramen hebben we onze stadswandeling even onderbroken. We waren al een tijd op zoek naar een nieuwe hifi oplossing die van deze tijd is met alle opties voor... もっと見る
Topservice! Had vrijdag 2 setjes (goedkopere) interlinks van IXOS besteld. Helaas ontving ik zaterdagavond slechts één set: een vergissing. Heb gelijk de klantenservice gemaild. Maandagochtend kreeg i... もっと見る
Hificorner is definitief gesloten als webwinkel en als winkel.
Nieuwe Boteringestraat 21-23, 9712 PE, Groningen, 米国
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima prijs en goede service, heb mijn soundbar omgewisseld in goed overleg met de winkel. Een en ander is goed verlopen. Aanrader dus!!
Snelle en goede levering voor eerlijke prijzen
Verder geen contact nodig gehad, erg tevreden!
Een product aangeschaft bij Hificorner. Dit product is binnen de garantieperiode kapot gegaan en is daarom teruggestuurd naar Hificorner. De afhandeling hiervan is slecht.
Ten eerste wordt er aangegeven dat er een ontvangstbevestiging wordt verstuurd nadat Hificorner het artikel retour heeft ontvangen. Dit is niet gebeurd en ook na meerdere mailtjes komt er geen reactie.
Na een aantal weken contact opgenomen en wordt er verteld dat er nog niet naar is gekeken en dat er geen duidelijkheid is over vervanging of reparatie. Vervolgens wordt er beloofd dat het product binnen twee weken vervangen of gerepareerd naar mij wordt teruggezonden. Dit gebeurt niet.
Er is geen enkele proactieve communicatie vanuit Hificorner en afspraken worden tot op heden niet nagekomen. Momenteel wacht ik meer dan twee maanden op (duidelijkheid over) mijn product.
Ik heb een audio stremaer besteld, die zou binnen 2 tot 5 werkdagen verkrijgbaar zijn en opgestuurd worden. Maar na een week heb ik nog steeds niets gehoord. Toen moest ik zelf bellen en ik kreeg te horen dat levering nog ongeveer 1 tot2 wekken zou duren. Toen heb ik mijn bestelling geannuleerd, ik zou mijn geld terugkrijgen binnen 3 tot 5 werkdagen, het is nu al een week , ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Erg onbetrouwbaar is mijn ervaring, ik zou een paar goed nadenken voordat ik tweede keer iets besteld bij hifi corner. Erg jammer en teleurstellend, er zijn ook positieve reviews op internet, maar mijn eerste ervaring is negatief. Overigens de stremer heb ik bij Bol.com besteld, morgen was hij al binnen.
ouderwets goede service...
bestelde een mooie set Q acoustics speakers, levertijd max 5 werkdagen. Maar ja rond kerstmis en dan kan je verwachten dat zoiets niet helemaal haalbaar is. De 6e werkdag even via de chatmogelijkheid op de website contact opgenomen. Dat ging heel vlot en netjes. De zending van de leverancier was nog onderweg maar excuus het is niet duidelijk of al uw bestelde speakers daar ook inzitten was het antwoord. Ik zou zsm na de kerstdagen antwoord krijgen en dank voor mijn geduld. 2 dagen na kerst zoals afgesproken een mail van HiFi corner, helaas niet al uw speakers zijn beschikbaar. Maar ook een supergoed aanbod voor vervangende Q-acoustics speakers want ze wilden me niet langer laten wachten. Die speakers werden de volgende dag netjes bezorgd. Super, ouderwets goede service van HiFicorner. Helemaal tevreden!
Ik had vrijdag gebeld of ze de tv van sony kd65xf9005baep hadden staan en ja die hadden ze als ik hem besteld zou hij dinsdag verstuurd worden. Ik wachten geen tv ik bellen hij was nier leverbaar duurt paar dagen langer.in eens krijg ik een mailtje of ik een commentaar wil geven over mijn nieuwe tv die zij geleverd hadden. Ik gelijk gebeld. Vrijdag weer gebeld zeiden begin volgende week stuurt hun leverancier mij de tv toe. NOT!!! Donderdag weer bellen dat ik mijn geld terug zou willen omdat zij het niet leveren van de tv. Zei hebben mondeling toegezegd en per mail dat zij binnen 2 -5 werkdagen mijn geld op mijn rekening zou staan. Maar je raat het al. Er staat nog steeds geen €1545 bijgeschreven van hificorner. Ik weer gebeld ze gaan nu maandag regelen want er was nu niemand die dat kon doen. Maandag maar weer afwachten. MIJN CONCLUSIE IS BEDENKT GOED NA OF JE HIER WAT BESTELD!!
Mijn Bestelling bestond uit en muurbeugel en een speaker. Na een paar dagen kreeg ik de melding dat de speaker langer op zich liet wachten ivm leveringsproblemen fabrikant. Ok, prima. Maar dit duurde wel meer dan 7,5 week. Via de website kon ik geen extra informatie zien bij de bestelling, heb zelf regelmatig moeten bellen voor de status en aangedrongen om de muurbeugel wel al uit te leveren. De producten zijn prima en bevallen goed, levering zelf en bestellen ook niks mis mee. Alleen de weinige proactieve updates en het feit dat de speaker bij andere webwinkels wel op voorraad bleek is wel jammer. Dit kan beter.
Gezien het aantal sterren dat ik geef is er niets meer aan toe te voegen.
Als je continu blijft vragen om reviews voor die ene keer dat ik wat bestel, dan kan je een review van me krijgen. Mijn ervaring is redelijk. Een set boxen besteld met een levertijd van 2-5 werkdagen. Na een week zelf maar eens contact opgenomen en na 2 weken nog maar een keer. Uiteindelijk waren het geen 2-5 werkdagen, maar 14 werkdagen. Het is om de prijs dat ik bij Hificorner deze mooie KEFs heb gekocht, meer niet. Als ze zelf af en toe een update hadden gegeven was ik hier positiever over omdat ik een vertraging best kan begrijpen.
Klantbehandeling en service zijn goed en professioneel.
Uitstekende snelle levering op de afgesproken dag en tijd.
Very reliable and professional on-line shop. Also regularly has very good deals.
Alles is vlot verlopen. Zowel de communicatie als de levering!
Heel goede beschrijving op de Site en vriendelijke communicatie.
Produkten goed verpakt en betrouwbaar.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。