レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig fin oplevelse. Fra jeg kÞbte (pÃ¥ godt tilbud) til jeg modtog min ordre - uden problemer og ganske hurtigt (2 dage) - der har vÊret Þje for detaljen; der var bÃ¥de vedlagt en personlig hilsen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en bio brush der, pÃ¥ trods af pÃ¥sken, kom lynhurtigt og var sÃ¥ pÊnt pakket ind. Bolcherne og den hÃ¥ndskrevne hilsen gjorde oplevelsen endnu mere fantastisk og bekrÊfter en i glÊden ved at stÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

God pris pÃ¥ de produkter jeg bruger. Hurtig levering. Kanon god kundeservice og hurtigt svar. Super indpakning med bolsjer, personlig hÃ¥ndskrev hilsen og rabatkode til nÊste gang man handler. Alt i al... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店
  2. 矎容補品提䟛業者
  3. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Med en stigende efterspÞrgsel efter miljÞvenlige hår- og hudplejeprodukter, opstod ideen om House of Fashion Nature i hjertet af SÞnderjylland. Ideen lå lÊnge og ventede på, at tiden blev moden til at byde kunder fra hele Danmark, indenfor i vores virtuelle butik. House of Fashion nature er en sÞnderjysk netbutik beliggende i Aabenraa, der har gjort det til sin mission at levere hår- og hudplejeprodukter med omtanke for miljÞet og og med hÞj kvalitet for Þje. Vi vil gerne give vores kunder en sÊrlig oplevelse - en webshop, hvor der er skånsomme varer, som er med til at passe på dig og vores klode. Alle produkter og varer er derfor certificeret som enten svanemÊrkede, Þkologiske, veganske, godkendt til grÞn salon, cruelty free eller emballering lavet af genanvendelige eller miljÞrigtige materialer. På siden finder du bl.a. produkter med certificeringer, som SvanemÊrket, Ecocert COSMOS Organic, Vegan Society og AllergyCertified samt emballering OWP - Ocean Waste Plastic. FrisÞren står bag - bag netbutikken står nemlig Maria Baun Quist, der har drevet frisÞrsalonen, House of Fashion, som ligger i Aabenraa, i mere end 22 år. Maria har flere gange vÊret danmarksmester, og har de sidste 13 år vÊret Danmarks eneste internationale kvindelige dommer inden for frisÞrfaget.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

28件のレビュヌ

jeg har kÞbt 2 produkter

jeg har kÞbt 2 produkter, og modtog det ikke. jeg er en travl dame og havde glemt bestillingen, som var for mange måneder siden.
Alligevel ringede firmaet og minde mig om at produkterne er, og venter på at blive hentet af mig, da det var jeg havde bedt om da jeg bestilte varen.
fik mine penge m.m. og de hjalp med at få afsluttet handlen på meget fin måde.
Syntes det er et firma som fortjener at vide at de gÞr det godt, og andre kunder må gerne vide man kan stole på dem.

2025幎12月1日

House of Fashion nature からの回答

Hej Hanne😍 Vi er rigtig glade for at vi fandt en lÞsning🙏 Mange tak for at dele din oplevelse her pÃ¥ Trustpilot og tusinde tak for dine rosende ord - det betyder enormt meget for os🀩 Vi hÃ¥ber du fÃ¥r den bedste dag🙌 De bedste hilser Team House of Fashion nature, Mojn

God pris, hurtig levering.

God pris, hurtig levering

2025幎10月1日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Rita 😍 Tusind tak for din anmeldelse og tak for at dele den her🀩🙏 Ha' en dejlig dag🙌 De bedste hilser Team House of Fashion nature, Mojn

Virkelig fin oplevelse

Virkelig fin oplevelse. Fra jeg kÞbte (på godt tilbud) til jeg modtog min ordre - uden problemer og ganske hurtigt (2 dage) - der har vÊret Þje for detaljen; der var både vedlagt en personlig hilsen og lidt sÞdt :)
Det har fÃ¥et dem til at skille sig ud for mig og jeg har helt sikkert planer om at kÞbe mine hÃ¥rprodukter (sandsynligvis flere ting 🀭) fra dem igen.

2025幎9月15日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Astrid🀩 Tusind tak for din sÞde besked og anmeldelse😍 Tak for at dele den🙏 Ha' en dejlig dag🙌 Du er til enhver tid velkommen⭐ De bedste hilser Team House of Fashion nature, Mojn

Super hurtig levering

Super hurtig levering, gode priser, og virkelig god kundeservice.
Jeg handler helt sikkert her igen.

2025幎8月18日

House of Fashion nature からの回答

KÊreste Susanne🀩 Vi er utrolig glade for din anmeldelse og din oplevelse hos os - Tak for at dele den🙏 Du er til enhver tid velkommen⭐ Ha' den dejligste weekend - De bedste hilsner Team House of Fashion nature, Mojn

Alt fungerede

De varmeste anbefalinger, god pris på Olaplex produkter, lynhurtigt levering og en fin hilsen med et mojn fra forretningen

2025幎7月23日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Lisbeth⭐ Tak for at dele din oplevelse🙏 Vi er vilde med din anmeldelse - Du mÃ¥ ha' en dejlig dag🀩 De bedste hilsner Team House of Fashion nature, Mojn

