䌁業情報

3. ケヌキ デコレヌション噚具店
  4. ケヌキ屋
  5. 掋菓子屋

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Kagehuset — dit lokale bageri i Horsens-omrÃ¥det. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Hver dag bager vi frisk brÞd, kager og wienerbrÞd med fokus pÃ¥ gode rÃ¥varer og klassisk hÃ¥ndvÊrk. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Vores mission er enkel: at sprede glÊde gennem god smag — uanset om det er til morgenbordet, en familiefest eller en sÞd forkÊlelse pÃ¥ farten. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• FÞlg os pÃ¥ sociale medier her: https://linktr.ee/Kagehuset

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

20件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Perfekt fÞdselsdagslagkage 🎂

Perfekt fÞdselsdagslagkage 🎂

Jeg bestilte en fÞdselsdagslagkage til 35 personer pÃ¥ mail. Dagen efter blev jeg kontaktet af Henrik, hvor vi fik snakket mine Þnsker igennem til lagkagen. PÃ¥ dagen blev mine Þnsker til kagen 110% opfyldt! Den var pyntet SÅ flot som et flag 🇩🇰 og bunde, marmelade, cremer og makron var helt igennem utrolig lÊkkert. Man bliver ikke skuffet over mÊngden, men der er ogsÃ¥ skÞnt, nÃ¥r der er et stykke lagkage dagen derpÃ¥.

TÞv ikke med at bestille din nÊste festkage her!

2026幎3月28日

Kagehuset からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at lagkagen levede op til – og endda overgik – dine forventninger. Henrik og resten af teamet gÞr en stor indsats for at skabe prÊcis den kage, vores kunder drÞmmer om, sÃ¥ det betyder rigtig meget at fÃ¥ sÃ¥dan en tilbagemelding.

Hvor er det skÞnt, at bÃ¥de udseende og smag sad lige i skabet – og at der endda var lidt ekstra til dagen efter 😊

Vi håber at få lov til at lave kage til dig igen en anden gang!

Fik deres honningkagehjerter med

Fik deres honningkagehjerter med overtrÊk af chokolade. Uhm hvor var de lÊkre.

2025幎12月16日

Tusind tak, Irena!
Hvor er det dejligt at hÞre, at du kunne lide vores honningkagehjerter med chokolade - det gÞr os virkelig glade.

Vi håber, vi snart ser dig igen.

SuperlÊkkert og friskt rugbrÞd fyldt

SuperlÊkkert og friskt rugbrÞd fyldt med kerner 😍 hver gang

2025幎10月19日

Tusind tak, Mette!

Hvor er det dejligt at hÞre, at du nyder vores rugbrÞd – det betyder virkelig meget for os.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen snart 🥖

Spring Kagehuset Ørridslevvej 1 over.

BesÞgte Kagehuset Ørridslevvej 1
8732 HovedgÃ¥rd i gÃ¥r, vi var to der havde lyst til kaffe og kage. Kaffen var nÊsten kold, mazarin kage var betrÊkket med noget uspiseligt chockolade, nok cacaopulver oplÞst i vand, kÞbte en pose smÃ¥kager som smage stÊrkt af gammelt margarine. Personalet, 2 unge piger havde travlt med at snakke sammen og lidt tid til kunderne. En helt igennem en meget dÃ¥rlig oplevelse. DÃ¥rligt, dÃ¥rligt, dÃ¥rligt 😡

2025幎10月2日

Kagehuset からの回答

Vi er kede af at hÞre, at du ikke var tilfreds med din oplevelse hos os. Det er vigtigt for os, at alle gÊster fÞler sig godt behandlet og får en god smagsoplevelse.

Vi vil gerne prÊcisere, at vores smÃ¥kager altid bliver bagt med Arla-smÞr – vi bruger ikke margarine i vores smÃ¥kageopskrifter.

Vi undersÞger også, hvorfor kaffen var kold, og fÞlger op internt, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontor@kagehuset.com
eller 75661009, så vi kan finde en god lÞsning sammen.

Skagenslappen var ok, men..

Skagenslappen var ok, smÞr var flydende..
Ost-skinke sandwich var ikke spiseligt, gammelt salat og agurk, nÊsten intet ost.
Har foto..

2025幎4月7日

Kagehuset からの回答

Tak for din Êrlige feedback — og vi er virkelig kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Vi tager kvaliteten af vores produkter meget alvorligt, og det du beskriver, er naturligvis ikke den standard, vi Þnsker at levere.

Vi har allerede taget din kommentar videre til det relevante team, så vi kan sikre, at vores produkter altid er friske og lever op til vores egne krav.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

DÃ¥rlig kundeservice

Man burde jo måske overveje og bruge noget mere tid på sit personale om kundeservice det er under alt kritik i Stensballe Afdelingen, Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service som i dag, ikke mindst pÞlsehorn var så tÞrre hvis man skulle få en vandskade så kunne man bare kÞbe en tre-fire stykker så må de suge alt det vand man måtte få din i sin kÊlder

2025幎1月24日

Kagehuset からの回答

Tak for din Êrlige feedback — og vi er virkelig kede af, at du havde en dÃ¥rlig oplevelse i Stensballe dengang.

