Gedurende afgelopen jaar ben ik bijgestaan door mr. M.A. Visser. Hij heeft zich doen kennen als kundig, rustig, duidelijk en empathisch. De communicatie was uitstekend, ik werd goed op de hoogte geho... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een geweldige hulp en bijstand heb ik van Hijink advocaten gehad en in bijzonder van Marit. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en ik ben van iedere stap die er genomen werd op de hoogte ge... もっと見る
Telefonisch overleg gehad met Hijink nav een voorstel smartegeld en schadevergoeding van de tegenpartij na een fietsongeval van november jl. Mij werd met redenen omkleed geadviseerd een 30% hoger be... もっと見る
Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken w... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten
連絡先
Onderlangs 1, 6812ce, Arnhem, オランダ
- 0800-4455000
- info@hijink.com
- www.hijink.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Na de aanrijding van mijn partner ben…
Na de aanrijding van mijn partner ben ik in contact gekomen bij de HIJINK Advocaten met M. De Visser. Hij stond ons goed te woord, en heeft de zaak afgesloten met een dikke plus. Vele malen dank aan M. De Visser en de rest van HIJINK.
Zeker een aanrader!
Alex Broers heeft mij heel goed geholpen nadat ik letsel heb opgelopen na een aanrijding.
Hij is vriendelijk en persoonlijk betrokken. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat alles goed en snel is afgehandeld. Ik kon altijd bij hem terecht met mijn vragen. Zeker een aanrader!
Nogmaals bedankt Alex!
schadezaak na dodelijk ongeluk
Na een dodelijk ongeluk van onze ouders, Oscar Heijink gevraagd de afwikkeling met de autoverzekering te regelen.
Ons viel op de fijne, persoonlijke, rustige, vriendelijke benadering.
De claim is verder praktisch geruisloos afgewikkeld en uiteindelijk hebben we meer gekregen dan waarop we recht dachten te hebben dankzij de ervaring van Heijink.
Heel fijn om zulke hulp te krijgen in zo'n ellendige situatie.
Erg positieve ervaring!
Zeer positief ervaren. Erg sympathiek, duidelijk, snel en vakkundig geholpen. Rianne, bedankt voor al je hulp. Zeker aan te raden!
Arbeidsrecht
Arbeidsrecht: Mr. Marjoleine van Dooren
Ik kan iedereen die een goede advocaat op arbeidsrecht nodig heeft Marjoleine van harte aanbevelen. Ze weet het persoonlijke met het zakelijke voortreffelijk te combineren en is inhoudelijk sterk. Een goede combinatie om aan jouw kant te hebben ten tijden van conflict. Wat ik daarnaast ook nog als erg prettig ervaren heb is de duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken.
Kortom: zeer tevreden!
Integere, respectvolle en professionele advocaat die gespecialiseerd is in letselschade en ondernemingsrecht
Door een auto-ongeval resulterend in whiplashletsel kwam ik nu niet als schadeadviseur maar als klant/benadeelde voor het eerst in aanraking met de letselschadeafdeling van de verzekeringsmaatschappij. In plaats van integer, respectvol en professioneel behandeld te worden, ondervond ik helaas het tegenovergestelde. De medische situatie die mijn zorgverleners rapporteerden beschouwde de verzekeraar als ongeloofwaardig. Ook de zorgverleners dachten dat het “tussen de oren zat”, omdat het herstel niet voorspoedig verliep. Geen van de betrokken partijen hadden het inzicht dat het de Westerse Geneeskunde was die mij nog “zieker” maakte. Moedeloos, lichamelijk een wrak en psychisch gekwetst zocht ik op het internet naar een oplossing. Deze vond ik in de Chinese Geneeskunde die kijkt naar de gehele persoon (lichaam en geest), omdat het lichaam aangestuurd wordt door het autonome zenuwstelsel. Om de schadeafwikkeling in goede banen te leiden heb ik, helaas pas toen ik nagenoeg hersteld was, contact gezocht met Oscar Hijink die gespecialiseerd is in letselschade en ondernemingsrecht. Wat een verademing! Oscar is iemand die goed luistert, de juiste vragen stelt, inzicht geeft, voortvarend werkt, vertrouwen geeft, integer, respectvol en professioneel werkt. Met andere woorden EEN TOPPERTJE. Bespaar jezelf een hoop ellende en neem bij lichamelijk letsel DIRECT contact op met Oscar om jou terzijde te staan en niet pas achteraf, zoals ik heb gedaan. Vanaf het allereerste moment is het zo fijn om een advocaat aan je zijde te hebben die jouw belangen behartigt, terwijl jij werkt aan jouw herstel.
Advocaat die echt de tijd voor je neemt.
De heer Oscar Hijink is fijne rustige advocaat. Neemt veel tijd voor je. Leest zich goed in. Gaf onze zaak gelijk een onverwachtse voor ons positieve draai. Tegenpartij in ongelijk gesteld.
Als we weer een advocaat nodig hebben dan nemen we weer gelijk contact op met Hijink Advocaten
Zeer gedreven advocaat met goed resultaat
De heer Hijink is zeer deskudige advocaat. Geeft goed advies. Denkt mee. Zoekt alles goed uit. Wist vordering advocaat tegenpartij om te draaien tot vordering op tegenpartij. Resultaat voor ons goed. Voor tegenpartij niet.
TOP advocaat nodig? Niet verder zoeken. Met Oscar Hijink zit je goed.
Wij zochten een goede advocaat die ons bij kon staan in een ondernemingsrecht aangelegenheid. Zodoende in contact gekomen met Oscar Hijink. Vanaf het 1e contact voelde het al gelijk goed. Hij is echt TOP. Komt met zeer goede adviezen, zoekt alles tot op de bodem uit, ondersteunt je op alle fronten, hij luistert goed en komt vooral zijn afspraken na. Hij laat zich niet van zijn stuk brengen door de tegenpartij en volgt zijn eigen strategie. In het laatste gesprek met de tegenpartij was hij degene die het gesprek in goede banen leidde en heeft hij door zijn rustige maar zeer efficiënte aanpak en goede argumenten onze zaak tot een goed eind gebracht. Heel erg blij met het resultaat (en met onze keuze van onze advocaat). Oscar bedankt.
snel en helder advies
Naar aanleiding van een huurconflict advies gevraagd. Snel en goed geholpen!
Zeer positief ervaren
Zeer positief ervaren! Bedankt Rianne voor je inzet en emphatie :) werd enorm gewaardeerd!
Merve & Burak
Fantastisch geholpen !!
Fantastisch geholpen, aangaande de afhandeling van mijn ongeval in 2014 met mijn scooter, afstanden zijn niet te ver om persoonlijk contact te houden, zijn vriendelijk, nemen de tijd voor je, zijn zeer deskundig, hebben veel ervaring, als je letselschade hebt zoek contact ! prima regeling getroffen !! Albert Rodrigo
Geweldig geholpen bij letselschade
Na een auto ongeluk in 2015 ben ik dankzij Hijink Advocaten enorm geholpen en hebben zij voor mij een goede regeling weten te treffen. Zeker een aanrader!

HIJINK Advocaten Letselschade からの回答
bedankt
Letsel schade zeer vakkundig en professioneel afgehandeld door Marit Herngreen. Mijn dank hier voor.
Goed
Goed, snel en vakkundig geholpen door mevrouw van Bockhoven na een reorganisatie bij mijn werkgever.
Concurrentiebeding
Vakkundig en snelle accurate advocaat inzake concurrentiebeding Rianne ik ben trots op je 👍
Goed en bekwaam bijgestaan door het…
Goed en bekwaam bijgestaan door het Team van
Hijink advocaten
De heer M Visser van Hijink Advocaten…
De heer M Visser van Hijink Advocaten B.V heeft mij uitstekend geholpen na mijn ongeval. Ik kan U dit bedrijf van harte aanbevelen. De samenwerking was erg prettig en ze bleven geduldig en volhardend in de strijd met de tegenpartij.
Bedankt
Meneer Driessen hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking het eindresultaat was best verrassend en zijn er erg blij mee en bevelen jullie ook aan andere aan
Zeer tevreden
Dhr. Reint Rengers heeft mijn belangen behartigd gedurende mijn letselschade-case.
Hij heeft mij enorm gesteund in deze voor mij persoonlijk, zeer zware periode.
Zijn overredingskracht heeft een mooi resultaat opgeleverd, waar ik erg tevreden mee ben! Dhr. Rengers, bedankt voor uw hulp en ondersteuning gedurende deze periode!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。