Himmerland Forsikring gs. レビュヌ 3,027

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Man lÊrer sit forsikringsselskab at kende, nÃ¥r man har en skade. Her har Himmerland aldrig svigtet. Lige fra simple skader, til husskader. Specielt ved det sidste udmÊrkede Taksator-Peter sig med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har altid oplevet god service hos Himmerland Forsikring. Jeg skriver normalt ikke opslag pÃ¥ Trustpilot... Men! Min datter pÃ¥ 4 Ã¥r har brÊkket hendes ben. I denne foranledning anmelder vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Igen igen! I forbindelse med bilskifte, ringer til Himmerland Forsikring og har en kort samtale, hvor mine spÞrgsmÃ¥l bliver besvaret og jeg lige fÃ¥r lidt mere service end jeg bad om. (FÃ¥r fortalt om e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der er altid hÞflig betjening, assurandÞrerne er til at forhandle med og prisen er realistiske. Dem jeg har snakket med her en god jysk jargon, og jeg har altid haft et smil pÃ¥ lÊben efter endt samtal... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店
  2. 保険䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Himmerland Forsikring er et gensidigt forsikringsselskab - vi er ejet af vores kunder. Himmerland Forsikring tilbyder skadesforsikringer til private kunder, mindre og mellemstore virksomheder og landbrugskunder. Gennem mere end 130 år har vi kun haft ét fokus: Kunderne! Det betyder, at vores forsikringer tager udgangspunkt i vores kunders hverdag, og at vores rådgivning bygger på personlig kontakt og en reel interesse i at sikre, at vi altid tilbyder den optimale forsikringslÞsning og den bedste service. Det er derfor vi siger: Himmerland Forsikring - tÊt på og ligetil!

圓該䌁業による蚘述

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

3027件のレビュヌ

utrolig langsom sagsbehandling ved

utrolig langsom sagsbehandling ved skade har nu ventet 3 uger på at få min bil lavet. en ene ulykke burde vÊre rimelig ukompliceret

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

Hej John

Jeg er ked af at lÊse, at du oplever sagsbehandlingen som langsom – og forstÃ¥r godt, det kan vÊre frustrerende at gÃ¥ og vente pÃ¥ svar.

Af hensyn til GDPR kan jeg ikke gÃ¥ i detaljer med din sag her pÃ¥ Trustpilot. Generelt gÊlder det dog, at vi i visse tilfÊlde har behov for at indhente en politirapport, fÞr vi kan tage endelig stilling til dÊkningen – sÊrligt hvis der er tale om fÊrdselsuheld, tyveri eller hÊrvÊrk. Det er en standardprocedure for at fÃ¥ bekrÊftet hÊndelsesforlÞbet og sikre, at sagen bliver behandlet korrekt.

Vi er naturligvis opmÊrksomme på, at det kan forlÊnge sagsbehandlingstiden, men vi er samtidig nÞdt til at have det nÞdvendige grundlag på plads, fÞr vi kan trÊffe en afgÞrelse.

Hvis du har spÞrgsmål til processen eller Þnsker en status på din sag, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå tingene sammen med dig.

Sisse, Himmerland Forsikring

Et ordentligt forsikringsselskab med

Et ordentligt forsikringsselskab med fornuftige priser, samt service med “rigtige” mennesker bag.

Hej Erik,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at hÞre, at du oplever os som et ordentligt selskab med fornuftige priser og en god service - så bliver det jo ikke ret meget bedre!

Der er aldrig problemer

Der er aldrig problemer - god dÊkning
SÞde når man ringer

Hej Mariann,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glÊder mig at hÞre, du er tilfreds med vores tilgang og ikke mindst dÊkningen.

Altid lydhÞr og super god betjening

Altid lydhÞr og super god betjening

Hej Tina,

Sikke en fornem anmeldelse - tusind tak skal du have!

Det er simpelthen så dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores service og betjening!

God service.

Altid klar ved telefonen, hurtig svar på spÞrgsmål.
Og gode priser på forsikringer.

Hej Karsten,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Vi bliver altid så glade, når vi modtager positiv feedback på vores service, priser og ikke mindst vores tilgÊngelighed - så din anmeldelse bringer stor glÊde hos os!

Emma, Himmerland Forsikring

I er nemme at komme i kontakt med

I er nemme at komme i kontakt med, og så får man altid god kundeservice - bliv ved med det.

Hej Thomas,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at hÞre, du er tilfreds med vores tilgÊngelighed og vores service.

Altid venlig betjening

Altid venlig betjening. Altid meget hjÊlpsom.