Gode priser ⭐ Hurtig levering ⭐ Godt

Gode priser ⭐ Hurtig levering ⭐ Godt udvalg ⭐ Flot indpakning ⭐ SÞd besked ⭐

2025幎6月22日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Cecilie⭐ Tusind tak for din dejlige anmeldelse - Ha' en fantastisk dag🀩 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Kan varmt anbefale at handle her! 🙌

Jeg har haft en virkelig god erfaring med teamet bag houseoffashionnature.dk ✹De er passionerede, jordnÊre og engagerede – og det skinner igennem i hele oplevelsen. 💖
Kan varmt anbefale at handle her! 🙌

2025幎3月19日

House of Fashion nature からの回答

KÊreste Cecilie🀩 Vi er vilde med din anmeldese - mange tak for de flotte ord🀩😍 Ha' en dejlig dag🙌 De bedste hilser Team House of Fashion nature

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle. Har nu handlet der flere gange, og der har aldrig vÊret problemer - kun god service, hurtige svar på spÞrgsmål, hurtig levering og gode priser.

2025幎3月19日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Jesper🀩 Vi er rigtig glade for din anmeldelse og oplevelse hos os - sÃ¥dan en besked gÞr, at det er det hele vÊrd🀩🙌 Ha' den dejligste dag 🫶 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

KÞbte de skÞnneste produkter- hurtigt

KÞbte de skÞnneste produkter- hurtigt levering og den sÞdeste hilsen ❀

2024幎11月15日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Christel, tusind tak for din skÞnne anmeldelse🀩😍 Ha' en fantastisk dag🙌🫶 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Fantastisk service

Fantastisk service, bredt udvalg af produkter og personalet er mega venlige og hjÊlpsomme!
5 ud af 5⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎1月28日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Natascha🀩 Mange tak for din superflotte anmeldelse🫶 Ha' den dejligste dag😍🙌 De beste hilsner Team House of Fashion nature

Supertilfreds

Maria er bare en dejlig, frisk person. Er altid tilfreds, når jeg besÞger hende og bestiller produkter fra hjemmesiden. 5 stjerner!

2025幎1月21日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Camilla🀩😍 Nuuurh, tusind tak for de sÞde ord - du er altid velkommen🙌🫶 Ha' en skÞÞÞÞÞn dag🫶 De beste hilsner Maria, House of Fashion nature

Friske og venlige Maria

Jeg har mÞdt en helt usÊdvanlig imÞdekommenhed og hjÊlpsomhed hos House of Fashion Nature.
Hold da op, venlighed og friskhed over det hele.

2024幎11月24日

House of Fashion nature からの回答

KÊreste Annette🀩 Hvor er vi bare glade for din anmeldelse og oplevelse😍 Det gÞr det hele vÊrd med sÃ¥dan en tilbagemelding🙌 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Kundeservice i top, hurtig levering

God pris på de produkter jeg bruger. Hurtig levering. Kanon god kundeservice og hurtigt svar. Super indpakning med bolsjer, personlig håndskrev hilsen og rabatkode til nÊste gang man handler. Alt i alt gode oplevelser HVER gang jeg har handlet der og det vil jeg helt klart blive ved med - stedet kan absolut anbefales.

2024幎10月14日

House of Fashion nature からの回答

KÊre Michelle😍 Tusind mange gange tak for alle de dejlige ord, du har sat pÃ¥ oplevelsen hos os🫶 Vi er superglade for din anmeldelse🙌 Ha' den dejligste dag🀩 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Var skeptisk overfor firmaet! Bestilte 2 lamper. Leveringstid ok. Produktet ok. 5 stjernern

Var skeptisk overfor firmaet.
Levering og kvalitet ok.
Vil handle der igen.

2023幎12月14日

House of Fashion nature からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse :-) Det betyder utrolig meget. Vi glÊder os til at sende nÊste ordre afsted til dig. Ha en dejlig dag.

God oplevelse

Fin vare der var pakket forsvarligt. Samt modtaget inden for få dage. Rigtig god oplevelse.

2023幎10月17日

House of Fashion nature からの回答

Har kÞbt diverse produkter og de kom dagen efter. Var pakket så flot ind og med en sÞd hilsen og lidt bolcher. Vil helt sikkert handle der igen og giver mine varmeste anbefalinger.

2023幎8月12日

House of Fashion nature からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse :-) Det betyder alt. Vi glÊder os til at sende nÊste ordre afsted til dig. Du Þnskes en rigtig dejlig halloween:))

Fin butik!

Gode priser, hurtig levering og miljÞvenlig indpakning. Handler gerne i webshoppen igen :)

2023幎7月14日

House of Fashion nature からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse :-) Vi glÊder os til at sende nÊste ordre afsted til dig. Du Þnskes en rigtig dejlig sommer.

De bedste anbefalinger

Helt fantastisk service i både salonen og i forbindelse med handel på webshoppen 🙏. Der er også gode tilbud.
De varmeste anbefalinger herfra! Jeg vender gerne tilbage ❀

2023幎7月11日

KÊre Lene

Tusinde tak for din gode anmeldelse :-) Det er vi så glade for at hÞre.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen - både fysisk og på webshoppen :-)

Du Þnskes en dejlig sommer.

Super tilfreds

Super tilfreds. Hurtig levering, super gode priser og i pakken var der desuden en lille lÊkker ekstra ting.
Ikke sidste gang jeg har bestilt her

2023幎7月5日

KÊre Heidi

Tusinde tak for din gode anmeldelse :-)
Det er vi så glade for at hÞre!

Vi glÊder os til at pakke din nÊste ordre.
Du Þnskes en dejlig sommer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。