レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

2 gang jeg bruger dette for at stoppe med at ryge, begge gange har det virker 110% - man tvivler en del men ingen tvivl det virker og er pÃ¥ uge 4 uden problemer. FÞrste gang startede jeg igen grundet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endelig rÞgfri takket vÊre jer. Efter mange Ã¥rs rygning troede jeg ikke, det var muligt at stoppe – men forlÞbet hos jer gjorde hele forskellen. I mÞdte mig med forstÃ¥else, stÞtte og gode redsk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg mÃ¥ beklageligt sige at denne behandling ingen effekt havde pÃ¥ mig, tvÊrtimod, Jeg blev hundedÃ¥rlig med dÃ¥rlig mave, bragende hovedpine, kvalme og dobbelt op pÃ¥ trang til at ryge, SÃ¥ det virkede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min ven anbefalede jeres rygestop, og tak for det, det har helt igennem vÊret en super oplevelse. Professionel og empatisk behandler der gav en god information om behandlingen og hvad jeg skulle gÞre... もっず芋る

䌁業情報

1. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Rygestop pÃ¥ 1 time med biofeedback - elektromagniske impulser der Êndrer rygetrangen. Holdopnu har siden 2006 ligget i Frederikssund, og er Danmarks specialister i rygestop med 5 behandlere. Vi har 100 vis af gode anbefalinger pÃ¥ vores hjemmeside 🙂

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

2 gang jeg bruger dette for at stoppe

2 gang jeg bruger dette for at stoppe med at ryge, begge gange har det virker 110% - man tvivler en del men ingen tvivl det virker og er på uge 4 uden problemer.
FÞrste gang startede jeg igen grundet jeg tog for meget vÊgt på.

2026幎5月21日

Holdopnu からの回答

Dejligt vi kunne og mÃ¥tte hjÊlpe, ikke 1 men 2 gange. Tak for din fine anbefaling - den sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🙂

100% tilfreds

Blev behandlet d. 03.11 2021, har ikke rÞget siden
Jeg rÞg mellem 40 og 45 Cecil om dagen ( havde rÞget i ca 52 år)
Meget effektivt og behageligt miljÞ og behandler.
Kan kun anbefale det. 100% tilfreds 😊

Dan Nielsen

2026幎3月14日

Holdopnu からの回答

Tak for din fine anmeldelse af vores rygestop. Hvor er det flot du er stoppet efter så mange år 😊

Ondamed virker.

Ondamed har indtil videre viste sig at vÊre det rigtigt for mig, fÞler absolut ingen trÊng eller har haft lyst til at ryge, det er taget i betragtning af at jeg var sammen med min kÊre mor ca 1 time efter min behandling, min kÊre mor ryger inddÞrs og selvfÞlgelig kunne jeg lugte hun rÞg, men lysten var der heldigvis ikke. så indtil videre er jeg meget imponeret over Joanna,s gode service med Ondamed.

Man må ikke tro at et rygestop kan stå alene med Ondamed, man skal også selv vÊre indstillet på at ville stoppe, men med denne behandling kan man starte med ikke at stå med fÞlelsen af at man mangler sin "bedste" patte-ven NIKOTINEN.

TAK for hjÊlpen Joanna.

Godt nytår herfra.

// Bastian

2025幎12月24日

Jeg har rÞget 20-30 smÞger hver dag i

Jeg har rÞget 20-30 smÞger hver dag i 40 år og jeg må indrÞmme denne behandling skulle jeg have taget for lÊngst. Jeg er nu helt rÞgfri takket vÊre jer kan jeg forhåbenligt nyde nogle flere år med bÞrnebÞrnene. Tusinde tak endnu engang.

2025幎9月18日

Holdopnu からの回答

Tak for din anmeldelse og stort tillykke med dit rygestop. Det er aldrig for sent at stoppe, og vi Þnsker dig mange gode Ã¥r med dine bÞrnebÞrn 🙏

Det virker

Det virker, så lÊnge man fÞlger den retningslinjer der fÞlger efter behandlingen, ingen kaffe eller anden koffein holdige drikke. alkohol.

2025幎11月3日

Holdopnu からの回答

1000 tak for din anmeldelse af vores rygestop. Ja du har helt ret - vigtigt ingen kaffe, koffein eller alkohol 12 timer efter behandlingen 👍

Endelig rÞgfri takket vÊre Hold Op Nu!

Endelig rÞgfri takket vÊre jer.

Efter mange Ã¥rs rygning troede jeg ikke, det var muligt at stoppe – men forlÞbet hos jer gjorde hele forskellen. I mÞdte mig med forstÃ¥else, stÞtte og gode redskaber, der virkelig virkede. Jeg fÞlte mig tryg og motiveret hele vejen igennem.

