レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lange leveringstid og ingen svar pÃ¥ mail eller telefon. Jeg bestilte og betalte mine varer d. 27/3, og modtager en mail om, at de sender en ny mail nÃ¥r mine varer er afsendt. 4 dage senere har jeg i... もっず芋る

En smule skeptisk pÃ¥ baggrund af anmeldelserne, men bestilte en KASK ridehjelm fra dem. Bestilte lÞrdag aften. Fik tracking link mandag formiddag. Pakken afsendt tirsdag og kunne hentes torsdag :) sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter 4 dages stilhed (ordredato 25/10) har jeg nu fÃ¥et annulleret hele min ordre (inkl. varer, der skal bruges til en fÞdselsdagsgave om et par dage), fordi butikken Ã¥benbart selv har lavet en fejl o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en jakke pÃ¥ et supergodt tilbud. Den skulle bruges til gave men da den kom, sÃ¥ kunne vi se, at den var for stor. sÃ¥ vi returnerede den og bestilte samme jakke én stÞrrelse mindre. Begge besti... もっず芋る

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

137件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Lange leveringstid og ingen svar på

Lange leveringstid og ingen svar på mail eller telefon.
Jeg bestilte og betalte mine varer d. 27/3, og modtager en mail om, at de sender en ny mail når mine varer er afsendt. 4 dage senere har jeg intet hÞrt og sender en mail, som ikke besvares. Opkald besvares heller ikke. Senere samme dag modtager jeg en standard mail om, at mine varer bliver afsendt sammen dag.

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

Super god oplevelse med at handle hos

Super god oplevelse med at handle hos horsepoint ..
Fik kÞbt forkert stÞrrelse 🫣..min fejl .skrev til dem pÃ¥ Facebook og de svaret med det samme og hjalp mig ..og sendte retur d25 og d28 kunne jeg hente min pakke igen ..det er hurtighed..
Kan desvÊrre kun give 5 stjerner men de har fortjent 3 gang sÃ¥ mange..✹✹✹✹✹✹✹✹✹✹✹

2026幎2月28日

HorsePoint Rideudstyr からの回答

Tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Fejl med stÞrrelser kan ske for os alle, så vi er bare glade for, at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt videre og få den rigtige vare frem til dig.

Tusind tak for dine sÞde ord – de betyder rigtig meget for os. Og ekstra tak for de “3 gange sÃ¥ mange stjerner”, det varmer virkelig! 😊

Vi hÃ¥ber, du bliver glad for dit kÞb, og vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen en anden gang. 🐎✚

De bedste hilsner

Hurtig og god service

Bestilte en jakke på et supergodt tilbud. Den skulle bruges til gave men da den kom, så kunne vi se, at den var for stor. så vi returnerede den og bestilte samme jakke én stÞrrelse mindre. Begge bestillinger blev leveret fra dag til dag og pengene for den fÞrste er kommet retur inden for en uge. Hvad prisen på jakken angår, så var den også den klart billigste på markedet på kÞbstidspunktet - what's not to like :-)

2025幎11月14日

KÊre Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os – bÃ¥de med levering, returnering og genbestilling. Vi gÞr os umage for at sikre hurtig service, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at alt gik som det skulle.

Og skÞnt at hÞre, at jakken ogsÃ¥ blev kÞbt til den bedste pris pÃ¥ markedet – det er lige prÊcis den slags oplevelser, vi Þnsker at give vores kunder.

Tak fordi du valgte at handle hos os – vi håber, gaven blev en succes, og du er altid velkommen hos os igen! 😊

En smule skeptisk på baggrund af

En smule skeptisk på baggrund af anmeldelserne, men bestilte en KASK ridehjelm fra dem.
Bestilte lÞrdag aften. Fik tracking link mandag formiddag. Pakken afsendt tirsdag og kunne hentes torsdag :) så nemt, hurtigt og problemfrit. Eneste ting er at jeg kan se de har trukket pengene fÞr pakken overhovedet var afsendt, hvilket ikke er lovligt.

2025幎11月1日

HorsePoint Rideudstyr からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 💛

BelÞbet bliver fÞrst trukket, når din ordre er pakket og klar til afsendelse. Din bank reserverer dog pengene på forhånd for at sikre, at belÞbet er tilgÊngeligt, når vi sender varen.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det hjÊlper os og andre kunder rigtig meget 🙏

Lager og priser sejler

Efter 4 dages stilhed (ordredato 25/10) har jeg nu fået annulleret hele min ordre (inkl. varer, der skal bruges til en fÞdselsdagsgave om et par dage), fordi butikken åbenbart selv har lavet en fejl og sat en vare til en forkert pris?! Fik et flabet svar fra kundeservice og kommer ikke til at kÞbe mere hos dem.

2025幎10月29日

Hej LÊrke,

Vi er meget kede af, at vi mÃ¥tte annullere din ordre, og vi forstÃ¥r fuldt ud, at det kan vÊre frustrerende. DesvÊrre var en Catago trÞje ved en fejl blevet prissat til –395 kr., hvilket naturligvis er en Ã¥benlys systemfejl. Vi kan derfor ikke gennemfÞre ordren til den pris, da vi ikke kan give penge for at sende en vare ud.

BelÞbet blev tilbagefÞrt til dig med det samme, og vi beklager den ulejlighed, situationen har medfÞrt.

dårlig kunde service

jeg kÞbte en gang nogle gamacher der ude men hun havde dem ikke på lagger så hun ville bare sende dem hjem til mig når de var tilbage. men der gik rigftigt lang tid også skrev vi til dem men de svarede ikke. så en dag kÞrte vi der ud for at brokke os. og så havde de bare ligget klar der ude hele tiden og så fik vi dem med hjem, men vi havde intet fået at vide.

2025幎1月9日

Mit fÞrste kÞb

Mit fÞrste kÞb , og er yderst tilfreds - de havde ikke mine Þnskede Stigeremme hjemme fÞr om 1 uge - sÃ¥ de tilbyder mig nogle andre som er dyre men til samme pris :) man kan da ikke andet end at kalde det god service
 helt sikkert ikke sidste gang jeg kÞber herfra :)

2025幎9月24日
自発的なレビュヌ

Det er nu et år siden jeg benyttede

Det er nu et år siden jeg benyttede websider. Den gang var det også en ringe oplevelse, denne gang er ingen undtagelse nu er der gået 5 dage endnu ikke set skyggen af en mail om den skulle vÊre sendt afsted trods der står 1-3dage i levering. Jeg vil ikke anbefale det til nogen!

2025幎9月18日

Hej Pernille,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse hos os – det er bestemt ikke vores intention.

Som oplyst både i din ordrebekrÊftelse og på webshoppen ved bestilling, var der op til 14 dages leveringstid på det skÊr, du har bestilt, da det ikke var på lager og skulle bestilles hjem.

Din ordre er blevet afsendt fra os i går, og vi håber, at du bliver rigtig glad for dit produkt, når det når frem. Vi står naturligvis altid klar til at hjÊlpe, hvis du har yderligere spÞrgsmål.

Horsepoint

Virkelig dårlig kundeservice når man

Virkelig dÃ¥rlig kundeservice nÃ¥r man desvÊrre skal returnere. Det kostede 79,- for en GLS retur label, men skrev en mail om det virkelig kunne vÊre rigtigt, fik godt nok en venlig mail tilbage, at jeg selv kunne vÊlge en billigere fragt. Det gjorde jeg sÃ¥, og sendte Ridevesten retur. Det kostede mig 45,- da jeg sÃ¥ endelig efter 11 dage fik min betaling tilbage, havde de yderligere trukket 55,- for fragt, fordi min bestilling sÃ¥ nu ikke var pÃ¥ over det fragtfrie belÞb. Øv en forretning. Jeg vil ikke anbefale at kÞbe hos dem.

2025幎9月16日

HorsePoint Rideudstyr からの回答

Hej Louise. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse hos os – det er bestemt ikke vores Þnske.

