Holdsport.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Holdsport som App er OK men der kan vÊre problemer med beskederne nÃ¥r et barn skifter fra en sport til en anden som ogsÃ¥ bruger Holdsport. Vores barn fÃ¥r fortsat beskeder fra et basketball hold som h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trÃ¥dte i krÊft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 Ã¥r senere kan vi konstatere at vores kontingen... もっず芋る

䌁業が回答したした

dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet smÃ¥ ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest vÊret brugerproblemer pga. nyt system man... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin app til at styre aktiviteterne pÃ¥ et hold indenfor en fritidsaktivitet. Som appen synes jeg, at den fungerer efter hensigten. Virksomheden gÞr det generelt godt ift. at lave opdateringer og... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ

圓該䌁業による蚘述

Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online vÊrktÞj til trÊnere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bÞder til kampe og tilmeldte.

ほが満足

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Aalekvasen Anna er et veteranskib som

Aalekvasen Anna er et veteranskib som ejes af en forening med 75 medlemmer. Vi er glade for at kunne organisere alt om skibet, så nemt som Holdsport muliggÞr!
Vagn MÞrch, skipper

2025幎10月15日

Hej Vagn
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at Holdsport gÞr det nemmere for jer at organisere alt omkring Aalekvasen Anna. Det lyder som et spÊndende fÊllesskab!

Support af flere medlemskaber

Fin app. Jeg kÊmpede lidt med at få appen til at fungere med to medlemskaber (to forskellige klubber) oprettet med samme e-mail adresse og forskelligt brugernavn men Tracy fra Holdsport lÞste problemet for mig,

2025幎9月22日

Hej Jens
Tak for din anmeldelse. Godt at hÞre, at problemet med de to medlemskaber blev lÞst, og at du fik god hjÊlp af Tracy :-)

Hurtigt overblik

Nemt at se hvem der deltager i aktiviteterne og evt afbud

2025幎9月11日

Hej Jan
Tak for din anmeldelse. SkÞnt at hÞre, at du synes det er nemt at få overblik over deltagere og afbud til aktiviteterne.

Det er simpelthen den bedste app

Det er simpelthen den bedste app. Alle foreninger burde bruge den.

2025幎9月10日

Hej Jimmy
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det fedt at hÞre, at du synes Holdsport er den bedste app, og at du vil anbefale den til alle foreninger.

Fin app

Fin app, godt overblik og man kan betale kontingent derinde og shoppe.

2025幎9月4日

Hej Roya
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du både har glÊde af overblikket, betaling af kontingent og shopping i appen.

Det er en god mÃ¥de at tilmelde sig på

Det er en god måde at tilmelde sig på og bliver orienteret.Vi har kun oplevet en gang at der ikke var opdateret i forhold til given kamp.

Hej Helle
Tak for din anmeldelse. Godt at hÞre, at du synes Holdsport fungerer godt til tilmelding og overblik. Vi beklager, at der en enkelt gang ikke var opdateret ift. en kamp. Håber alt fungerer som det skal nu.

Holdsport app makes it very helpful to

Holdsport app makes it very helpful to navigate between multiple profiles and sports. Very organised and crisp.

I have a couple of feedbacks:
1. When we request a coach/ trainer to remove my child from one team, unfortunately all the teams assigned to my kid gets deleted.

2. It would be great if the facility of copying messages in chats be extended to the comments or descriptions under each calendar event . This helps foreigners like us to translate the description without the assistance of another device. Especially while viewing the app on phone.

2025幎9月4日

Hi Reney
Thanks a lot for your detailed feedback. Great to hear that you find the app helpful and well organised. I’ll make sure your points about removing children from teams and copying text from event descriptions are passed on to the team.

Det er let at melde til og fra

Det er let at melde til og fra
Og der er hurtig tilbagemelding hvis jeg har stillet et spÞrgsmÃ¥l 👍

2025幎9月2日

Hej Gry
Tusind tak for din anmeldelse. SkÞnt at hÞre, at det er nemt at til- og afmelde sig, og at du oplever hurtige svar.

