ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kan varmt Mille og hendes kolleger hos Home-Greve/Karlslunde. Hele forlÞbet har vÊret bÃ¥de professionelt, effektivt og trygt fra start til slut. Mit hus blev solgt hurtigt, og jeg har hele... ãã£ãšèŠã
Stor ros til Marc og Joakim fra Home i Aarhus. De solgte vores lejlighed ved 2. fremvisning til en rigtig god pris (og til prisen) og var hele tiden gode til at holde os informeret gennem salgsprocess... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÃ¥r vi siger 'kom godt hjem'â, sÃ¥ er det ogsÃ¥ et lÞfte om, at vi hjÊlper dig godt pÃ¥ plads i boliglivet. Det er vores fokus hver dag. Lokalt i vores forretning, nationalt som en del af vores kÊde med mere end 30 Ã¥rs historie som ejendomsmÊgler - og i samspil med landets stÊrkeste finansielle bagland, Danske Bank. Vi hjÊlper med salg, kÞb og udlejning af boliger fra flere end 180 home-forretninger og servicecentre fordelt over det meste af landet: http://home.dk/find-maegler. Vi er en af de markedsledende kÊder, og danskernes kendskab til home ligger i top. Til salg er for os kun nÊstbedst - det er solgt, der tÊller. Og det er der én vÊsentlig forklaring pÃ¥ â vores medarbejdere. Uden dem intet home! Overvejer du, om home er et sted for dig at arbejde? Som ansat i home bliver du en del af et stÊrkt hold. Du kommer til at servicere og rÃ¥dgive andre mennesker med at trÊffe en af livets allerstÞrste beslutninger, nemlig deres kÞb og salg af bolig. Vi er villige til at gÃ¥ den ekstra mil for hinanden og hjÊlpe vores kunder godt hjem. Du bliver kort sagt en del af et dynamisk team med travle, spÊndende og til tider meget hektiske dage. Hvis du vil vide mere om en karriere i home â sÃ¥ kig ind og se de aktuelle ledige stillinger: https://home.dk/om-home/job-hos-home/
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Suoer prof
Meget prof. Tilgang til opgaven og altid super feed back.
Kan varmt anbefales
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Home HÞjbjerg. Lars Petersen var dygtige, professionel og meget organiserede gennem hele forlÞbet. Samtidig var han tilgÊngelige 24/7, hvilket gav en stor tryghed, hvis man havde spÞrgsmål eller brug for hjÊlp.
Varm anbefaling herfra
KÞberrådgivning
Jeg brugte Kristina Kas fra Home NÊstved som kÞberrådgiver, og det var en rigtig god oplevelse. Hun var meget imÞdekommende, sÞd og agerede yderst professionelt hele vejen igennem. Hun gik virkelig i dybden med tingene og var god til at forklare det hele på en måde, så det var nemt at forstå. Kan klart anbefales.
Hurtigt salg og kÞb pga et dedikeret team
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Home i NÊstved â bÃ¥de i forbindelse med salg af vores bolig og som kÞbermÊglere.
Fra start til slut har hele teamet fremstået professionelle, engagerede og oprigtigt interesserede i at hjÊlpe os godt igennem processen. Der har vÊret en varme og en menneskelig tilgang, som har betydet meget for os.
Vi har haft kontakt med flere fra teamet, og de har alle vÊret fantastiske. IsÊr Kristina og Simon fortjener en sÊrlig tak for deres store indsats i forbindelse med de mange fremvisninger. Hele 16 fremvisninger pÃ¥ 21 dage â og sÃ¥ var huset solgt. Det siger virkelig noget om deres dedikation og arbejde.
Vi har fÞlt os trygge, set og godt guidet hele vejen, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Home i NÊstved.
David is a true professional and reallyâŠ
David is a true professional and really cares about the entire journey - thanks David and Home team
Jeg har brugt Home SorÞ 2 gange med enâŠ
Jeg har brugt Home SorÞ 2 gange med en yderst stor tilfredshed. Inge der har vÊret min mÊgler begge gange er yderst professionel og kompetent og hun har hele vejen igennem salget vÊre oplysende om hvad der skete og vÊret der ved spÞrgsmål eller andet der måtte komme. Jeg kan kun give Home SorÞ de allerbedste anbefalinger og her er man tryg i hele processen. Home SorÞ får min varmeste anbefaling, hvis du står og skal sÊlge din bolig.
Tak til Home Tilst/Sabro for et hurtigt og professionelt hussalg
Efter 42 år i vores hjem valgte vi at sÊtte huset til salg, og allerede efter to uger fandt Home Tilst/Sabro en kÞber, som endda betalte overpris. Hele forlÞbet var trygt, professionelt og meget smidigt, og vi fÞlte os godt guidet hele vejen.
Tryghed frem for alt
Det var dejligt og trygt at kunne overlade kÞbsaftalen i professionelle hÊnder og vide at den nÞje blev gennemgået.
Fantastisk forlÞb
Fantastisk forlÞb - bolig solgt inden den overhovedet kom på nettet. SÞde og engagerede mÊglere.
Hushandel på fÞrste klasse uden problemer
Som ved tidligere hushandler hos samme afdeling af Home, nemlig Home Haderslev-Vojens, har der bare vÊret styr på det hele.
Rettidig information om alle skridt i processen og papirgangen kÞrer bare. Godt overblik via MyHome.
Bedste anbefalinger herfra
Et godt salgsforlÞb....
Vi har haft Home Fredericia til at sÊlge vores hjem gennem nÊsten 35 Ã¥r, og det har vÊret en rigtig god oplevelse hele vejen igennem â fra vurdering til opfÞlgning efter salget.
En sÊrlig tak til Caroline, som har guidet os trygt og professionelt gennem hele forlÞbet. Alle medarbejdere fra Home Fredericia, som vi har vÊret i kontakt med, har vÊret både kompetente og hjÊlpsomme.
Vi kan varmt anbefale dem.
Erfaren og lydhÞr mÊgler.
En meget stor anbefaling herfra
En meget stor anbefaling herfra.
To boliger i og omkring Aarhus er solgt pÃ¥ under 14 dage via kÞberkartoteket. Stor ros til Home Aarhus Nord (Lystrupâafdelingen) v/ Christian Clausen samt Home Aarhus City.
God vurdering af lejlighed
God vurdering af lejlighed
God info om div.
God begejstring over lejlighed
Dejligt med info om hvordan fremvisning har vÊret
Super tilfreds
Godt samarbejde, kompetente medarbejdere. Har både kÞbt og solgt huset af Cristian fra Gilleleje
Jeg har haft en rigtigt god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtigt god oplevelse med min boligkÞberrådgiver. Gennem hele processen har jeg fÞlt mig tryg, velinformeret og i gode hÊnder.Rådgiveren har vÊret professionel ,grundig og altid klar til at svare på mine spÞrgsmål ,hvilket har gjort procese mere overskuelig for mig.
Vi har vÊret supertilfredse med HomeâŠ
Vi har vÊret supertilfredse med Home Greve. De har vÊret meget proaktive hele vejen igennem forlÞbet, som endte med et tilfredsstillende salg. Meget kompetente og behagelige mÊglere!
Meget flot kÞberrådgivning af Home.
Meget professionel, venlig og klar betjening af home.
Jeg har kun positivt at berette om i mit kÞb.
Jeg kan varmt anbefale home
med venlig hilsen
Henrik Bengtsson
Meget tilfreds
Vi er meget glad for at vi har haft Home som vores ejendomsmÊgler. Behandlingen har vÊret professionelt og trovÊrdigt. Kan varmt anbefales.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