Nu har jeg vÊret rÞgfri i 7 måneder, og jeg kan mÊrke en kÊmpe forskel både fysisk og mentalt.
Kan varmt anbefal jeres behandling til alle, der vil stoppe med at ryge – det virker virkelig!

2025幎2月21日

Holdopnu からの回答

1000 tak for din fine anmeldelse og anbefaling af vores behandling. Stort tillykke med dit rygestop, hvor er det flot klaret 😊

Giv aldrig op - det kan lykkes - jeg lykkes

Jeg kender flere der er stoppet med at ryge hos holdopnu. Da det blev min tur tÊnkte jeg, at hvis det kunne lykkes for dem hvorfor så ikke mig, så jeg bestilte en tid, selv om jeg var lidt skeptisk, for jeg var jo glad for at ryge, men mit helbred var ikke som da jeg var 30 år efter 20 cigaretter om dagen i mange år. Det er den bedste investering i mig selv jeg har gjort. Jeg rÞg lige inden jeg gik ind ad dÞren, men har ikke rÞget siden, og har på intet tidspunkt haft lyst eller trangen til det. Tak for god behandling og vejledning med tips og trix. Jeg giver jer mine bedste anbefalinger til metoden der er den eneste der har kunne få mig til at holde mit rygestop.

2025幎6月24日

Holdopnu からの回答

Stort tillykke med dit rygestop og tak for den fine anbefaling, og beskrivelse af din oplevelse, som kan inspirerende og hjÊlpe andre til at tage beslutningen om et rygestop hos os 😊

Er et stort fupnummer

Er et stort fupnummer. TÊnk at få udleveret frekvensbaseret vand?
DÊmper på ingen måde trangen.

2025幎10月9日

Holdopnu からの回答

Vi er kede af at hÞre, at du ikke oplevede den Þnskede effekt. Vandet du omtaler er ikke selve behandlingen men blot et supplement.

Mange af dem, der kommer hos os, har tidligere prÞvet bÃ¥de hypnose, medicin, rygestopkurser og nikotinerstatning uden held – og for en stor del gÞr biofeedback-behandlingen en stor positiv forskel.

Siden 2006 har vi vÊret 5 dedikerede behandlere, og vi har haft fornÞjelsen af at hjÊlpe rigtig mange til et varigt rygestop. Det lykkes desvÊrre ikke for alle – for ingen metoder hjÊlper alle.

PÃ¥ vores hjemmeside https://www.holdopnu.dk/anbefalinger/
kan du finde over 1800 kommentarer fra tidligere klienter – de fleste heldigvis meget positive.

Vi Þnsker dig alt det bedste fremover og hÃ¥ber, du finder den lÞsning, der virker for dig 🙏

Øv!!!

DesvÊrre må jeg indrÞmme, at min veninde og mig er 2 ud af de 8 som det skulle hjÊlpe på.
Vi har en total stor trÊnge til en smÞg og abstinenser er der mega meget.
Nu er der gået 1 dÞgn.

Var ellers bange for at vanerne var de vÊrste.....men nej er trÊngen og abstinenserne.

2025幎10月6日

Holdopnu からの回答

Vi har siden 2006 hjulpet rigtig mange til et varigt rygestop, men desvÊrre ikke alle – det er der jo ingen metoder der gÞr. PÃ¥ vores hjemmeside https://www.holdopnu.dk/anbefalinger/ er der bl.a. et link til over 1800 kommentarer omkring vores behandling og masser af anbefalinger - de fleste er dejlig positive. Det var synd vi ikke kunne hjÊlpe dig, og Þnsker dig alt det bedste 🙂

RÞg fri.

Kan varmt anbefale behandlingen.
RÞg min sidste smÞg, inden jeg skulle ind til behandlingen den 24. september 2024 og har ikke rÞget siden. Har dog taget 7 kg på.
Fik god service af behandleren.

2024幎9月24日

Holdopnu からの回答

1000 tak for din fine anbefaling, den kan hjÊlpe og inspirerer andre til deres rygestop 🙂

Det hjÊlper.

Det hjÊlper. Gemalen har nu vÊret rÞgfri i 10 år.