Vi tager både kundeservice og kvaliteten af vores produkter meget alvorligt, og din oplevelse lever ikke op til den standard, vi Þnsker at stå for.

Vi har siden da haft ekstra fokus på både service og produktkvalitet, så vores gÊster får en bedre oplevelse.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

SÞd og venlig personale i afdeling

SÞd og venlig personale i afdeling Østbirk.

2025幎1月23日

Kagehuset からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse — det betyder meget for os 😊
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores personale i Østbirk, og vi giver selvfÞlgelig rosen videre til teamet der.

Vi håber at se dig igen snart!

Stor ros til kagehuset i Hovedgård.

Stor ros til kagehuset i Hovedgård.
Havde set den fineste kagedame på tv og medbragte foto af kagen. Kagehuset ville godt fremstille en lignende kage til afhentning d.18-10-24.
Vi fik den flotteste kagedame udleveret og fÞdselaren og gÊsterne var meget imponerede over det flotte design. Kagen var desuden meget velsmagende.

2024幎10月18日

Kagehuset からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse — det gÞr os virkelig glade 🧡

Det betyder meget for os, at vi kunne vÊre med til at skabe noget sÊrligt til fÞdselsdagen.

Vores konditorer elsker at lave personlige kager, og det glÊder os, at både designet og smagen ramte plet.

Tak fordi du delte din oplevelse — vi håber at se dig igen til en anden festlig lejlighed.

Godt håndvÊrk

Flotte velsmagende pÞlsebrÞd med forskellige krydderier - velavet til en rimelig pris!

2024幎9月21日

Tusind tak for din flotte anmeldelse — det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores pÞlsebrÞd, og vi har siden da arbejdet videre med at udvikle og forbedre sortimentet endnu mere.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive — vi håber at se dig igen snart.

Kagehuset har fÞdselsdag og gi

Kagehuset har fÞdselsdag i dag 9/2-2024 og gir surdejsbrÞd i alle ders 4 butik ,så kommer man ud i meny på haven og skal ha et gartis brÞd,så siger de det er kun i ders ejen butik, ikke haven de gad ikke et brÞd,så talte jeg hvor mange butik de hade ja men de har kun 4, så det var fup ,folk blev snydt,

2024幎2月9日

Kagehuset からの回答

Tak for din kommentar — og vi er kede af, at du fik en dÃ¥rlig oplevelse pÃ¥ vores fÞdselsdag.

Vores fÞdselsdagstilbud gjaldt kun i vores egne butikker og ikke hos Meny, som er en selvstÊndig forhandler.

Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, og vi har siden da arbejdet på at kommunikere det tydeligere, så der ikke opstår misforståelser.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ det — og vi hÃ¥ber at se dig til vores nÊste fÞdselsdag.

Har kÞbt 4 fastelavnsBOLLER

Har kÞbt 4 fastelavnsBOLLER - eller skal vi sige fastelavnsSKALLER

Uden overdrivelse, var det kun en skal der udgjorde det.
Virkelig ringe

2024幎1月28日

Kagehuset からの回答

Tak for din feedback — og vi er kede af, at dine fastelavnsboller ikke levede op til forventningerne dengang.

Vi tager kvaliteten af vores produkter meget alvorligt, og siden da har vi haft ekstra fokus på både fyld og smag i vores fastelavnsboller.

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r lyst til at give os en ny chance nÊste gang sÊsonen rammer — vi tror, du vil kunne smage forskellen.

Fantastisk brÞd

Fantastisk brÞd! IsÊr deres grove rundstykker kan anbefales. Masser af smag :)

2023幎12月4日

Kagehuset からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse — det gÞr os virkelig glade 🥰

Det betyder meget at hÞre, at du nÞd vores grove rundstykker dengang.

Vi har siden da arbejdet videre med at udvikle og forbedre vores sortiment, så vi hele tiden kan levere den bedste smag og kvalitet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive — det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Helt storartet god kundeservice

Helt storartet god kundeservice. Konsekvent kan de levere et produkt og et serviceniveau, jeg endnu ikke har set nogen kunne matche.

Kan kun anbefales herfra

2023幎6月29日

Tusind tak for din flotte anmeldelse — det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi gÞr os umage hver dag for at levere både god service og gode produkter, så det er dejligt at hÞre, at det bliver lagt mÊrke til.

Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre, så vi kan give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive — det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Kan ikke anbefales

Fik leveret en lagkage
man kan kun bestille til 10-20-30 osv. personer vi blev 24 så var nÞdt til at kÞbe en kage til 30 personer (vildt madspild vi er i 2023)
Kage var nÊsten rent flÞdeskum, altså jeg har ikke noget mod flÞdeskum men et meget tyndt lag syltetÞj som på en skrabet rugbrÞd
en 12-15 cm hÞj kage bestod af min. 90% flÞde
det er at stramme den til 900 kr for en kage
eneste positive jeg har at sige om den er at den var pyntet pÊnt

2023幎6月17日

Kagehuset からの回答

Tak for din Êrlige anmeldelse — og vi er kede af, at lagkagen ikke levede op til dine forventninger dengang.

Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende med faste portionsstÞrrelser. Vi arbejder med standardstÞrrelser på 10, 20 og 30 personer for at sikre en ensartet kvalitet og et flot resultat på hver enkelt kage.

Vi har siden da haft ekstra fokus på både udtryk og kvalitet, så vores lagkager lever op til de standarder, vi Þnsker at stå for i dag.

Tak fordi du delte din oplevelse — det hjÊlper os med at holde fokus pÃ¥ det, der betyder noget for vores kunder.

Ingen handsker

Ingen handsker, gik ud af butikken uden at handle da jeg så der ikke bliver brugt handsker når man smÞrer rundstykker.

2023幎2月21日

Kagehuset からの回答

Tak for din kommentar — og vi er kede af, at du havde den oplevelse dengang.

Vi forstår godt, at hygiejne er vigtigt, og det er det også for os.

Siden da har vi haft ekstra fokus på tydelige og faste procedurer i håndteringen af mad, så alle kunder får en tryg oplevelse.

Vi sÊtter pris pÃ¥, at du deler din oplevelse — det hjÊlper os med at holde fokus pÃ¥ det, der betyder noget for vores gÊster.

Vi har bestilt mange kagemÊnd gennem de

Vi har bestilt mange kagemÊnd gennem de sidste par år og de er super gode og altid meget kage ift det antal personer de er angivet til :)
Super gode rundstykker!

2022幎12月16日

Kagehuset からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse — det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi er glade for at hÞre, at du har haft gode oplevelser med både vores kagemÊnd og rundstykker.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har valgt os gennem Ã¥rene — og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Jeg bliver desvÊrre gang pÃ¥ gang

Jeg bliver desvÊrre gang på gang skuffet over deres rundstykker - de er helt tÞrre, seje og kedelige. DesvÊrre er de bliver endnu dårligere over de sidste stykke tid og igen i dag blev vi skuffet og smed faktisk resten af dem ud, selvom vi godt kunne have spist op.
Det endte med rugbrÞd og en beslutning om at dette var sidste gang vi prÞvede at kÞbe rundstykker fra Kagehuset i Egebjerg, desvÊrre. Da vi elsker at stÞtte lokalt, men ikke når det er så skuffede gang på gang hos Kagehuset :(

2022幎9月24日

Kagehuset からの回答

Tak for din Êrlige feedback — og vi er virkelig kede af, at rundstykkerne ikke levede op til dine forventninger dengang.

Vi har siden da arbejdet målrettet på at sikre en bedre og mere ensartet kvalitet, så rundstykkerne i dag er friskbagte og sprÞde hver morgen.

Vi hÃ¥ber, du har lyst til at give os en ny chance — og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Brugte ikke handsker!

Jeg synes det er rimelig klamt at ekspedienten fÞrst tager imod mÞnter, og så smÞre et rundstykke til mig efter UDEN handsker på!!!!

2019幎6月26日

Kagehuset からの回答

Tak for din feedback — og vi er oprigtigt kede af din oplevelse dengang.

Vi tager hygiejne meget alvorligt, og det har sandsynligvis vÊret en enkeltstående hÊndelse, som ikke afspejler vores normale standarder.

Vores bagerier bliver jÊvnligt kontrolleret og har en grÞn smiley fra FÞdevarestyrelsen, som viser, at vi lever op til hÞje standarder for hygiejne og fÞdevaresikkerhed.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det hjÊlper os med at vÊre opmÊrksomme og hele tiden blive bedre.

KÆMPE stor ros til Kagehuset i

KÆMPE stor ros til Kagehuset i Stensballe, (Mette og Henrik) vi har nu 2 gange bestilt en kagemand til vores drenge, og kan kun varmt anbefale til alle andre.
Deres kagemÊnd / koner kan slet ikke sammenlignes med feks. Bilka / FÞtex....det koster lidt mere, men de penge er givet så godt ud.
Vi kommer helt sikkert igen.....MUMS

2019幎6月15日

Kagehuset からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse — hvor er det dejligt at hÞre 🧡

Vi sÊtter stor pris på, at I har valgt os til noget så sÊrligt som jeres drenges fÞdselsdage.

Vores kagemÊnd er noget, vi er stolte af, og det betyder meget for os, at I kan smage forskellen.

Tak for de flotte ord — og vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。