Uoverskueligt og svÊrt at finde rundt i

Uoverskueligt og svÊrt at finde rundt i profiler bÞrn og aktiviteter i forskellige klubber

2025幎9月1日

Hej Bjarke
Tak for din feedback. Jeg er ked af at hÞre, at du oplever det som uoverskueligt at finde rundt i profiler og aktiviteter. Hvis du sender en mail til os på info@holdsport.dk
med lidt flere detaljer, hjÊlper vi dig gerne videre.

Fin app, men...

Fin app, men selvom jeg abonnerer på den reklamefri version sender de flere notifikationer med reklame for tilbud fra deres partnere. Det er mega irriterende og det burde vÊre muligt at slå fra.

Hej Mads
Tak for din kommentar. Jeg kan godt forstå, at det er irriterende med notifikationer, du ikke kan slå fra. Skriv meget gerne til os på info@holdsport.dk
med et eksempel, så kigger vi på det.

Fin app/produkt spam

Fin app, men hvorfor skal man spammes med produkttilbud som ikke kan fravÊlges?

Hej Kasper
Tak for din feedback. Reklamerne er kun en del af den gratis version af Holdsport, mens Pro-versionen er uden reklamer. På den måde kan man selv vÊlge, hvad der passer bedst.

App en er forvirrende opbygget og jeg

App en er forvirrende opbygget og jeg kan ikke finde rundt.

IsÊr betalings delen er uoverskuelig, og i har flere gange trukket mig for ting, jeg troede jeg var frameldt.

Derudover har vi et familie medlemskab ,som jeg har betalt på min datters konto, men som så ikke rammer os andre som betalt? Måske skulle jeg have betalt hos mig selv, men det har jeg heller ikke kunne finde svar på.

Hej Christian
Tak for din besked. Jeg kan godt forstå, at det virker forvirrende. Betalinger og medlemskaber bliver altid oprettet af klubben, så hvis der er tvivl om opkrÊvninger eller familieordning, skal du tage fat i klubben direkte. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@holdsport.dk
med et eksempel, så kigger vi på det sammen med dig.

Teamet omkring Holdsport er fantastiske

Teamet omkring Holdsport er fantastiske og hjÊlper altid når der er noget man er i tvivl om. Holdsport fungerer og kan klart anbefale det til andre.

2025幎8月23日

Hej Poul
Tusind tak for de flotte ord. Det glÊder os at hÞre, at du er glad for bÃ¥de Holdsport og supporten – og tak for anbefalingen.

Godt trÊningsmiljÞ

Flinke mennesker
Gode trÊnere
Godt miljÞ

2025幎8月21日

Hej Erik
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du er glad for både trÊnere, miljÞet og de mennesker du mÞder.

Holdsport HjortshÞj

Godt sammenhold og kendte ansigter!

2025幎8月21日

Hej P.Fjeld
Tak for din anmeldelse. SkÞnt at hÞre, at du oplever godt sammenhold og glÊden ved de kendte ansigter.

God ap til informationer om trÊning

God ap til informationer om trÊning, kampe og tilmelding til disse

2025幎8月22日

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Rigtig godt at hÞre, at appen hjÊlper dig med at holde styr på trÊning, kampe og tilmeldinger.

Nemt -overskueligt -og en dejlig

Nemt -overskueligt -og en dejlig påmindelse i en travl hverdag så jeg ikke glemmer at tilmelde mig.

2025幎8月19日

Hej Anne-Dorte
Tak for din anmeldelse. SkÞnt at hÞre, at Holdsport hjÊlper dig med at holde styr på tilmeldingerne i en travl hverdag.

Det kÞrer generelt rigtig godt

Det kÞrer generelt rigtig godt, det er logisk opbygget og enkelt at anvende. Af og til kan jeg have svÊrt ved at lÊse de fulde beskeder de kommer i notifikationer, jeg kan se der er ny og jeg kan lÊse de fÞrste par linjer men nÃ¥r jeg klikker ind pÃ¥ den fremgÃ¥r den ikke

Ellers kun godt.

2025幎8月23日

Hej Sofie
Tak for din grundige feedback. Det er dejligt at hÞre, at du oplever Holdsport som nemt og logisk. Skriv endelig til os på info@holdsport.dk
med et eksempel på problemet med beskederne, så kigger vi på det.