Gedurende afgelopen jaar ben ik bijgestaan door mr. M.A. Visser. Hij heeft zich doen kennen als kundig, rustig, duidelijk en empathisch. De communicatie was uitstekend, ik werd goed op de hoogte geho... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een geweldige hulp en bijstand heb ik van Hijink advocaten gehad en in bijzonder van Marit. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en ik ben van iedere stap die er genomen werd op de hoogte ge... もっと見る
Telefonisch overleg gehad met Hijink nav een voorstel smartegeld en schadevergoeding van de tegenpartij na een fietsongeval van november jl. Mij werd met redenen omkleed geadviseerd een 30% hoger be... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super fijne communicatie!
Zeer kundig, vriendelijk en betrokken advocaat!
We hebben heel goede en fijne contacten gehad met mevrouw Mr. Rianne Bockhoven in verband met een aansprakelijkheidsstelling als gevolg van persoonlijk letsel. Voortvarend pakte ze een en ander op een buitengewoon professionele manier op en ook was ze heel erg meelevend en betrokken. Ze heeft gedegen kennis van zaken en is accuraat en houdt ook deadlines scherp in de gaten. Ook de menselijke kant werd daarbij niet uit het oog verloren. Regelmatig informeerde ze hoe het met betrokkene ging. Ook hield ze ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Kortom, een heel erg fijne en kundige advocaat!!
Ik ben heel fijn en kundig begeleid…
Ik ben heel fijn en kundig begeleid door mr. E.G.M. Driessen en zijn collega,s in mijn letselschade zaak.
Zeer goed geholpen door Eelco Driessen met schade arbeidsongeval
Eelco Driessen van HIJINK advocaten heeft ons de afgelopen 4 jaar bijgestaan bij het afwikkelen van een schadeclaim na een arbeidsongeval.
Wij zijn erg blij met het eindresultaat, als zeer vakkundig en professioneel ervaren en een perfecte communicatie met Eelco.
Wij willen HIJINK advocaten en Eelco Driessen hier voor bedanken.
vriendelijke groet, Nol Hendriks
Scooter ongeval terwijl tegenpartij door reed.
Bedankt voor de fijne samenwerking! Het was ondanks dat de uitkomst niets heeft opgeleverd, door te weinig bewijs, heel fijn communiceren met U rianne! U heeft U best gedaan! Groetjes Marco van Esch
Zeer goed geholpen door Rianne…
Zeer goed geholpen door Rianne Bockhoven! Ik heb de hulp van Rianne als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en bij ontwikkelingen werd ik goed op de hoogte gehouden. Bedankt!
Perfect bijgestaan!
Ik heb de samenwerking, ondersteuning en begeleiding van mevrouw van Bockhoven als enorm prettig en professioneel ervaren.
Een zeer goede advocaat ben goed…
Een zeer goede advocaat ben goed behandeld en heeft het zeer goed afgehandeld voor mij
Zeer goed geholpen door Men Alex Broers…
Zeer goed geholpen door Men Alex Broers vanwege een aanrijding met lichte letselschade.
Duidelijk en correct met een voor ons onverwachts verrassend positief resultaat.
Vrijblijvend advies
De heer Visser heeft ons een vrijblijvend / aanvullend advies gegeven. We zijn heel goed geholpen. Meneer was duidelijk en reageerde altijd spoedig. Het was een prettige samenwerking!
Erg prettig
Goede en duidelijke communicatie, fijn overleg en uitleg, prettige mensen en een snelle afhandeling van het dossier.

HIJINK Advocaten Letselschade からの回答
Hulp na een aanrijding
Ik ben geholpen door Rianne Bockhoven van Hijnk advocaten. Rianne is persoonlijk en oprecht geïntresseerd in mij als cliënt en heeft bij elk stapje in het verhaal-proces meegedacht. De woorden "punctueel" en "professioneel" komen direct bij mij op als het gaat om Rianne. Komt elke afspraak keurig na en houdt mij op de hoogte van de voortgang van zaken. Mocht er ooit wat zijn weet ik wie ik moet inschakelen. Bedankt!
Zeer correct en meedenkend
Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken wat vertraging opgelopen. Wij zijn desondanks blij met het eind resultaat. Daar gaat het uiteindelijk om. Bij deze willen we graag meneer Alex Broers erg bedanken voor de moeite en de goede aanpak.
Hijink Advocaten
Hijink Advocaten hebben mij op zeer kort termijn professioneel en kundig geholpen bij het opstellen van mijn algemene voorwaarden Rianne Bockhoven heel erg bedankt hiervoor!
Vriendelijk, meedenkend, meelevend, realistisch, vertrouwd en boven al professioneel.
In 2005 op 13-jarige leeftijd heb ik een ongeval gehad wat mijn toekomst volledig heeft bepaald met wat ik niet meer kan doen. En werd ik bij gestaan door diverse toegewezen letseladvocaten van een ander bureau. Helaas kreeg ik na jaren de indruk dat mijn voormalige letseladvocaat er meer voor de tegenpartij was dan voor mij.
In 2014 kreeg ik van een kennis de tip om een afspraak te maken bij Hijink Advocaten. Dhr. E. Driessen heeft ondanks mijn flinke (papieren) dossier mij bijgestaan. En wat een verschil! Het gaf mij (en mijn moeder) rust en alles was vele malen duidelijker. Hij nam de tijd voor je en was ook realistisch. Ondanks dat ik mij jaren niet gehoord voelde, voelde ik dat bij hem wel.
Inmiddels hebben we na 17 jaar het dossier met succes kunnen afronden en ik ben tevreden.
Kortom: vriendelijk, meedenkend, meelevend, realistisch, vertrouwd en boven al professioneel.
Een echte aanraden!
Niet verwacht , maar mij uitstekend bevallen
Mijn ervaring met hijnk advocaten is mij zeer goed bevallen.
Ze hebben mij zeer goed geholpen met het ongeval wat mij is overkomen.
Dus van mij uit , een dikke pluim van mijn kant.
Dank je wel rianne
Gewoon super snel een antwoord op…
Gewoon super snel een antwoord op vragen en een duidelijke uitleg
M.P.
6 jaar geleden heb ik een ongeluk gekregen. Eerst heb ik mezelf 5 jaar via een andere advocatenbureau laten bijstaan.
Na die 5 jaar hebben wij vorig jaar de overstap gedaan naar Hijink advocaten en me laten bijstaan door Dhr Alex Broers die dit zeer omvangrijke dossier durfde op te nemen.
Wat een verademing was dat. Er kwam rust en duidelijkheid. Hij nam alle tijd voor uitleg maar ook om te luisteren. Zonder oordeel, en met begrip voor mijn frustratie van de voorgaande jaren heeft hij mij steeds te woord gestaan en zich hard gemaakt voor mij.
Kortom een super advocatenbureau die nog met je meeleven.
Top Heer Broers en bedankt nogmaals.
Ervaren als zeer prettig!
Vanaf het begin goed geïnformeerd over wat me te wachten stond. Erg fijn en persoonlijk begeleid tijdens het proces.
Verder gedetailleerd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen/status van de zaak.
Uiteindelijk in goed overleg overeengekomen tot een juiste beslissing/afhandeling gekomen.
Zeer prettige ervaring.
Voor het begrip en de inzet egt top 👍👍👍
Ik wil mevrouw … bedanken voor haar enorme inzet en motivatie. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en zich echt ingezet voor mij, zelfs toen ik het zelf al wilde opgeven. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。