Ik kan maar niet in contact met het bedrijf komen, bellen? nee, het nummer is niet actief, dit moet echt verandert worden, dit hoort niet. email? word ook niet naar gekeken, dat is duidelijk na 2 we... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Horloge besteld, direct bevestiging helaas geen verwachte leverdatum of track and tracé, na een week wachten ticket aangemaakt, kreeg de melding dat hij die dag verstuurd was, nu weer een week verd... ãã£ãšèŠã
Horloge besteld doch nog geen levering of reactie. Er wordt niet op mailtjes gereageerd dan behalve dat er een ticketnummer is aangemaakt. Telefonisch ook niet bereikbaar, niet op het nummer van Ho... ãã£ãšèŠã
Bij de aanschaf van mijn horloge goed geholpen, begin dit jaar horloge voor reparatie naar hun toegestuurd toen kwam hij niet naar wens terug. Daar persoonlijk het horloge weer afgegeven voor herst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wij zijn één van de grootste horlogewebwinkels van Nederland. In ons assortiment vindt u meer dan 5.000 merkhorloges die nagenoeg allemaal uit voorraad leverbaar zijn, en gratis worden verzonden en ingepakt.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dankjewel voor de goede service
Dankjewel voor de goede service ! Zeer tevreden met mijn Samsung smartwatch rose gold limited edition. Goed ingepakt en netjes op tijd geleverd ðð
Super tevreden
Top, zeer tevreden! Inderdaad de volgende dag precies tijdens aangegeven tijdvak ontvangen. En ideaal dat er een apparaatje bij zit om zelf de pinnetjes eruit te kunnen halen om hem kleiner te maken. Ii
Dit was de eerste keer dat ik metâŠ
Dit was de eerste keer dat ik met horlogeloods in zee ben gegaan m, maar zeker niet de laatste keer.
Alles was keurig netjes verzorgd .
Ik kan het iedereen aanraden.
Super
Ik ben super tevreden ,ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen .
Snelle en nette levering.
Keurig gehouden aan de gemaakteâŠ
Keurig gehouden aan de gemaakte afspraak. Tevreden klant.ð
Mooi product prima service
Mooi product prima service. Zelfs in het weekend
Mooi horloge voor een nette prijs.
Heb onlangs een Seiko heren horloge gekocht.
Netjes ingepakt
Correct afgehandeld
Zeer tevreden!
Scherpe prijs, snel geleverd en extra garantie op het horloge.
Goede service, snelle levering, goed verpakt en scherpe prijs.
Makkelijke website
Makkelijke website, prima prijs, stipte bezorging
snelle servies en omruil garantie
Top horloge gekocht voor een lage prijsâŠ
Top horloge gekocht voor een lage prijs en ook nog eens gratis verzonden
Snelle levering en mooi verpakt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã