Hotel Europa, Aabenraa レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fik mad fra fox and hounds Aabenraa. Råvarerne var ok. Men kartofler til schnitzel var hårde indeni for meget panering schnitzel. Ingen smør sovs. Fik også spareribs de kunne godt have haft lidt længe... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Venlig betjening og sødt personale. Morgenmaden haltede, ventede på diverse ting og her havde personalet ikke travlt med at få fyldt op, mere travlt med at få noget at drikke osv.

5つ星のうち5の評価

Så fantastisk et hotel. Pænt og rent. Venligt personale. Gode faciliteter. Intet mangler. Virkelig et besøg værd. Desuden er restauranten/pubben fox and hound som ligger på hotellet så lækkert. Hyggel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Absolut fuld valuta for pengene, for to par. Vi har følt os så meget velkomne, fået super service på værelserne og fået serveret den lækreste mad af kokken selv. Flot, lækker og varieret morgenma... もっと見る

企業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さまざまな外部ソースから提供された情報

Velkommen På Hotel Europa Hotellet har 57 værelser, 2 restauranter, skotsk pub, hyggelig foyer, hvor der altid er frisk kaffe og hjemmebagte småkager til vore gæster. Vore værelser er moderne indrettet med aircondition, minibar samt gratis Nespress...

連絡先

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

*** stjerner fra os.

Vi tog en overnatning på hotellet, fra d.10-08 til 11-8 2024.
Værelset var meget lille ift. prisen.
Rengøringen var helt perfekt, og personaler super venligt.
Morgenmaden synes vi var dyr ift. værelsesprisen på det lille værelse. 150kr. pr. person.
Vores regelmæssige besøg på andre hoteller i hele landet, hvor morgenmaden er incl. i værelsesprisen, gør at vi vurderer opholdet til svarende til *** stjerner.

2024年8月10日

Et dejligt hotel

Et dejligt hotel, god gourmet middag og dejlige cocktails i deres "ølkælder".
En meget sød og behagelig betjening.
Et rigtig godt værelse med en god seng og fri kaffe og the på værelset.
Selv om det er I centrum er der meget fine parkerings muligheder.
Vi vender helt sikkert tilbage.

2024年4月24日
5つ星のうち5の評価

En oplevelse i service og kvalitet

Havde købt deal med 4 retters aftensmad. Vejret var godt, så vi nød cookie og the fra carstensens thehandel gratis) på tagterrasse og et rigtig godt glas rosevin. I dealen var der en gourmet snack i fox and hound. Smagte godt og sikke et udvalg af øl, ikke mindet flaske øl. Der var live musik om aftenen på stedet. Spørg bartenderen om øl. De ved meget. Til aftensmaden valgte vi vin menu. Maden var virkelig velsmagende og vinen passende perfekt til. De var ikke nærige med vinen.
Morgenmaden var et kapitel for sig. Brød fra lagkagehuset, frisk presset juice og 10 slags the fra Carstensen thehandel. Vi blev enige om det var den bedste morgenmadsbuffet vi havde fået.
Oveni var sengene gode og personalet servicemindet som desværre sjældent set. En kraftig anbefaling herfra

2024年4月6日

Føler sig som Norm i Cheers

Har boet der en del gange på forretninger det sidste stykke tid…

Altid nærværende og venligt personale (en gang ikke så godt hos Fox & Hounds), men overordnet et hotel, man følger sig velkommen hos, som Norm i Cheers. (Ja, jeg er så gammel)

Alle 3 ejere har forstået den største regel. Lyt til kunderne og få dem til at føle sig velkomne og træner sit personale ♥️

Det er lidt dyrere end andre hoteller i området, men der føles som at komme hjem hver gang 👍👍👍

2024年3月10日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun tilslutte mig alle de…

Jeg kan kun tilslutte mig alle de rosende ord der allerede er blevet skrevet om dette hotel.
Har været det med et vennepar fra fredag til lørdag. Er blevet betjent af det mest utrolige og nærværende personale, smilende lige fra receptionisterne til hende der ryddede af efter morgenmaden
Gratis kaffe hvornår du har lyst, lækre møbler i byggeområder og restaurant, Hyggelig bar i kælderen med dygtig fyr der vidste alt om de øl vi smagte(ølsmagning). I restauranten om aftenen, samme oplevelse… vi har gået rundt med et smil på læben og allerede aftalt, at her kommer vi hel sikkert igen🙂
Med venlig hilsen
Ingrid Hedevang

2024年2月3日
5つ星のうち5の評価

Vi har lige været på cykelferie I…

Vi har lige været på cykelferie I Sønderjylland. Vi begyndte og sluttede turen på Hotel Europa i Aabenraa. Det kan varmt anbefales. Vi følte os så godt taget imod af det dejlige personale. Der stod kaffe med småkager til fri afbenyttelse og Coffee to go. Vi blev endda tilbudt at tage en termokande kaffe med på cykelturen. Vi fik skøn veltilberedt mad til aften og den skønneste morgenmad.

2023年7月31日

Service og personalet

Alt var så fint. Pænt og rent over alt. Personalet var virkelig opmærksomme og imødekommende. Maden var perfekt både morgen og aften. Maskine med kaffe, the, kakao og meget andet var til vores rådighed døgnet rundt. Det var lækkert.

2023年7月20日
5つ星のうち5の評価

positivt overrasket over alt ved…

positivt overrasket over alt ved hotellet. Der kan ikke sættes en finger på noget der er alt hvad hjertet kan begære ... flot indretning ,virkelig god service, afslappet stemning, lækker mad og en fantastisk pub i kælderen med 80 forskellige øl på lager samt live musik. vi kan kun anbefale Hotel Europa.

2023年6月3日
5つ星のうち5の評価

Gode venner mødtes fra Herning og Grindsted.

Vi havde et ophold 31.03.2023-02.04.2023. Imødekommende personale ved indtjekning med informationer. Personalet i restaurant ved menuen mestrede opgaven både fredag og lørdag med venlig og høflig betjening med hvad menuen ville bestå af. Morgenbuffet Super - med hvad man kan ønske når har ophold på et hotel. Udtjekning fra hotellet var også efter vores ønsker.

2023年3月31日
5つ星のうち5の評価

Vi har været på weekend ophold og må…

Vi har været på weekend ophold og må bare sige der er god service. Receptionisten Lone fortjener virkelig en stjerne som månedens medarbejder. Hun var der da vi ankom, og var der da vi tog afsted igen søndag, men stadig med samme store smil og glæde. Værelset var pænt rent og maden rigtig god.

2022年12月8日

レビューの対象になっている企業の方へ