This hotel is very nice. ð The accommodation, service, food (breakfast) were very good. I was there for business this time, but I can't wait to spend a few nights on vacation!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der stÃ¥r i brochuren, at alle vÊrelser har eget bad og nogle enda et thekÞkken. Vi fik anvist et lille vÊrelse pÃ¥ 1. sal, hvor man skulle op ad en smal mÞrk trappe. Samme stejle trappe skulle man ned... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SkÞn udsigt, simpelt hotel, tÊt pÃ¥ havnen og mange gode steder. Utroligt venlige, smilende, hjÊlpsomt personale. Det er ikke en stor morgenbuffet, men de er gode til at fylde op ogsÃ¥ lige fÞr âlukket... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã

Hotelklippen ããã®åç
Der står i brochuren, at alle vÊrelser har eget bad og nogle enda et thekÞkken. Vi fik anvist et lille vÊrelse på 1. sal, hvor man skulle op ad en smal mÞrk trappe. Samme stejle trappe skulle man ned ad til et fÊlles toilet. Dette projekt måtte vi opgive, da det OVERHOVEDET ikke levede op til det der står skrevet.
Gudhjem er Bornholms hjerte, og et af de mest charmerende og bedst beliggende steder mÃ¥ uden tvivl vÊre Hotel Klippen. Her bliver man mÞdt med Ã¥bne arme, Êgte dansk badehotelstemning og en udsÞgt kvalitet â bÃ¥de i vÊrelserne og gastronomien.
Det historiske hotel ligger perfekt med udsigt over ÃstersÞen, ChristiansÞ, de vilde klipper og de smukke gamle bygninger, der udgÞr Gudhjem by. Der er ikke et Þje tÞrt!
Den nylige renovering har lÞftet stedet til nye hÞjder â vÊrelserne er store, lyse og rummelige, hvor kvalitet og god stil gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Alle vÊrelser har desuden adgang til en terrasse lige uden for sovevÊrelset â det fÞles som ren luksus.
Morgen- og aftensmad nydes i Café Plateau, hvor isÊr morgenmaden er i absolut sÊrklasse. Den eneste lille ting, vi savnede, var Hr. Weise ved klaveret â ellers var alt perfekt.
På bare to minutter kan man gå ned til byen og tage en frisk dukkert, nyde en stor Bornholmer-is eller en iskold fadÞl, akkompagneret af livemusik på Provianten.
Mangler du et sted til ferien eller et romantisk weekendophold, er Hotel Klippen svaret. Det skal ganske enkelt opleves â vi kommer helt sikkert snart igen!

Hotelklippen ããã®åç
LÊkker mad og god/hyggelig stemning.
PrÞv det ð
Det var super nemt at booke, nÞglen var klar i dÞren ved ankomst så man selv kunne vÊlge ankomsttid og det var en lÊkker morgenmads buffet.
Der var intet personale. NÞglen sad i dÞren. Der var spindelvÊv der hang i lange tråde ned over sengen. Der var kun en kaffekop. Kaffemaskinen var hvid af kalk og ulÊkker.
Madrassen var med flere gule pletter og store fnug af slid som man kunne mÊrke gennem lagenet. Generelt fremstod stedet slidt og nusset. DesvÊrre en stor skuffelse. Restauranten serverede dog fantastisk morgenmad og god service.
FuldstÊndig magisk sted! âïž
Hyggeligt og uformelt. SkÞn frekventering på den skÞnneste terrasse, med den videste udsigt!
Knuselsker den personlige betjening. Virkelig vÊrdsat! - vi kommer igen. ððŒ

Hotelklippen ããã®åç
Fatastisk god oplevelse. Vi kan varmt anbefale et besÞg i hotellets Cafe Plateau. God mad, god betjening og en helt eventyrlig udsigt.
KÊmpe anbefaling til dette skÞnne hotel som ligger så smukt. PÊnt og rent vÊrelse med al den komfort vi gik efter. Venligt personale med styr på tingene. Vi kommer helt sikkert igen!!
Et skÞnt hotel med god beliggenhed, og lÊkre specialiteter fra Bornholm til morgenmaden - dejlige vÊrter :-)
Fantastisk udsigt og lÊkre vÊrelser!
Morgenmaden er lÊkker med bornholmske specialiteter, virkelig gennemfÞrt.
Super dejligt ophold på hotel klippen i de skÞnneste omgivelser. VÊrtsparret var vildt sÞde, og vi fik den lÊkreste morgenmad. Jeg vil helt sikkert besÞge klippen igen :)
SkÞnt sted, meget venligt vÊrtspar, super lÊkker morgenmad og de lÊkreste pizzaer. PÊnt, rent og skÞn beliggenhed med fantastisk udsigt. Kan varmt anbefales.
Super god betjening og lÊkker mad. SkÞnt sted for en overnatning.
Kan varmt anbefale stedet, har boede mange steder men sjÊlet fÃ¥et sÃ¥ lÊkker morgenmadâïž, gode service †og for ikke at tale om en unik udsigtð jeg var totalt flydt op med god energi da jeg rejste der fra. kommer helt sikkert igen.ð¥°
SkÞn udsigt, simpelt hotel, tÊt på havnen og mange gode steder.
Utroligt venlige, smilende, hjÊlpsomt personale. Det er ikke en stor morgenbuffet, men de er gode til at fylde op ogsÃ¥ lige fÞr âlukketidâ og der mangler ikke noget. Alt i alt en god oplevelse,
Book aldrig dette hotel.Det eneste gode man kan sige er udsigten som er fantastisk. Personalet er unge mennesker som ikke virker som om de har forstand på hoteldrift. Dårlig rengÞring. Forplejningen er meget ringe, og trÊnger til en stor opgradering. Meget små rum uden tv og kÞleskab. Prisen er i top 1.590 kr. så er det også betalt. Blev lovet aftensmad, men det blev ikke til noget, da der ikke var gÊster nok. Syntes at vi er blevet snydt med den hÞje pris.