Man skal jo desværre give en stjerne hvilket dette firma på ingen måder har fortjent. Kort fortalt lavede en ordre den 3. februar skrevet til dem tre gange hvor pakken egentlig bliver af eftersom de... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vet inte varför ni skriver så dåliga recensioner om hobbex! Jag hade problem med 2 stötdämpare på en bil jag köpte häromdan och mitt paket med ersättning är redan påväg! Supersnabb lever... もっと見る
Tog över en månad att få hem en RC som skulle ha 7 dagars leveranstid, riktigt lång svarstid från kundtjänst. Bilen var defekt vid leverans och har nu väntar ytterligare en månad på att få hem en sk... もっと見る
Jag minns Hobbex från min barndom som spännande affärer med metanoldrivna RC-flyg/bilar, häftiga luftvapen, knivar och uppblåsbara barbaras. Den legendariska Hobbex-katalogen var rena Fibban för en to... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Hobbex är Sveriges ledande aktör inom radiostyrt och luftvapen. Vi erbjuder även ett stort utbud av softairgun.
Bedrövlig e-handel
Bedrövlig e-handel
Orimligt svårt att editera sin kundvagn. Har försökt att göra ett köp ett antal ggr men det är som gudarna absolut inte vill att jag ska handla från hobbex, så nu skiter jag i det..
Bestilte meg en Suchiyu 16103PRO Gantry…
Bestilte meg en Suchiyu 16103PRO Gantry brushless bil med ekstra batteri. Leveransen tok 5 dager så relativt raskt levert.
Bilen fungerte helt utmerket og servicen vil jeg si er upåklagelig. Hadde noen spørsmål som jeg sendte inn til kundeservice og fikk raskt svar tilbake. Meget behjelpelig.
Bestiller gjerne igjen fra hobbex.
Köpte en rc-båt innan jul med ett extra…
Köpte en rc-båt innan jul med ett extra batteri, nu i augusti fick vi möjlighet att prova den för första gången. Då funkade den inte med något av batterierna. Batterierna tar inte åt sig laddning har jag konstaterat då dom bara är 6,8 volt efter laddning (ska vara 11,1volt)
Jag skrev till kundservice mitt problem och dom skickade 2 nya batterier och en ny laddare av annan modell som tydligen ska vara bättre. Helt kanon service snabbt enkelt !
I have ordered an rc
I have ordered an rc, and i mentioned that i wanted then to send in the same day, they said yeah. They only generated the tracking code and here i am after 4 days waiting to send it to me. They only answer later evening, and at this point they even didnt answer in 24hours. Not a serious company to deal with. I would recommend to buy in another place. They dont care!
Handla ej av detta företag
Handla ej av detta företag. Jag har fått problem med en vara jag köpt därifrån. Går endast att nå dem på mail som dom aldrig svarar på
Första och sista gången jag köper…
Första och sista gången jag köper härifrån. Oseriösare företag går inte och hitta..
4 dagar efter en reklamtionsförfrågan…
4 dagar efter en reklamtionsförfrågan har de inte ens svarat, har inget telefonnummer, ingen chat, spärrad FBsida där frågor ej kan stäĺlas. Undvik dem.
Bra utbud.
Bra utbud.. mycket bra för de lite äldre barnen i "leksaks-väg" dock så kan leveranstiderna vara ganska långa.
Har haft ganska långa leveranstider och…
Har haft ganska långa leveranstider och rätt dyr frakt faktiskt men hyllorna var fina. Annars inga problem
Väldigt långsamt
Bra utbud men priserna på vissa saker ligger verkligen i den övre kanten. Tiden från att beställningen lades tills att den faktiskt skickades var sanslöst lång även om de hade varnat för något längre leveranstid. Att det ska ta 1 och en halv vecka för en vara som finns i lager i Sverige är ohållbart om man själv ska stå för frakten också.
Köpte en Zero 10X och den levererades…
Köpte en Zero 10X och den levererades med missljud vid styret. Inget som ska gå på garantin fast det finns fix för det. Istället ska jag behöva betala 630kr för att åtgärda problemet själv anser dem.
Vann ärendet mot dem hos ARN som de skulle följa men det gjorde dem inte.
Överprisatt dåliga märken
Säljer numer bara dåliga kopior av te.x elscootrar etc till priser som är skrattretande.. Samma drönare som du kan hitta på andra sidor har du på jobbet för 1000kr mer..
Gjorde en beställning av batterier till…
Gjorde en beställning av batterier till min traxxas innan nyår o enligt hemsidan skulle produkten finnas i lager. Har fortfarande inte hört ett ljud från hobbex och ordern är fortsatt "under behandling". Vill man hänga med i rejset som nätbutik har detta företag en del att arbeta med.
Hälsar Peter Jansson
Nu börjar jag bli riktigt trött
Nu börjar jag bli riktigt trött. Jag har haft ett garantiärende igång med hobbex i snart 2 månader. De tog över en månad innan jag ens fick återkoppling på produkterna jag skickat in och då fick jag ta kontakt med dem själv. Efter 2 månader har jag fortfarande ingen aning vart mina produkter är eller hur dem tänkt lösa ärendet.
Dem skyller bland annat på att dem flyttat sin serviceavdelning till nya lokaler. Helt otroligt dåligt.
Inget som helst intresse från…
Inget som helst intresse från kundservice att meddela kunden om att grejerna som är beställda inte levereras inom utsatt tid.
Två gånger har jag inte fått det jag har beställt.
Ett väldigt rörigt företag som jag undviker att göra affärer med i framtiden.
Lovar mer än dom kan hålla
Lovar mer än dom kan hålla. Ringer aldrig tillbaka. Är ej kunniga på något dom säljer. Dom ska nog hålla sig till vattenpistoler & radiostyrda bilar. Sämst. Kass.
Köpte drönare och den var väl ok.
Hobbex annonserar på förtalsforumet …
Hobbex annonserar på förtalsforumet Flashback som deras kunder kan hamna eller har hamnat och fått sina liv förstörda och där annonserar Hobbex. Man tar sig för pannan.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。