䌁業情報

1. 電気工

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I Hoffmann lÊgger vi vÊgt pÃ¥ at finde lÞsningerne fremfor at se problemerne. Kunderne – og vores kunders kunder – er i centrum, nÃ¥r vi gÃ¥r ind i en opgave.

• Fabriksparken 66, 2600, Glostrup, デンマヌク

• www.hoffmann.dk

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

9件のレビュヌ

Virksomhedskultur er formet af

Virksomhedskultur er formet af virksomhedens ansatte

De Þvrige anmeldelser her bekrÊfter meget fint en oplevelse af at handle med virksomhedens projektchef privat. Det undrer ikke at virksomheden primÊrt modtager negative anmeldelser når virksomhedens chef på andre fronter ikke udviser ansvar.

2024幎11月27日

Brug dem ikke!!!

Et firma der ikke aner hvad de går ind til inden de mÞder op og så giver de os en regning for at de ikke kan komme til!!!
Aftale om opsÊtning af ladestander over telefonisk samtale hvor de gennem Google map siger - der kan vi sagtens sÊtte op. Ingen problemer. Når de så mÞder op siger de at det ikke er muligt og sender så en regning for forgÊves kÞrsel!
De fuldfÞre ikke noget arbejde vil blot have penge for noget som de selv er skyld i og når man nÊgter at betale for det sender de advokater efter en.
HOLD JER FRA DEM!! De er på ingen måde service orienteret og er kun ude på at få penge selv uden udfÞrt arbejde.

2024幎5月21日

Total inkompetente

Total inkompetente, kÞbte en ladelÞsning, da de sÃ¥ skulle finde ud af hvor min table og hvor langt der er til den fra carporten brugte de Google map, hvor man intet kan se pga trÊer sagde de, jo bevares proffesionelle havde nok brugt kort og matrikel styrelsen, eller et andet proff vÊrktÞj til at beregne pris, de spÞrg os gudhjÊlpemig om de kan lave det igennem taget, Åh gud de finder ud af det bliver 11000 🫣😂 ud over 4000 som vi har betalt for boks og lader, det firma er fuldstÊndig inkompetent til at varetage elektroniske i stallationer..

2024幎7月30日

TÊnk jer godt om....

Denne virksomhed har etableret ladestander til min elbil. En lÞsning, jeg havde kÞbt gennem Aura Energi.
Jeg har aldrig i mit 65 år gamle liv oplevet magen til manglende faglighed og utilstrÊkkeligt materiel til jording af min installation, som jeg oplevede her.
Historien om denne installation omfattede 4 besÞg og er meget lÊngere, end gengivet her.

2024幎1月24日

De er ligeglade med deres medarbejder

De er ligeglade med deres medarbejder
Hold jer langt vÊk fra dette firma
De er bare totalt ligeglade med deres medarbejdere. Bare de får penge i kassen og det går hurtigt. Deres motto er sikkerhed frem for alt, men det er kun for pengene, ikke for dem der arbejder der.
Som medarbejder skal man bruge eget vÊrktÞj og bil, hvis det går i stykker. Så er de ligeglade og siger bare, det kunne man lade vÊre med at bruge.
Men hvis man ikke brugte det, blev man fyret.
ALDRIG ALDRIG MERE HER

2023幎11月10日

Vi har gennem de sidste cirka 15 år med

Vi har gennem de sidste cirka 15 år med mellemrum haft besÞg af Hoffmann A/S's Lejre afdeling til at lÞse diverse stÞrre og mindre opgaver i vores parcelhus. Hver eneste gang har vi vÊret yderst tilfredse. God service og vi har aldrig fÞlt, at de har vÊret for dyre.

2023幎12月12日
自発的なレビュヌ

Hoffmann er uprofessionelle og uhumane

Hoffmann er uprofessionelle og uhumane. Hvis man spÞrger deres folk om noget er de ofte flabet, - også selvom man spÞrger hÞfligt. Eks. "hvor har i stillet min ejendel, som jeg havde stillet lige foran min hoveddÞr på raposet". Ergo det stod ikke et sted, hvor de skulle grave. Også selvom min egendel ikke stod i vejen, så smider de ens ting ud. De har ingen jordisk forståelse for, at de ÞdelÊgger så meget for os som bliver berÞrt af gravearbejdet, -derudover ligner det en KRIGSZONE man bor i medens HOFFMANN arbejder, - de gÞr livet så surt for os som bor der hvor de udskifter kloak etc.
MAN KAN VÆLGE AT SMILE OG PRØVE AT VÆRE FORSTÅENDE men de er mÞg flabet og uprofessionelle. De kan finde pÃ¥ at sige, det stÃ¥r i kontrakten, at tingene nu tilhÞrer os ha ha ha - med et smÞret smil pÃ¥ lÊberne. IgÃ¥r sagde en nabo til en HOFFMANN ansat, at han ville have nogle smÃ¥ting tilbage, og efter lidt snak frem og tilbage kom den ansatte pludselig med de ting som han havde fÃ¥et oplyst var smidt ud. Virkelig useriÞst foretagende at de havde gemt tingene og ville have beholdt dem, hvis min nabo ikke havde fastholdt, at han ville have dem tilbage. SÃ¥ havde HOFFMANN taget dem selv. SVINERI

2024幎1月2日

Sobert arbejde

Sobert arbejde. Fik installeret en Spirii ladestander gennem Skoda Virum/Hoffmann - en installation, som ikke var helt uden udfordringer, til en ok pris og udfÞrt reelt og samvittighedsfuldt af Hoffmanns elektriker.

2021幎9月13日
自発的なレビュヌ

OK work, terrible customer service

They did a good enough job with the electrical installation I tasked them with -- however, their customer service was non-existent:
1. The electrician forgot some tools and had to drive back to pick them up. I was charged for the extra trip in the invoice
2. I told them to install a dimmer and they charged me double as much than the street price for it (excluded installation). I guess this was my fault for not buying the material myself, but still.
3. They offered no answer at all to my multiple requests for a clarification. I just felt ignored as a customer and that is the worst part.

2018幎5月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