2024幎8月3日

Holdopnu からの回答

1000 tak for din anbefaling. SkÞnt for bÃ¥de dig og gemalen at vÊre fri for rÞg og damp 😊

Vanen må du selv styre😉

I dag er jeg 66 år og fik en behandling den 3 juni 2011
og siden har jeg ikke rÞget.
Jeg har rÞget siden jeg var 14 mellem 20 og 40 cigaretter.
Men det er vanen man skal slås med i flere år efter, for jeg havde ikke lyst til cigaretter.
Men der hvor man var vant til at tÊnde en cigaret, skal man finde på noget andet.
Tak til Holdopnu for 14 rÞgfri Ã¥r. 🥰

2025幎6月14日

Holdopnu からの回答

Selv tak, sÃ¥ flot du har vÊret ikke ryger i sÃ¥ mange Ã¥r, og du har helt ret omkring vanen. Tak for din anbefaling den betyder meget for os 🙂

Det har virket for mig 😊

Er blevet rÞgfri med denne behandling 🀗 kan anbefales 👍

2025幎5月2日

Holdopnu からの回答

Stort tillykke med dit rygestop, og tak fordi vi mÃ¥tte hjÊlpe. 1000 tak for din anbefaling 😊

Vi fik ik den vare der blev lovet

Vi fik ik den vare der blev lovet tvÊrtimod 👎😱bundefangeri
SÃ¥ hold jer vÊk❀❀vi mistede kun 2800! PÃ¥ det l
..👎hold jer vÊk❀❀❀

2025幎4月26日

Holdopnu からの回答

Med den nyeste teknologi og videnskab, i stedet for piller eller erstatningsprodukter med nikotin, har vi siden 2006 hjulpet rigtig mange til et varigt rygestop, men desvÊrre ikke alle – det er der ingen metoder der gÞr. PÃ¥ vores hjemmeside er der et lille udvalg af vores anbefalinger. Det var Êrgerligt vi ikke kunne hjÊlpe dig 🙂

Helt til grin de snyder folk med en

Helt til grin de snyder folk med en indÞvet tale de fyre af men når man spÞrger ind til teknologi kan de ikke svare på noget som helst! Plus de er blevet kritiseret i artikler for bondefangeri. Der er ingen evidens for at det virker ingen evidens overhovedet!! Google det og undersÞg selv og spar de penge !

Og nej dette er ikke en Fake anmeldelse! Google det og spar pengene. Google det 🫡

2025幎4月3日

Holdopnu からの回答

Du har ikke vÊret i behandling hos Holdopnu, og derfor bygger din anmeldelse ikke pÃ¥ en reel oplevelse – men mere pÃ¥ en kreativ forestilling 😄

Heldigvis er der mange, der har prÞvet behandlingen, og deres resultater er alt andet end fantasi.

Siden 2006 har vi hjulpet tusindvis af mennesker til et rÞg- og nikotinfrit liv gennem biofeedback.

På www.holdopnu.dk, Google og Facebook deler klienter deres egne erfaringer – ofte om rygestop efter én session på kun 1 time.

Vores metode bygger på internationalt anvendt medicinsk biofeedback-teknologi, som er et naturligt alternativ til nikotinprodukter, hypnose og medicin.
Det er grunden til, at så mange vÊlger os, når andre lÞsninger ikke har virket.

Vi sÊtter pris på anmeldelser baseret på reel erfaring.
Hvis du en dag Þnsker at prÞve behandlingen pÃ¥ egen krop, er du mere end velkommen – sÃ¥ kan du anmelde noget Êgte 😉

RÞgfri 😊

Jeg var inde hos jer fire gange, men sÃ¥ virkede det. Jeg har nu vÊret rÞgfri i 15 Ã¥r😊

2024幎10月12日

Holdopnu からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Det var ellers mange gange du havde brug for, de fleste nÞjes med en enkelt behandling, men sÃ¥ dejligt det lykkes til sidst 🙂

Rygefri siden maj 2023

Det var en super oplevelse. RÞg min sidste cigaret 10 min fÞr behandling d 22/5/23 og har vÊret rÞgfri lige siden.
Det bedste jeg har gjort efter at have rÞget i over 40 år.
TAK bare TAK

2024幎5月22日

Holdopnu からの回答

Selv tak og tak for vi mÃ¥tte og kunne hjÊlpe - du kan vÊre sÃ¥ stolt af dit rygestop, 40 Ã¥r er lang tid med rygning godt du stoppede 😊

Behandling mod nikotin

Jeg fik en behandling hos Holdopnu i oktober 2020.
Det var en behagelig oplevelse og en rigtig sÞd behandler.
Jeg har tidligere forsÞgt at holde op uden held.
Denne gang fÞlte jeg, at min rygetrang var mindre/vÊk, sÃ¥ det “kun” var vanen jeg skulle arbejde med.
Det gik godt. Jeg har nu vÊret rÞgfri i nÊsten 4 år.

2024幎9月20日

Holdopnu からの回答

1000 tak for at dele din oplevelse med vores rygestop, og tillykke med det lykkes 😊

Jeg stoppede med at ryge efter et besÞg

Jeg stoppede med at ryge efter et besÞg hos jer , tak fordi at i har hjulpet mig , jeg havde aldrig klaret det uden jeres hjÊlp .

Tak for jer .

Mvh Stina

2023幎9月4日

Holdopnu からの回答

Selv tak det er altid dejligt nÃ¥r vores behandling kan hjÊlpe 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。