1.9

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

FORFÆRDELIGT!!!!!! Hold dig vÊk

ForfÊrdeligt!!!!
Ekstremt dårlig service, blev betjent af en dame med meget grimme tÊnker og hun var virkelig ond. For det fÞrste gjorde hun sig ikk umage og hev hårdt i min hånd hvis jeg ikke holde den prÊsicst som hun syns. Jeg skal aldrig tilbage igen. Mine negle er forskellige- fortynde for tykke og gellaken er på mine neglevbånd , aldrig vÊlg dem

2026幎5月16日

IK GÅ DERIND

Allerede under behandlingen blev der filet SÅ hÃ¥rdt, at det gjorde decideret ondt. Der blev slet ikke taget hensyn, og det fÞltes som om, der bare skulle skyndes igennem uden nogen form for omhu.

Resultatet er endnu vÊrre. Neglene er pivskÊve, ujÊvne og alt for tykke – de ser slet ikke fÊrdige eller pÊne ud. Jeg viste et billede som inspiration pÃ¥ et babyboom-sÊt med perlemor, men det jeg kom ud med, var bare nogle helt almindelige lyserÞde negle, som overhovedet ikke ligner det, jeg bad om.

Det er så grimt lavet, at jeg er nÞdt til at få dem lavet om et andet sted, hvilket både koster ekstra tid og penge.

Fortalte at det bestemt ik var det jeg havde vist på billedet, men fik bare svar tilbage, der virkede ligeglad og ligegyldig.

Virkelig skuffende oplevelse.

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Har fået lavet akryl negle hos Hotnails

Har fået lavet akryl negle hos Hotnails i Roskilde og er absolut ikke glad for resultatet. De er meget tykke og ser ikke sÊrlig feminine ud. Ville Þnske jeg ikke fået dem på. Det tog 20 min. Syntes ikke det ser pÊnt ud. De gÞr jeg ikke umage. Det går alt for stÊrkt Hvis man stiller spÞrgsmål virker de ikke til at gide svare. De er ikke så imÞde kommende.

2024幎9月20日
自発的なレビュヌ

Det var den dårligste pedicure jeg har

Det var den dÃ¥rligste pedicure jeg har oplevet i hele mit liv. Efter 20 minutter stod jeg pÃ¥ gaden igen. Nogle negle var klippet andre filet. Vind og skÊve. Der blev ikke fjerner hÃ¥rdhud omkring neglene. Ej heller under fÞdderne. Fik ordnet en smule under fÞdderne med en pimpsten. Shelllak pÃ¥ og vupti 500 kr. fattigere. En pedicure koster 400 kr. uden lak. SÃ¥ nu sidder jeg derhjemme med fÞdderne i fodbad. Og mÃ¥ selv fikse dem. FØJ

2024幎8月14日
自発的なレビュヌ

Jeg kan sku ikke anbefale det

Jeg kan sku ikke anbefale det! Jeg får lavet negle med 1 farve arbejde er virkelig dårligt gjord og de vil have 450kr for det når der står 350 når du booker!

De tager bare folk ind selv om man har tid så man bare kan side der og vente!

Nej tak du hapser pengene alt for nemt i forhold til det arbejde der bliver gjordt☹

2024幎7月16日
自発的なレビュヌ

FÞrste og sidste besÞg hos hot nails

FÞrste og sidste besÞg hos hot nails Roskilde.
1. BesÞg, bad om forlÊngelse med gelé, pga neglebidning. Der var kun `en der lod som om hun forstod, men fik limet tip på. Fandt mig i det, da det så ok ud.
Efter 3 uger får jeg ind og beder om at få dem af. Da hun har vredet rundt med mine fingre et stykke tid og renset det kunstige nÊsten af, begynder hun at klippe min egen negl, som endelig har fået lidt naturlig lÊngde. Det lykkes at stoppe hende. Så kom derfra med en kort negl + en flÊkket negl, samt en overflade der er skadet af lim. Aldrig mere, og kan ikke anbefales.

2024幎6月13日

Virkelig dårlig arbejde

Virkelig dårlig arbejde. Overfilet negle, skÊvt, alt for tykt, hvid plet under neglen, blÞd negl.

Har reklameret flere gange og bedt om at få pengene retur.
Der er ingen der reagerer.
Kan på ingen måde anbefales.

2024幎4月11日

Ærgelig udvikling

Gennem to år har jeg vÊret fast kunde hos Hotnails i Roskilde.
De seneste måneder har jeg dog vÊret andre steder, da mine negle blev behandlet hårdt og filet til det gjorde ondt.
I dag har jeg vÊret ved Hotnails igen og hvilken skuffelse.
Jeg blev kastet rundt mellem alle de tre negleteknikere der var der, hvoraf den sidste filede en helt anden form end den jeg var tilfreds med fra den tidligere negletekniker. Hun var hårdhÊndet og flere af mine neglebånd gik der hul på undervejs.
Jeg har vÊret meget glad for Hotnails men indser at det desvÊrre er på tide at finde et andet sted.

2024幎2月23日
自発的なレビュヌ

Aggressiv og dårlig service!

Den vÊrste oplevelse ved negletekniker nogensinde.. 4 af mine negle blÞder, og jeg fik slet ikke det jeg ville have. Han var så aggressiv med neglefilen under prep. Det var virkelig ubehageligt. Jeg havde bestilt tid til nail art, men manden vidste ikke en gang, hvad det betÞd. Jeg viste et billede af det Þnskede design, og han forstod stadig ikke, hvad jeg ville have. Det var meget svÊrt at forklare ham på trods af, at jeg sad med et billede, og han blev mere og mere sur over ikke at forstå mit Þnske om 2 hjerter på samme negl, og at de skulle vÊre i forskellige farver og ikke fyldes helt ud osv osv. Manden havde tydeligt aldrig lavet hjerter fÞr, men efter fire forsÞg, sagde jeg bare at det var fint. Jeg ville ud derfra hurtigst muligt og kommer bestemt aldrig igen. Fordi manden var blevet så sur, gik han med det samme, efter han var fÊrdig uden at sige noget. Dybt uprofessionel opfÞrsel!

2023幎3月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har både haft gode erfaringer men

Jeg har både haft gode erfaringer men også dårligt. Det kommer an på hvem der laver neglene.
En af af mÊndene er pisssse dårligt! Jeg har lavet min for 8dage siden, men 3 af neglene er allerede Þdelagt.
Hver gang han laver negle, holder den max to uger.
FÞr i tiden kunne man vÊlge, hvem der skulle behandle en.Det kan man ikke mere, desvÊrre bliver min altid ham som jeg ikke vil have. Derfor vil jeg aldrig benytte Hot Negle mere.
De fÃ¥r kun en 🌟 fra mig, fordi nu er det 3. gange i trÊk at de har lavet den sÃ¥ dÃ¥rligt.

2022幎9月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