䌁業情報

2. ベッド専門店
  3. 家具店
  4. マットレス専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hilding har utvecklat sÀngar som passar till familjelivet och har varit familjens samlingsplats sedan 1939. Se vårt stora utbud av kvalitetssÀngar hÀr.

1.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Köp INTE Hilding om du Àr rÀdd om pengarna och ryggen!

Köpte tvÃ¥ dyra Hilding family stÀllbara sÀngar för nÃ¥gra Ã¥r sedan som Ã¥terförsÀljaren rekommenderade. Den ena Àr nu i sÃ¥ dÃ¥ligt skick att man inte kan sova i den pga fjÀdring, stoppning och madrass Àr kass. Är som ett hÃ¥l man sjunker ner i och knölig fjÀdring. Hilding pÃ¥stÃ¥r att det Àr normalt slitage kanske hög belastning? Min man vÀger 70 kg och sovit som vanligt folk i den, ÀndÃ¥ Àr den katastrof. Det trodde man aldrig om en sÃ¥dan dyr möbel och vÀlkÀnt företag. Hade aldrig köpt en Hilding och lagt pengar pÃ¥ den om jag vetat att sÀngen var sÃ¥ dÃ¥lig kvalitet och att man inte fÃ¥r nÃ¥gon hjÀlp. De bryr sig inte ens att titta pÃ¥ den.

2026幎1月1日

Hilding Aktiv och Natt O Co i Bromma

vÀnde oss till Natt O Co i Bromma för att köpa en sÀng. Vi trÀffade butikschefen som rekommenderade en felaktig sÀng. Efter reklamation ville butikschefen att vi skulle trÀffa jag hans medarbetare som rekommenderade en Hilding Aktiv stÀllbar sÀng. Katastrof. Hade aldrig upplevt problem med axlarna men nu vaknar jag av smÀrtan. Frun valde, efter rekommendation av medarbetaren en medel och jag en fast. Medel borde vara ultra mjuk. Det blev en grop efter nÃ¥gon veckas anvÀndning, Den Àr sÃ¥ mjuka att man sover i en grop. Den fasta Àr sÃ¥ hÃ¥rd att man sover pÃ¥ cement. Även medarbetarens rekommendation var dÃ¥lig. Nu efter ytterligare en reklamation vill de Àndra hÃ¥rdhet, Det Ànda som finns Àr extra fast.... Hilding sÀngen hÃ¥ller ingen kvalité och Natt o CO... de hÃ¥ller inte de kÀrnvÀrden som de skryter med. Om ni ÀndÃ¥ vÀljer de hoppas jag att ni fÃ¥r en bÀttre upplevelse. Jag har slÀngt massa pengar i sjön, nu har jag köpt en ny sÀng för att kunna sova.... och Hilding sÀngen blir en ARN anmÀlan

2025幎10月24日

NÀr sÀngarna Àr nya Àr de fantastiska

NÀr sÀngarna Àr nya Àr de fantastiska men nÀr en madrass behövs bytas ut Àr det stört omöjligt att få rÀtt. Försökte med en återförsÀljare men istÀllet för en hård madrass fick vi en som Àr som en degklump, mjuk och rörlig. Senare försökte jag få köpa en
från Hildings sÀngar istÀllet men det kan man inte göra som privatperson och återförsÀljaren påstår att de bestÀllt rÀtt sorts madrass. Alltså omöjligt att byta.

2025幎4月28日
5぀星のうち1の評䟡

Hilding sÀngen Àr en katastrof!!

Köpte en Hilding family ramsÀng dÀr leveransen var starkt försenad och lika bra var det, för sÀngen Àr obrukbar!!
En ren hÀlsofara!!
Har aldrig tidigare haft ont i ryggen men fick det redan efter en natt med denna sÀng. Den Àr knölig och har gropar man sjunker ner i så det Àr svårt att Àndra lÀge.
Att det sticker ut tussar av fyllningen både på bÀddmadrassen och sjÀlva sÀngen påverkar inte sÀngkomforten men visar tydligt att tillverkningen prÀglas av slarv och stress. SÀngen luktar dessutom starkt.
Har nu bestÀllt en sÀng av en annan tillverkare och sover på en luftmadrass i vÀntan på den.
Jag har förlorat en massa tid och pengar och fått uppleva många dagar med ryggvÀrk. En vÀrk som dock upphör nÀr jag inte sover i sÀngen!
Har reklamerat utan respons och utifrån andras erfarenhet förstår jag att företaget ignorerar reklamationer.
Företaget ger inget seriöst intryck precis...
Synd att 1 stjÀrna Àr det lÀgsta
omdöme man kan ge för det Àr ett kraftigt överbetyg för denna sÀng!
Jag Àr ledsen och kÀnner mig grundlurad!
Aldrig mer en Hilding sÀng!!

2024幎10月25日

24Sju från Hilding Anders

Har en 24Sju kontinentalsÀng från Hilding Anders via Sova.
Det Àr den sÀmsta sÀngen jag någonsin har Àgt. Har bytt kasett två gånger på två år för att den sÀckar ihop. Hilding Anders skrev senast att nu fick jag inte byta fler gånger och att den sista gången var "good will" från deras sida. Andra gången uppgraderade jag Àven kasetten för 5000 kr men det hjÀlpte inte ett smack. Min förra sÀng från Ikea höll måttet i 11 år. Köp inte en 24Sju från Hilding Anders om ni vill sova gott.

2024幎9月24日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte en sÀng av denna leverantör

Köpte en sÀng av denna leverantör, det har blivit två gropar och en kulle i mitten och det går absolut inte att sova i sÀngen. Enligt Hildings kundservice Àr detta helt normalt och man får ingen hjÀlp alls. LÀgg absolut inte era pengar på dessa sÀngar för om ni får problem får ni ingen hjÀlp.

2024幎6月3日

SÀmsta köp någonsin!

Köpte en Hilding FAMILY plus (30 000kr) som efter ett par månade sÀckade ihop totalt. SÀngen Àr som en hÀngmatta då skummet i mellanmadrassen sjunker ihop 25 cm nÀr man lÀgger sig i den. Vi har en fast och en mellan och de Àr lika dåliga. Efter år av diskussioner med återförsÀljaren Sova och avvisad reklamation så ger vi upp och slÀnger ut sÀngen.

2024幎4月6日

Köpte en ny sÀng på Mio av mÀrket Roma

Köpte en ny sÀng pÃ¥ Mio av mÀrket Roma. Som tillverkas av Hilding Anders. Efter 1 Ã¥r Àr Mellankasetten pÃ¥ sÀngen helt slut. Man ligger som i en hÀngmatta. En sÀttning pÃ¥ 5,5 cm. Mio skyller pÃ¥ att fabriken inte ser nÃ¥gra fel pÃ¥ sÀngen av de bilder man skickat in. ÄndÃ¥ har jag och flera oberoende personer som köpte sÀngar i samma tidsperiod rÃ¥kat ut för samma missöde. Med samma svar. Inget fel pÃ¥ sÀgnen. Försökt bestÀlla bara ny mellankasett men det gÃ¥r inte. Helt ny sÀng mÃ¥ste köpas och nya sÀngen mÃ¥ste slÀngas och reklamation blir inte godkÀnd av fabriken. LikasÃ¥ andra personer har fÃ¥tt samma svar. PÃ¥ samma fel. Rekommenderar INTE sÀngar frÃ¥n denna fabrik.

2024幎3月4日

SÀmsta sÀngen jag någonsin Àgt

SÀmsta sÀngen jag någonsin Àgt. Den fick sÀttning/gropa på 4-5 centimeter efter 6 månader och vÀgra reklamera, hÀvdar att detta Àr naturlig sÀttning

SÀngen Àr obrukbar och Àr som en hÀngmatta. Avråder alla att köpa sÀngar från antingen Hilding eller 24Sju

2024幎2月26日

SÀmsta köp genom tiderna

Kommer aldrig någonsin rekommendera någon att köpa något från Hilding, Vi har fått våran madrass ersatt 1 gång pga av att den sÀcka ihop. Nu efter 1 år till så Àr nÀsta madrass lika dålig, det Àr som att ligga i varsitt dike. Och som jag kan lÀsa av tidigare omdömen så verkar det ju vara en gemensam upplevelse.
Våran 16 år gamla sÀng som vi köpte för en spottstyver saknar jag verkligen nu. Tråkigt och hade jag kunnat ge minuspoÀng så hade jag gjort det! Jag vill verkligen avråda folk att köpa sÀngar från Hilding!

2023幎5月22日

Otroligt missnöjd

Köpte Hilding Anders sÀngar. Skulle vara bÀsta sÀngen de hade. Betalade 39.000kr och var i stort sett lovad att de skulle hålla livet ut! Nu efter 7år ligger hela skummadrassen åt sidan ! SlÀppt i limningen så himla dåligt! Får ingen hjÀlp av Hilding Anders utan vi får försöka limma ihop den sjÀlva! Kunde få köpa en ny till inköpspris, men vill Àrligt talat aldrig mer ha en sÀng från dem!

2023幎2月26日
5぀星のうち1の評䟡

Har köpt en Hilding kontinentalsÀng o

Har köpt en Hilding kontinentalsÀng o Àr inte nöjd med att resÃ¥rmadrasser Àr över 2 cm. kortare o Àven smalare Àn underbÀdden, fodret Àr ocksÃ¥ vÀldigt ”slarvigt ilagt o skapar ”ojÀmnheter / ”smÃ¥ bulor.
X
Har framfört mina åsikter hos MöbelmÀstarna i TrollhÀttan dÀr jag köpt sÀngen. Svaret jag fick var att det ska vara så och Àr fullt normalt.
x
Anser ni som tillverkar / sÀljer Hilding kontinentalsÀngar att det Àr normalt ?

Från: Teknisk Support Hilding Anders Sweden
Ämne: Sv: Reklamation

DÃ¥ vi har en toleransnivÃ¥ i cm +/- pÃ¥ sÀng, kassett och bÀddmadrass. SÃ¥ kan de bli en liten liten skillnad om sÀngen ligger pÃ¥ + sidan och kassetten pÃ¥ – sidan.
Så detta Àr tyvÀrr inte en godkÀnd reklamation

2023幎2月5日
5぀星のうち4の評䟡

Min pappa har en gÀstsÀng frÃ¥n Hilding

Min pappa har en gÀstsÀng från Hilding som jag sov i nÀr jag besökte honom vid julen... nÀr jag var ensam/singel för något år sedan. Jag tyckte att den var riktigt skön faktiskt. Skönare Àn de sÀngar jag sovit i, eller haft från IKEA. IKEA Àr sin tur mycket bÀttre (enligt mig och många andra) Àn t.ex. Jysk. Idag har jag en nyinköpt kontinentalsÀng från Mio för 20 tkr. Jag tycker att min nya Mio sÀng Àr klart skönare Àn Hilding. Men Hildingen var excemplarisk och inte så vÀrst dyr. Nu övervÀger jag sjÀlv att köpa resårmadrassen från Hilding till en egen gÀstsÀng.

2021幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

No delivery after 3 MONTHS!

After more than 3 months, no delivery on a bed that had to be ready in 6 weeks. Their distributor does not care but I was surprised they did not care at all!
Not about their lack of delivery and not about their terrible distributor Dina Möbler.
No one answers the messages and there is no phone number to call Hilding!
Please be careful!

2020幎7月10日

SÀngen får djupa gropar

Vi köpte via EM en sÀng tillverkad av Hilding. Stor svensk sÀngtillverkare som skryter med sin kvalitet och omtanke om mÀnniskans och mÀnniskans sömnkvalitet.

Mindre Àn 2 år efter köpet hade vi stora gropar i sÀngen, formningar av kroppen som bara blev djupare och djupare. Vi började få ont i kroppen och sov allt sÀmre. Kontaktade EM som i sin tur bollade över direkt till Hilding. Enligt dem så Àr detta helt normalt. BÀddmadrass och resårmadrass ska forma sig, få gropar och kommer att fortsÀtta göra det år från år. Det ska bli gropar. Vågar inte tÀnka HUR stora gropar vi kommer ha framöver. Hilding hintar snyggt att vi Àr för tunga för sÀngen, att sÀljaren sålt på oss fel sÀng osv. Hittar dock inget om någon maxvikt.

Kollat upp med flera sÀngleverantörer och sÀngar formar sig, men absolut inte så mycket och så snabbt och det hade gått på garanti. Vår tidigare kontinentalsÀng (som nu Àr gÀstsÀng) Àr från IKEA, Àr 10 år, och har minimal, knappt mÀrkbar, formning i enbart bÀddmadrassen som Àr 4 år. Tyder på usel kvalitet hos Hilding. Man ska inte få ont i kroppen av sin sÀng, då Àr det illa. Ej heller ta sats för att vÀnda sig i sÀngen.

TyvÀrr har Hilding slutar svara och nekar reklamation. Groparna, de fortsÀtter bli vÀrre och vÀrre. Passa er för Hildings sÀngar och tomma ord.

2019幎11月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