レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har nu for anden gang fÃ¥et “stjerneskud”, og vi mÃ¥ bare sige, at det er ubetinget Danmarks bedste stjerneskud, utrolig veltillavet og velsmagende. Og dertil rigtig god betjening. Og vi kommer helt... もっず芋る

SkÞn atmosfÊre. LÊkker TunbÞf og ribeye pÃ¥ grill, som den herlige og glade kok stegte til os. Buffeten var varieret med hjemmelavede retter og tilbehÞr.. Kroen og personalet emmede simpelthen af glÊde... もっず芋る

yderst kompetent, frisk og til tider humoristisk betjening. alt efter den enkelte gÊst. råvarerne var rigtig friske og velsmagende. vi var 12 gÊster og ville alle gerne genbesÞge hjarbÊk kro igen.

Vi spiste brunch pÃ¥ HjarbÊk Kro - stor brunch-buffet med lÊkker juice, smoothie, pÞlser, kyllingespyd, scrambled eggs, frugt, kringle, kaffe og en hel masse mere, alt sammen ad libitum. Det var virke... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Godt spisested til rimelige kropriser

4.5

レビュヌを曞く

yderst kompetent

2026幎5月15日
自発的なレビュヌ

Absolut en rigtig fin oplevelse

Absolut en rigtig fin oplevelse. Tjenerne var super sjove og sÞde og maden var rigtig god - og det gÞr jo, at man har lyst til at komme igen.
Maden var så fin - friskbagt og lÊkkert brÞd med urtesmÞr, vegansk lÞgsuppe med masser af styrke og smag, ribeye (stort stykke med knasende, grove rodfrugter, pebersauce og nye kartofler til) og en udemÊrket creme brulee med en meget syrlig og god sorbet til (kan virkelig anbefales), Þllet som var en Þkologisk alkoholfri Þl fra Skanderborg bryghus - smagte som urter og blomster fra sommerhaven. Kaffen var super god og lÊkkert cremet. Vi fik en så god og nÊrvÊrende betjening, og selvom de havde rygende travlt med en helt fyldt restaurant, så havde de alligevel overskuddet til at tale med os, og sÊtte gang i stemningen med et smittende humÞr. Det var en rigtig god oplevelse og en rigtig god aften.

2026幎4月4日
自発的なレビュヌ

Kom helt fra Roskilde for at opleve

Kom helt fra Roskilde for at opleve stedet. LÊkker mad og god service. Personalet stortrives med hinanden, hvilket giver en behagelig og rar atmosfÊre. Virkeligt vÊrd et besÞg. 1300 kroner for to, hvilket er billigt i forhold til prÊsentation af maden. Du bliver lÞbende oplyst om indhold af maden.

2026幎3月7日

Ved sidste juletid

Ved sidste juletid, holdte min lokalforening og jeg julefrokost hos HjarbÊk Kro - Vi var fuldt ud tilfredse med omgivelserne, servicen og i sÊrdeleshed maden. Denne sÊsons julefrokost håber vi også på, kan blive holdt der.

2024幎12月6日
自発的なレビュヌ

Fantastisk kro, med sjÊl og lÊkkerier.

Jeg har vÊret der 2 gange, og fået for og hovedret. Det har vÊret super lÊkkert. Kromad, men eleveret. Super lÊkkert, selv med mulighed for at spise glutenfrit.

Tjenerne har leveret super betjening - super nÊrvÊrende, sjove og opmÊrksomme.

Man ser smuk og elegant borddÊkning. Guess what? - en af ejerne laver selv pynt og stentÞj/tallerkener.

Jeg ser frem til at besÞge stedet igen. ❀

2025幎11月16日
自発的なレビュヌ

Jeg havde fornÞjelsen af at spise på

Jeg havde fornÞjelsen af at spise på hjarbÊk kro, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse!

🍜 Maden:

Maden var både velsmagende og flot anrettet. Hver ret var fyldt med smag, friske råvarer og kÊrlighed til detaljen.
Servicen var helt i top. Vi blev taget godt imod med smil og venlighed, og personalet var opmÊrksomme uden at vÊre pÃ¥trÊngende. De var professionelle, hjÊlpsomme og tydeligvis glade for deres arbejde – hvilket smittede af pÃ¥ stemningenRestauranten har en varm og indbydende atmosfÊre med hyggelig indretning og god akustik. Der var en rar ro i lokalet, og det gjorde det muligt at nyde maden og selskabet i fred.

2025幎7月27日

HjarbÊk kro, 5 stjerner

HjarbÊk kro er virkelig et besÞg vÊrd. Trods travlhed og varme, var personalet smilende, venlige og yderst servicemindede. Maden var helt i top begge de dage vi besÞgte kroen og ishuset.
Mvh Joe & Nina

2025幎7月19日

Den lÊkreste brunch

Vi spiste brunch på HjarbÊk Kro - stor brunch-buffet med lÊkker juice, smoothie, pÞlser, kyllingespyd, scrambled eggs, frugt, kringle, kaffe og en hel masse mere, alt sammen ad libitum. Det var virkelig lÊkkert og betjeningen var desuden rigtig god.
Vi kommer snart igen!

2024幎10月6日

Det hyggeligste lille sted

Det hyggeligste lille sted, ved HjarbÊk Fjord. Der er atmosfÊre, utrolig lÊkker mad og nok af det. Men over af alt andet er personalet de mest smilende, servicemindede og kompetente folk der gir hele oplevelsen et ekstra nyk.
Uanset om du holder en fest der eller kommer for en bid mad eller en is.
I fÃ¥r 🖐 af mig.

2024幎7月14日
自発的なレビュヌ

Et sted jeg besÞger igen.. Og igen.. Og igen.

Jeg har vÊret på HjarbÊk Kro 4 gange i 2024 og jeg kommer der med garanti igen.
Omgivelserne er hyggelige, indretningen er som en pÊn kro bÞr vÊre og det smukke spisestel er håndlavet af ejerne.
Maden har alle gange vÊre en fryd for både Þjnene og ganen og den vin der bliver forslået til retterne er velvalgt.
Betjeningen er indbegrebet af godt vÊrtskab og man fÞler sig fra fÞrste sekund velkommen på deres sted. Tonen er frisk og smilene er altid store.

Jeg har spist i hele verden men dette skÞnne sted står hÞjt på min liste over steder jeg skal besÞge igen.. Og igen.. Og igen.

2024幎10月5日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad og god service

Jeg var til selskab på HjarbÊk kro i går, hvor vi fik ualmindelig lÊkker mad (buffet). SÊrligt forretten som bestod af flere forskellige former for fisk var utrolig lÊkker. Personalet var utrolig sÞde og det var bare en rigtig god oplevelse.

2024幎9月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