Hout en Bouwmaterialen.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke webshop, en wat niet duidelijk was werd telefonisch vriendelijk en vakkundig uitgelegd. Materiaal in verwachte tijdsbestek netjes en compleet geleverd. Twee puntjes die ik anders zou wil... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze nieuwe overkapping staat als een huis en ziet er top uit! De weg naar het eindresultaat was wel een avontuur. We moesten een paar keer schakelen omdat er onderdelen misten of verkeerd waren omgew... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Zo twee keer nadenken om hier te kopen. Voor ca. € 2000,00 bankirai vlonderplanken gekocht waar helaas in 11 delen houtworm heeft gezeten. Ondanks diverse pogingen een coulanceregeling te treffen zegg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Service is prima, personeel vriendelijk, vlot en behulpzaam, regelmatig leuke korting codes. Ruime keus in producten. Eén puntje; bij een online betaalde bestelling vervolgens afhaalt maar wan... もっず芋る

䌁業が回答したした

5. 建蚭資材卞業者
  6. 採掘装眮
  7. 断熱材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.

連絡先

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Teleurgesteld!

Teleurgesteld!
Hout en isolatierollen werden zeiknat aangeleverd op een klein open vrachtwagentje. In eerste instantie wilde ik de hele levering weigeren maar dan zou de chauffeur zijn rit niet af kunnen maken en zouden andere mensen hiervan de dupe worden omdat mijn materialen bovenop lagen. Daarom alleen de zeiknatte isolatierollen geweigerd wat de chauffeur overigens in eerste instantie niet wilde. Volgens de chauffeur zou ik zelf de isolatierollen terug op de wagen gelegd hebben maar dat is niet waar en de hele amateuristische aflevering staat gelukkig ook op camera. Op de site wordt aangegeven om alle materialen na levering met een zeil af te dekken om schade door weersomstandigheden te voorkomen maar wat dan als het al zeiknat aangeleverd wordt? Plaatwerk was overigens wel met plastic beschermd maar dat moest er in de regen afgehaald worden om te kunnen lossen wat helaas allemaal met de hand gedaan moest worden.
Vooraf ook geen telefoontje van de chauffeur maar gelukkig was ik nog thuis om 06:45. Door de consternatie en het slechte weer was er 1 isolatierol achtergebleven maar omdat er een plaat beschadigd was en een "afvalplank" meegestuurd was moest dit materiaal retour gehaald worden. Dit zou mij €400,- gaan kosten en dat voelde voor mij als chantage omdat ik niet akkoord ging met 5% korting op de beschadigde plaat.
Ik had 2 dagen vrij genomen om dit materiaal te verwerken maar kon niets doen helaas want ik ga geen zeiknat hout en isolatierollen binnen verwerken en dan vocht opsluiten.
Na een aantal mailwisselingen met de klantenservice heb ik uiteindelijk mijn rechtsbijstand in kennis gesteld en geraadpleegd en toen werd alles ineens toch nog opgelost zonder verdere kosten. Dit alles duurde zo'n 7 weken want Ik moest ook nog 30 dagen op mijn geld wachten helaas...

2025幎11月17日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Dank voor uw uitgebreide review.
We vinden het vervelend dat u de levering zo heeft ervaren. Tegelijk willen we wel benoemen dat over deze kwestie meerdere malen uitgebreid contact is geweest en dat een oplossing is bereikt waarbij materialen zijn omgeruild en/of gecrediteerd, zonder kosten voor u.
Dat dit traject langer heeft geduurd dan wenselijk, erkennen wij. Het is echter niet juist dat wij geen bereidheid tot oplossen hebben getoond - er zijn gedurende het proces meerdere voorstellen gedaan om tot een goede afhandeling te komen.
Uw feedback over de levering en communicatie nemen we mee om onze processen verder te verbeteren.
Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

5぀星のうち4の評䟡

Hier moet je het gewoon bestellen

Ze hebben een duidelijke site, Makkelijk te bestellen, Snel contact wanneer ze het komen brengen.
20 minuten voor dat ze het brengen wordt je gebeld hoe laat ze bij u zijn.
Vriendelijke bezorger en erg behulpzaam.

1 nadeel je kon horen dat de bezorger uit Friesland kwam, en dat zegt een Drent had liever dat hij Drents praatte (grapje hoor)

Top bedrijf hier moet je het gewoon bestellen en duur zijn ze niet.

2026幎1月5日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Bedankt voor de leuke review! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. We begrijpen helemaal dat u trots bent op Drenthe, dat zijn wij natuurlijk op Friesland! :) :)
Graag tot een volgende keer. Groeten, team Hout en Bouwmaterialen

5぀星のうち5の評䟡

Kwaliteit en snelle bezorging!

Precies het type douglasplank die ik zocht voor ook nog eens een zeer scherpe prijs! Bezorging zelfs 6 sterren! Zeer snelle bezorging en i.p.v. een te grote vrachtwagen werd het hout met een platte besteller bezorgd tot aan de tuinpoort. Bespaarde veel gesjouw! Met dank aan de chauffeur. M.b.t. de kwaliteit van het hout ook zeer tevreden; alle planken mooi recht en de kopse kanten niet gespleten of kapot en weinig noesten. Zeker een adres om vaker hout te bestellen!

2025幎12月18日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide review. We zien u natuurlijk graag een volgende keer bij ons terug! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

Meedenkend klantgericht

Heldere site. Supervriendelijke, meedenkende klantenservice.
Een richttijd voor de levering zou nog een toegevoegde waarde hebben.

2025幎12月12日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Dank voor de mooie review en de tip! We nemen deze mee. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

IK heb eikenhoutenmeubelplaten besteld

IK heb eikenhoutenmeubelplaten besteld. Keurig verpakt en door een vriendelijke chauffeur gebracht. Alles top.

2025幎12月5日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

5぀星のうち5の評䟡

De derde keer dat ik hier bestel

De derde keer dat ik hier bestel. Prijs/ kwaliteit heel goed en verzendkosten ook laag als je bedenkt dat ze 350 km moeten rijden. De levering duurde dit keer wel langer dan vorige keren maar dat zou door black friday drukte komen. Klantenservice reageert ook vrijwel meteen als je mailt en is erg vriendelijk.

2025幎12月13日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Bedankt voor de review en fijn om te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Groeten Team Hout en Bouwmaterialen

Erg netjes allemaal

Erg netjes allemaal, alleen nog 1 ding nalevering

2025幎12月13日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Dank voor de mooie review! En de nalevering komt er spoedig aan met de pakketdienst. Graag tot een volgende keer. Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

Zeer tevreden

Fijn dat je online alles kunt bestellen en je wordt telefonisch netjes behandeld. Zeer tevreden en raad het zeker aan.

2025幎12月11日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Bedankt voor de mooie review! Graag tot een volgende keer.

5぀星のうち1の評䟡

Goedkoop is duurkoop, kies niet voor Hout en Bouwmaterialen

Mijn advies, koop hier niet.
Het is een amateuristisch bedrijf wat chauffeurs op pad stuurt met platen op een open aanhanger en het lossen moet handmatig gebeuren door de chauffeur.
Ik kon zelf niet bij de levering aanwezig zijn en kreeg telefonisch te horen dat de pallets direct mee terug moesten, dus er zouden 140 houten en gipsplaten in het natte zand geleverd worden?!
Ik heb de levering tegen gehouden, maar ondertussen werd er een verreiker ingeschakeld door degenen die voor mij de levering in ontvangst wilden nemen.
De chauffeur was hier maar wat blij mee, want handmatig lossen had hij duidelijk geen zin in.
Deze kosten worden niet opgelost door dit bedrijf, zo gaan ze met klanten om.
Vooraf had duidelijk aangegeven moeten worden dat de platen zonder pallets gelost moesten worden.
Ik had voet bij stuk moeten houden en de levering terug moeten sturen, aangezien ik nu forse kosten gehad heb om de bestelling goed geleverd te krijgen.
Wat een ander hier ook al zegt, let op, goedkoop is duurkoop bij dit bedrijf!
Blijkbaar hebben wij in het Zuiden andere normen dan in het Noorden.
Weinig respect voor hoe de directeur dit opgelost heeft, oftewel niet opgelost heeft.

Reactie van het bedrijf; "we proberen het op te lossen", nee je probeert niks, je blijft koppig vasthouden i.p.v. dat je gewoon klanten tevreden houdt en zorgt dat ze nog een keer willen kopen.
Blijkbaar is dat jullie bedrijfscultuur, wees er vooral trots op, maar doe niet alsof je dingen probeert op te lossen, er is niks opgelost.

2025幎10月27日

Hout en Bouwmaterialen.nl からの回答

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat deze ervaring zoveel frustratie bij je oproept.
We hebben inmiddels meerdere keren contact met je gehad over de levering van je bestelling. Omdat we klachten graag inhoudelijk en rechtstreeks oplossen, gaan we niet in op individuele details via openbare reviews op verschillende platforms.
Hiermee beschouwen we deze kwestie als afgerond.

Een echte aanrader !!

Een duidelijke en cliënt vriendelijke website, met zeer concurrerende prijzen.
Keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd door een vriendelijke en behulpzame chauffeur.

2025幎12月1日

Bedankt voor de mooie review! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen