Vi har med HD haft en super oplevelse, de har været meget professionelle i deres tilgang , og vi kan kun varmt anbefale dem hvis man påtænker at leje sit hus eller lejlighed ud.
企業が回答しました
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Housing Denmark A/S i forbindelse med udlejning af min bolig. Fra start til slut har alt bare spillet – professionelt, effektivt og trygt. Blanka og Celin... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Housing Denmark. Celina er super god at kommunikere med hun svarer hurtigt og gør processen meget nemmere. Blanka har en rigtig god energi og forkl... もっと見る
企業が回答しました
Housing Denmark A/S er Danmarks største og mest erfarne boligformidler – og vi er i fortsat vækst. Siden 2004 har vi hjulpet både virksomheder, ambassader, expats og private med udlejning og leje af boliger i hele Danmark. Vi formidler både møblerede og umøblerede boliger og tilbyder komplette løsninger fra vurdering, foto og markedsføring til fremvisning, kontrakt og administration. Vi samarbejder med store danske og internationale virksomheder, organisationer og konsulater, der udstationerer medarbejdere til Danmark, og vi hjælper dagligt mange familier med at finde deres nye hjem. Med mere end 20 års erfaring og tusindvis af gennemførte udlejninger er vi kendt for høj kvalitet, tryghed og professionel rådgivning. Hos Housing Denmark har vi desuden en dedikeret serviceafdeling, som træder til under lejeperioden, når udlejer har valgt en af vores servicepakker. Vores erfarne team sikrer hurtig og effektiv håndtering af praktiske udfordringer i boligen – lige fra koordinering af håndværkere til generel drift og vedligehold. Det skaber ro og tryghed for både ejere og lejere, der ønsker en problemfri udlejning. Vi har hovedkontor i København og dækker hele landet, herunder Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby, Gladsaxe, Hørsholm, Birkerød, Farum, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Næstved, Slagelse, Holbæk, Ringsted, Odense, Svendborg, Middelfart, Kolding, Vejle, Fredericia, Esbjerg, Herning, Holstebro, Silkeborg, Randers, Skanderborg, Horsens, Aarhus, Viborg, Aalborg, Hjørring og Skagen. Vi er stolte af at være Danmarks mest anmeldte boligudlejningsfirma på Trustpilot – og vi fortsætter med at gøre boligudlejning enkelt, trygt og professionelt for både ejere og lejere.
Danmarks tryggeste service partner

Strandvejen 70, 2900, Hellerup, デンマーク
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Housing Denmark A/S からの回答
Lav praktisk vil jeg mene Housing Denmark A/S kun fortjener en stjerne, men de to kommer af at forløbet op til udlejningen, fremvisninger mv. forgik helt smertefrit.
Efterfølgende har det dog været på grænsen til et marridt at have Housing Denmark. Vi tilkøbte os deres fylde service pakke i håb om en smertefri udlejningen men oplevelsen har været det stik modsatte.
- Kontrakten notere et årligt opsyn i lejligheden. Efter mange e-mails fik vi i Oktober 2025 det første opsyn. Lejligheden blev udlejet Marts 2024.
- Ved udbedringer i lejligheden til Housing Denmark deres servicepartner tilrådighed. Man vil dog hurtigt opleve at priserne fra de servicepartner er markant højere end hvad der kan købes i det åbne markedet, og når man efterspørge detaljeret regninger/tilbud, kommer der et hult svar tilbage. Som eksempel er vi blevet bedt om at betale næsten 3000 kroner for deres VVS'er kom ud, og brugte to timer på at bekræfte at hele opgangens vand skulle lukkes, hvis et armatur skulle skiftes, på trods af at der er tydelige aflukningsventiler på hovedledningen ind til lejligheden. Derefter kom et tilbud på 22,000 kroner for udskiftning af armaturet.
Jeg vil fraråde enhver som står med tanken om at udleje at vælge Housing Denmark.

Housing Denmark A/S からの回答
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Housing Denmark.
Blanka har en rigtig god energi og forklarer tingene på en klar, kompetent og behagelig måde.
Alt i alt en meget positiv oplevelse.

Housing Denmark A/S からの回答
Blanka og Celina har været helt exceptionelle. De har været enormt gode til at informere og orientere mig løbende om hele forløbet, så jeg hele tiden har følt mig tryg og godt klædt på i processen. Alle spørgsmål blev besvaret hurtigt og grundigt, og jeg har virkelig følt, at de havde styr på det hele.
Jeg kan kun varmt anbefale Housing Denmark A/S – og en særlig stor ros skal lyde til Blanka og Celina for deres hjælp, engagement og imødekommenhed.

Housing Denmark A/S からの回答
Har snakket med celina, og fed energi, og virker professionelle i deres tilgang.

