Haft besÞg af HÞjgaard endnu engang
Haft besÞg af HÞjgaard endnu engang. Samme kvalitet og venlighed som sidste gang. Kan varmt anbefales.
HÞjgaard Vinduespolering - din professionelle partner inden for vinduespolering. Vi sikrer smukke og rene vinduer på klassisk vis, men vi klarer også opgaver i hÞjder op til 15 meter med vores topkvalitets udstyr. Vores fokus på kvalitet og kundeservice gÞr os til det bedste valg for dig og dine vinduer.
Humlemarken, 3060, EspergÊrde, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg kontakter firmaet mandag, tirsdag har jeg flotte rene vinduer. En supergod service, venlig og behagelig.
Kan varmt anbefalesðððð
God service og et veludfÞrt arbejde. De har en fantastisk kundekontakt. Jeg kan kun anbefale dette firma.
10/10 will use again. Good job, reasonable price and easy to arrange
Perfekt arbejde og kanon service.
Vil anbefale Morten HÞjgaard til andre og vil selv bruge Morten fremover.
Hurtig med et super godt tilbud. Meget udfÞrligt flot arbejde , flotte skinnende vinduer. Yderst venlig serviceminded punktlig person. En fornÞjelse at have Morten på besÞg og ser frem til vores fremtidige faste aftaler hvor han yder en stor flexibilitet, hvis datoen ikke lige passer. Har sendt hans mail videre til mine bekendtskaber.
Meget store varme anbefalinger herfra
Punktlig og prÊcis, meget tilfreds med arbejdet udfÞrt, klar anbefaling herfra. Vinduerne skinner som de aldrig har gjort fÞr.

HÞjgaard vinduespolering ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale HÞjgaard vinduespolering!
Morten leverer et fantastisk stykke arbejde, og har fÃ¥et mine vinduer til at skinne igen. Derudover er han utrolig flink og imÞdekommende, hvilket gÞr det til en fornÞjelse at have ham forbi. Professionel og pÃ¥lidelig â jeg er virkelig tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge ham igen.

HÞjgaard vinduespolering ããã®åç
Jeg er ovenud tilfreds med den service jeg bestilte hos HÞjgaard Vinduespolering. Hurtig og nem bestilling til en rigtig fornuftig pris.
På selve dagen blev jeg mÞdt af en meget imÞdekommende, sympatisk og professionel mand ved navn Morten, som er indehaver af firmaet.
Det var en rigtig god oplevelse og jeg har allerede anbefalet ham til min omgangskreds.
Når prisen er så god og når arbejdet bliver udfÞrt så ordentligt, ned til mindste detalje, er jeg mere end villig til at få pudset mine vinduer mere ofte end jeg plejer!