Holk Intercoiffure レビュー 65

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

-som altid en god og grundig samtale inden klipningen, så forventningsafstemningen var på plads. Dejlig hårvask med de produkter som passer til mit hår og med skøn hovedmassage. Selvfølgelig var der... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har været kunde hos Holk Intercoiffure i 1,5 år og bliver klippet og farvet af Louise – den bedste frisør, jeg nogensinde har haft! Hun klipper perfekt, giver fantastisk hovedbundsmassage, og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mit første besøg hos Holk Intercoiffure, men bestemt ikke mit sidste! Jeg blev klippet og farvet af Louise (og Karla) - og jeg har aldrig oplevet så dygtige og grundige frisører før. Er virkelig glad... もっと見る

企業情報

1. 美容院

当該企業による記述

Ring til frisør HOLK INTERCOIFFURE på 75 52 24 54 eller book tid på websitet i vores online bookingsystem. Vi tager os god tid, vi kredser og hygger os om hver enkel kunde i vores moderne, men hyggelige salon. Vi glæder os til at forkæle DIG med en skøn, afstressende frisøroplevelse. Beliggende udenfor Kolding midtby i rolige omgivelser. Beliggende udenfor Kolding midtby i rolige omgivelser. Adressen er Gl. Kongevej 46, Kolding.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Meget tilfreds kunde!

Jeg er blevet klippet ved Holk, de sidste 2-3 år. Og det er bare altid den absolut bedste service, det flotteste arbejde! Og så bliver man altid mødt med et smil så snart man træder ind af døren! Jeg kan på kraftigste anbefale denne frisør🙏 Helt klart 5/5 stjerner!

2025年10月9日

Holk Intercoiffure からの回答

Det er vi meget glad for at høre Martin:) Tak!

Fantastisk service

Fantastisk service, god atmosfære og ikke mindst klipning 👌

2025年9月13日

Holk Intercoiffure からの回答

Tusind tak Kirsten :) Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Proffesionel & skøn frisør oplevelse

Meget sød og tålmodig frisør. Rigtig flot resultat. Min datter var meget glad for at hun fik varm kakao, chokolade og slikkepind 😊
Varm anbefaling herfra. Vi kommer igen 👌

2025年8月30日

Holk Intercoiffure からの回答

Tusind tak for det fine ord, det sætter vi stor pris på :)

5つ星のうち5の評価

Super professionel og god service

Altid super dygtige og altid opdaterede med kurser med seneste nyt indenfor klipning og farve etc.
Samtidig mega god service og altid smilende personale 😊. Samtidig virkelig hyggeligt at være i salonen.

2025年5月1日

Holk Intercoiffure からの回答

Tusind tak for de fine ord!

5つ星のうち5の評価

Jeg føler mig velkommen og genkendt og mit hår er perfekt klippet af en af vore dygtigste frisører i Danmark.

Jeg føler mig velkommen og genkendt, når jeg kommer i salon Holk.
Der er en god atmosfærer, en dejlig tone mellem de ansatte frisører som er opmærksomme.
Jeg bliver spurgt ,hvordan jeg ønsker min klipning og der bliver givet råd herom og til produkter,hvis jeg ønsker at købe disse.
Under behandlingen, bliver jeg tilbudt magasiner og lige fra te, kaffe, cacao der bliver serveret på en træbakke sammen med et stk. chokolade og en glasflaske med koldt vand.
Under behandlingen ved vasken, er der massage i stole, efter hårvask, kuer behandling får jeg et varmt håndklæde på panden og lov til at slappe af, i nogle minutter inden rejsen fortsætter.
Efter endt behandling, er mit hår tonet og klippet perfekt, hvorfor det er meget nemt for mig i det daglige at holde og inden næste besøg i salonen føler jeg mig stadig velklipprt.

2025年3月30日

Holk Intercoiffure からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Du er altid en fornøjelse at have i stolen.

Landets dygtigste frisør

Landets dygtigste frisør. Skøn service og stemning - og kæmpe professionalisme!

2025年3月25日

Holk Intercoiffure からの回答

Tusind tak, det er vi glade for at høre.

Danmarks bedste frisør

Fra man træder ind i salonen, føler man sig velkommen og godt og professionelt behandlet. Dorte Holk og resten af hendes team er blandt de ypperste indenfor deres fag, hvilket understreges af, at kunderne kører langt for at blive klippet og farvet hos Holk. Jeg bor to timers kørsel fra Kolding, men jeg tager gerne turen for at få så smukt hår, som jeg får hver eneste gang, jeg besøger salonen. Mine allervarmeste anbefalinger.

2025年3月25日

Holk Intercoiffure からの回答

Mange tak for de fine ord.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk frisørsalon, hvor perfektion og faglighed er i højsædet

Denne salon er noget helt særligt! Ikke kun jeg, men også min familie bliver klippet her, og vi er alle sammen imponerede over den høje standard. Jeg bliver klippet af Dorte, som er en sand mester i sit fag, og hendes passion for frisørhåndværket afspejler sig i hele teamet.

Uanset om det er Dorte selv eller en af de andre dygtige frisører, der tager sig af os, er resultatet altid perfekt. Der bliver virkelig lagt vægt på kvalitet, detaljer og personlig rådgivning, så man føler sig både set og hørt.

Stemningen i salonen er samtidig varm og imødekommende, hvilket gør det til en fornøjelse at komme der – både for voksne og børn. Hvis du leder efter en salon, hvor professionalisme og faglighed er i højsædet, kan jeg varmt anbefale denne.

2024年12月6日

Holk Intercoiffure からの回答

Tusind tak for de fine ord, det varmer i vores hjerter. Altid en fornøjelse at have jer i stolen.

Den bedste salon

Den bedste salon
De dygtigste frisører
En super dejlig stemning
Fantastisk kaffe
Jeg ELSKER at komme her

2024年12月3日

Holk Intercoiffure からの回答

Altid en fornøjelse at have dig i stolen!

god betjening

god betjening, dejligt personale og det er bare dejligt at komme og hilse på Dorthe og hendes personale.

2024年9月18日

Holk Intercoiffure からの回答

Altid en fornøjelse at have dig i salonen

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。