Housing Denmark A/S からの回答
Housing Denmark were most unhelpful. They led me to believe through several emails I would be able to move in on a Friday and then changed it to the following Monday. They confirmed an inspection appointment and never showed up. They said they would help with getting my new address registered with the municipality, not only did they not, but they lied and said they had been in touch with the landlord several times. When I got hold of her, she said she hasn't heard from them. They didn't know what sort of Internet connection the apartment had, so I have to wait to get there to find out myself. Such a terrible experience, would not recommend.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Housing Denmark fra start til slut. Hele processen var professionel, effektiv og behagelig, og kommunikationen var klar hele vejen igennem.
Særligt vil jeg fremhæve Fanny, som viste boligen frem. Hun var helt utrolig sød og imødekommende, samtidig med at hun var ekstremt professionel og velforberedt. Hun tog sig god tid til at svare på alle spørgsmål, kendte boligen indgående og fik hele fremvisningen til at føles tryg og afslappet.
Man kunne tydeligt mærke, at hun oprigtigt ønskede at hjælpe og skabe den bedste løsning – det gjorde en stor forskel i oplevelsen.
Jeg kan varmt anbefale Housing Denmark og især Fanny til alle, der leder efter bolig og gerne vil mødes af høj service og kompetente mennesker.

Housing Denmark A/S からの回答
Jeg har brugt Housing Denmark i ca. 11 år og haft 4 lejligheder hos jer. Det meste har fungeret fint tidligere, men de seneste par år er niveauet faldet markant – især inden for ledelse, bogholderi og kundeservice.
Jeg tilkøber hvert år service på alle mine lejligheder og har altid bevidst valgt den lille pakke. Alligevel bliver der ved gentegning sendt regninger på den store pakke til ca. 10.000 kr. pr. lejlighed, uden dialog eller accept. Det giver indtryk af en “går den, så går den”-praksis, hvilket ikke er i orden.
Efter 11 år som kunde forventer jeg:
• At mine valg respekteres
• Korrekt og gennemsigtig fakturering
• Et professionelt administrativt niveau
Det er desværre ikke det, Housing Denmark leverer i dag

Housing Denmark A/S からの回答
Friendly and transparent agents, reasonable landlords and clean apartments. Would totally recommend the agency to anyone looking for a new home.

Housing Denmark A/S からの回答
Jeg var ude og få vist en dejlig lejlighed nær København. Hvor jeg blev taget i mod af en rigtig sød bolig agent: Blanka Oliwia. Hun tog godt imod os og svarede på alle spørgsmål. Hun havde bare generelt en rigtig god energi.

Housing Denmark A/S からの回答
Meget professionel virksomhed. De fandt hurtigt en drøn god lejer til mig, og var lidts skeptisk i starten, da jeg har en lidt eksklusiv lejlighed. Men stor ros til Christian og holdet fra Housing Denmark for at gøre processen så nem og gnidningsfri for mig som muligt. Kan varmt anbefale dem til andre der tøver med at udleje deres bolig.

Housing Denmark A/S からの回答
Effektiv udlejning til rimelig pris.
Tusind tak for hjælpen!

Housing Denmark A/S からの回答
Super friendly and refreshingly helpful with everything, we've had a great experience renting with Housing Denmark. All our interactions with their agents have been easy and kind.

Housing Denmark A/S からの回答
Jeg kan varmt anbefale Housing Denmark, hvis du skal udleje din bolig. De fandt i løbet af 2 uger en ny lejer til vores hus. Både Celina og Christian var serviceminded og professionelle, og vi takker for et godt samarbejde.

Housing Denmark A/S からの回答
Jeg har haft fornøjelsen af Celina, der har hjulpet mig med at leje min lejlighed ud. Hun har været meget proaktiv, professionel og servicemindet.
Fra lejligheden blev annonceret til der var en underskrevet lejekontrakt gik der 6 dage!
Jeg har også tegnet en serviceaftale og der er lavet aftale om indflytning og rapport.
Glæder mig til fortsættelsen.

Housing Denmark A/S からの回答
Vi har lige underskrevet en kontrakt på leje af en lejlighed hos Housing Denmark. Hele oplevelsen har været professionel og serviceniveauet højt. Søde og imødekommende medarbejdere, der altid var klar ved telefonen eller tastaturet, hvis brug for uddybende information. Vi kan på det varmeste anbefale Housing Denmark.
Helle

Housing Denmark A/S からの回答
Utrolig profesjonelle og respektfull.
Anbefales på det sterkeste.

Housing Denmark A/S からの回答
Bedste oplevelse. De fandt mit nye hjem.
Medarbejderne var en kæmpe hjælp. Ægte og mennesker hele vejen igennem.
Vil til en hver tid anbefale andre at anvende Housing Denmark.
Kæmpe fan

Housing Denmark A/S からの回答
I had a great experience working with Blanka from Housing Denmark. Her professionalism, respect, and dedication were evident throughout the entire process of finding and renting an apartment. She provided clear guidance, timely communication, and reliable support at every step. Thanks to her assistance, the process was efficient and straightforward, resulting in a very positive outcome. I highly value her expertise and can strongly recommend Blanka to anyone in need of housing services in Denmark.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。