hostandlægerne.dk  レビュー 348

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

God, kompetent behandling i rolig og voksen atmosfære (andre steder møder man en klæbrig omsorg, som var man et barn). Tandlægen her mestrede en opgave, som to klinikker før havde sagt nej tak til. Ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe stor anbefaling af Hos Tandlægerne. Det var en helt igennem en rigtig god oplevelse. Jeg blev taget vel imod af personalet, som var smilende og hjælpsomme. Før behandlingen, gennemgik tan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hos tandlægerne ligger yderst belejligt placeret centralt på Frederiksberg. Man bliver altid modtaget med et smil og der er styr på tingene. Tandlægerne er søde og omsorgsfulde, der giver ro i mave... もっと見る

企業情報

1. 歯科医師
  2. 歯科医院
  3. 歯科衛生士

当該企業による記述

Vores nyrenoverede tandklinik ligger centralt på Frederiksberg. Vores fokus er kvalitet og den gode oplevelse. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller behov for information. Der er gratis 2 timers parkering på Roarsvej, og metrostation Frederiksberg samt Aksel Møllers Have ligger tæt på klinikken.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Sødt personale og kompetente tandlæger

Sødt personale og kompetente tandlæger. Super god oplevelse.

2025年11月7日

hostandlægerne.dk からの回答

Hej Jimmy. Tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. God jul til dig og familien. Venlige hilsner fra "os" Hostandlægerne

God og professionel oplevelse

Skiftede tandlæge ifm. flytning. Virkelig søde og professionelle! Der var god tid og det var trygt.

2025年11月6日

hostandlægerne.dk からの回答

Hej Stine. Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse. De bedste hilsner fra personalet Hostandlægerne

Super klinik!

Kom ind til tiden, god behandling, sødt og imødekommende personale

2025年11月6日

hostandlægerne.dk からの回答

Kære Danni. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Mvh. Anders, Hostandlægerne

Tryg og god oplevelse

Tryg og god oplevelse ved virkelig behagelig og kompetent tandplejer :)

2025年9月16日

hostandlægerne.dk からの回答

Kære Cornelia. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for oplevelse har været tryg, da vi godt vores bedste for at give en god "tandlægeoplevelse". Mvh. Lotte, Hostandlægerne

Stor anbefaling! 5/5 stjerner

Jeg har skiftet tandlæge til "Hostandlægerne.dk" på Frederiksberg. Jeg fik i dag lavet tandeftersyn plus tandrensning af Lala Bensouda. Jeg giver hende og resten af personalet 10/10. Sødeste mennesker og jeg følte mig taget rigtig godt af. Derudover vil jeg gerne komplimentere den grundighed, som Lala udførte og for hendes gode måde at være på under behandlingen.
Tak!

Mvh Maria

2025年9月18日

hostandlægerne.dk からの回答

Kære Maria. Tusind tak for anmeldelse. Den sætter vi utrolig stor pris på. Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken igen. Mvh. Lotte, Hostandlægerne

God og professionel behandling

God og professionel behandling

2025年9月17日

hostandlægerne.dk からの回答

Kære Monika. Tusind tak for anmeldelse. Den sætter vi utrolig stor pris på. Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken igen. Mvh. Lotte, Hostandlægerne

Tandlægeskræk

Jeg lider af tandlægeskræk, og de er exceptionelt dygtige og behagelige til at håndtere det. De tager sig tid og sørger for, at jeg kan være tryg og tilpas under hele behandlingen.

2025年8月25日

hostandlægerne.dk からの回答

Hej Stine. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi gør vores bedste for at det bliver en god oplevelse på klinikken. Mvh. Anders Hostand

God oplevelse!

Altid en god oplevelse at være hos tandlægen her! Professionel og behagelig stemning, god rådgivning og en spørgende og empatisk tilgang. Alle jeg har mødt på klinikken gennem mere end 15 år er dygtige og søde. Varm anbefaling herfra!

2025年8月7日

hostandlægerne.dk からの回答

Hej Rune. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen. Mvh. Hostand

5つ星のうち5の評価

Super gode til at informere om hvad de…

Super gode til at informere om hvad de gør, og alt er meget nænsomt.
Jeg bliver altid rolig, og beroligede.
Meget tilfreds.

2025年6月30日

hostandlægerne.dk からの回答

Kære Henriette. tak fordi du tager dig tid til at give feedback. Vi er utrolig glade for din anmeldelse og ønsker dig en god sommer. De bedste hilsner Anders, Hostandlægerne

Altid god behandling

Altid god behandling, og god service.
Personalet er altid super søde og venlige.

2025年6月30日

hostandlægerne.dk からの回答

Tusind tak for anmeldelse. Vi er glade for du havde en god oplevelse. Vi ser frem til at se dig igen. Mvh. Anders - Hostandtandlægerne

5つ星のうち5の評価

Man bliver altid mødt af kompetente

Man bliver altid mødt af kompetente, professionelle og ikke mindst smilende medarbejdere. Man får en forklaring på hvad der skal ske inden behandlingen så man føler at man er i trygge hænder
Tina

2025年6月12日

Kære Att.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine ord. Det betyder meget for os på klinikken.
Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken igen.
Anders, Hostandlægerne

Godt sted

Altid trygt og rart at komme her

2025年6月4日

Kære Mai.
Tak for den fine anmeldelse. Vi sæter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og glæder os til at se dig igen.

5つ星のうち5の評価

Sødeste mennesker, altid god behandling

De sødeste mennesker, fuld tillid gennem nu flere årtier. Tænk at kunne sige at det er en fornøjelse at gå til tandlægen. Bedste hilsner, Ditte

2025年6月2日

Kære Ditte,
Tak for den flotte anmeldelse. Vi er stolte over din tillid og gør os umage for at du føler dig tryg og godt behandlet.
Vi ser frem til mange flere gode år sammen.

5つ星のうち5の評価

God forklaring under hele behandlingen

God forklaring under hele behandlingen. Jeg følte mig tryg under hele behandlingen. Det var tydeligt at både tandlæge og tandplejeren udførte arbejdet med et godt håndelag.

2025年5月19日

Kære Erik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi gør altid vores beste for at alle skal få en god behandling med forudgående grundig forklaring.
Vi glæder os til at se dig igen.

5つ星のうち5の評価

De sødeste og bedste tandlæger

De sødeste og bedste tandlæger! Man føler sig tryg og i gode hænder – og det er det vigtigste, når man er hos tandlægen. De er både professionelle og omsorgsfulde. Selvom det er lidt dyrt, får man virkelig værdi for hver eneste krone – og mere til.

Fik en ny fortand som jeg er så glad for ☺️🙏

2025年2月20日

Kære Hadi
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse hos os.
Det betyder meget, at du føler dig tryg og godt behandlet og håber at byde dig velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

Altid meget betænksom og venlig…

Altid meget betænksom og venlig behandling. Kompetent personale. Jeg føler mig tryg og godt behandlet. Kan kun anbefale.

2025年5月12日

Kære Marina
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling.
Det er vi utrolig glade for. Vi gør os umage for at skabe en tryg og imødekommende atmosfære, så det glæder os at høre, at det mærkes.

God tandlæge, sød klinikassistent

God tandlæge, sød klinikassistent! Jeg havde min datter på 5 måneder med til tandlægen, og en sød klinikassistent holdt hende mens jeg fik ordnet tænder. Super service!

2025年5月7日

Kære Christina
Tak for din anmeldelse. Vi gør vores bedste for at oplevelsen hos os skal være så god som mulig. Nana synes kun det var hyggeligt at få lov at holde din søde datter.
Vi håber at se dig igen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。