Jeg har kigget på din ordre og kan se, at du har valgt at beholde en del af varerne. Derfor skal du betale for fragten på det, du har beholdt. Hvis hele ordren var blevet returneret, ville portoen selvfÞlgelig også vÊre blevet refunderet. Dette fremgår også af vores handelsbetingelser.

Vi håber, at du trods alt bliver glad for de varer, du har valgt at beholde, og vi vil gÞre vores bedste for, at din nÊste oplevelse hos os bliver bedre.
Mvh Horsepoint

HOLD JER VÆK!!!

HOLD JER VÆK!!!
Meget useriÞs butik.
Ikke til af få fat i på telefon eller mail, på trods af at jeg har prÞvet at få fat i dem gennem 14 dage, for dels at blive rådgivet og modtage returnable.
OverfÞre ikke penge for retur på trods af at pakken er modtaget af dem for 7 dage siden.
Så HOLD JER VÆK!!!

2025幎6月12日

HorsePoint Rideudstyr からの回答

Vi beklager meget at du ikke har kunne få fat på os, vi tager alle de telefoner vi kan, når der ikke er kunder i butikken der bliver vejledt og ekspederet. Der kan gå op til 14 dage inden belÞbet bliver refunderet, hvilket er helt efter lovgivningen. Men vi forsÞger selvfÞlgelig altid at gÞre det så hurtigt som muligt :-)
Returlabelen fik du dagen efter bestilling, så det kan vi ikke helt nikke genkendende til.
Vi er selvfÞlgelig meget kede af at vi ikke har kunne leve op til dine forventninger og håber alligevel på at du vil komme tilbage en anden gang.
Mvh Horsepoint

Jeg havde bestilt nogle ting i str

Jeg havde bestilt nogle ting i str full, men for alle tingene hjem i str pony og i da også den forkerte farve. De havde heller ikke pakket tingene godt. Det lå så rodet i kassen og kassen var nÊsten åben. Tingene var også helt vildt beskidte og var ikke i god stand.

2025幎6月7日
自発的なレビュヌ

Mit fÞrste kÞb hos horsepoint. KÞbte en par stald stÞvler som jeg manglede til når jeg skulle i skoven med hunden. De er lÊkre og gode varme.
Jeg bestilte stÞvlerne, dagen efter kunne jeg hente dem i brugsens pakkeshop 👍🏻

2025幎1月2日

DÃ¥rlig service

Dårlig service. Jeg kÞbte en gjord hos dem hvor der stod i ordrebekrÊftigelse at det ville tag 3-7 hverdage fÞr levering. Jeg kontaktede dem over mail efter 4 hverdage intet svar fÞr nogle dage efter hvor de fortÊller den er udsolgt hvilket også burde stå i den mail jeg fik hvilket der ikke gjorde. Jeg ventede 14 dage på at få gjorden hjem. Da jeg så valgte af sende den retur skulle jeg betale for fragt af returlabel som man så får på mail. Handler aldrig hos dem igen.

2024幎6月16日

Kan 100% anbefales!

Jeg bestilte nogle ting i går onsdag omkring kl 13, og har modtaget varerne idag torsdag kl 15:30 - det kan man da kun sige er en fantastisk leveringstid! Varerne var 100% up to date og fyldet var af plast som tydeligt var fra andre vare hvilket viser at de rent faktisk genbruger!!

SÃ¥ ja.. fantastisk oplevelse!

2024幎3月14日

HÞje priser for returvarer

Har bestilt to varer hjem til vÊrdi af 600kr og dermed fri fragt på forsendelsen. Den ene vare passede ikke og jeg betalte derfor 79kr i returporto. EfterfÞlgende har de yderligere trukket 55kr for forsendelse, da mit kÞb nu ikke overstiger 599kr og dermed fri fragt.
Har aldrig oplevet lignende, at en returvare Êndre på fragt for forsendelse.
DÃ¥rlig stil.

2024幎1月11日