Hej Stig,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Fantastisk at hÞre, at du er tilfreds med vores betjening & hjÊlp - vi gÞr os altid umage for at yde den bedst mulige betjening.

God rådgivning

Igen igen! I forbindelse med bilskifte, ringer til Himmerland Forsikring og har en kort samtale, hvor mine spÞrgsmål bliver besvaret og jeg lige får lidt mere service end jeg bad om. (Får fortalt om en ferie jeg skal på og bliver orienteret om årsrejseforsikring som er god og billig). Tak!

2026幎3月4日

Hej Carsten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du "igen igen" har fået god rådgivning!

Emma, Himmerland Forsikring

Der er altid hÞflig betjening

Der er altid hÞflig betjening, assurandÞrerne er til at forhandle med og prisen er realistiske. Dem jeg har snakket med her en god jysk jargon, og jeg har altid haft et smil på lÊben efter endt samtale

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores service og vores tilgang.

Det betyder meget for os, at du har haft et smil på lÊben efter endt samtale - så tak for at nÊvne det!

Emma, Himmerland Forsikring

De reagerede hurtig og betalte tyveriet

De reagerede hurtig og betalte tyveriet meget hurtig. Den bedste forsikring man kan Þnske sig

Hej Tufan,

Hold da op, sikke en fin anmeldelse - tusind tak for det!

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med sagsbehandlingen.

Supergod service

Supergod service. Grundig forklaring om de forskellige forsikringer, lynhurtig behandlingstid og overkommelige priser

2026幎3月13日

Hej Lene,

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du er tilfreds med vores service, behandlingstid og ikke mindst vores priser.

Du skal have stor tak for den fine anmeldelse!

Pga af KÞbstadensforsikring prÞvet at

Pga af KÞbstadensforsikring prÞvet at flytte min forsikring til dem og jeg flyttede den tilbage til jer uden og sige den op har i givet min en ringer forsikring til samme pris SKAM JER

Hej René

Det er beklageligt, at du er utilfreds med situationen – men der er naturligvis en årsag, og den har min kollega forklaret dig.

Vi har faste procedurer for, hvordan Êndringer og tilbageflytninger håndteres, og vi sÞrger altid for, at vilkår og priser bliver oplyst, inden en aftale trÊder i kraft.

Af hensyn til fortrolighed kan jeg ikke gå yderligere i detaljer sagen her på Trustpilot, men du har altid mulighed for at kontakte os direkte, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Sisse, Himmerland Forsikring

En kÊrlig handling fra Himmerland Forsikring

Vi har altid oplevet god service hos Himmerland Forsikring.
Jeg skriver normalt ikke opslag på Trustpilot... Men!
Min datter på 4 år har brÊkket hendes ben.
I denne foranledning anmelder vi hÊndelsen, da vi har tegnet knoglebrudsdÊkning.
Udover vi selvfÞlgelig står til at få udbetalt summen, sender Himmerland forsikring et brev med 3stk tegnebÞger, farvelade, bÞrnetatoveringer, perlesÊt samt et håndskrevet kort med Þnsket om god bedring.
Det er virkelig flot at de tager sig tiden til det.!
Vi overvejede ikke at skifte forsikringsselskab - men sÃ¥dan en kÊrlig handling gÞr ihvertfald at vi SLET ikke overvejer det 😊
StÊrkt Himmerland Forsikring 👌

Med Venlig Hilsen
Rune Jensen

自発的なレビュヌ

Hej Rune,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for det!

Vi ved at det aldrig er sjovt at stå i en situation hvor de små er kommet galt afsted - så det er så dejligt at hÞre, at det har bragt glÊde med en personlig hilsen samt en aktivitetspakke fra os!

God service flinke folk.

God service flinke folk.

Hej Kunde,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores service.

En god behandling

En god behandling

Hej Bente,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine stjerner!

Det er i den grad dejlig lÊsning.

Emma, Himmerland Forsikring

Vi synes vi blev set og hÞrt.

Vi synes vi blev set og hÞrt i forbindelse med vores vandskade. Efter 14 dage var vores hjem tilbage til normalen.
AssurandÞren var forstående og honorerede det store rengÞringsarbejde vi selv lagde i det. Vi er tilfredse med udfaldet. Mona og Jan Hartvig Arden

Hej Mona,

Tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at hÞre, at I fÞler jer set og hÞrt i forbindelse med anmeldt skade og at I er tilfredse med udfaldet.

Det betyder meget for os, at I tog jer tiden til at give jeres mening til kende.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。