レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har handlet hos John mange Ã¥r – selvfÞlgelig pga. produktets kvalitet, men ogsÃ¥ den gode service, hurtige betjening og levering lige til dÞren - what’s not to like? Har ESS og schÊfer – begge har fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har fodret min nuvÊrende jagthund med HP hundefoder helt fra start, fra hvalp til nu senior og bÃ¥de hund og jeg har vÊret yderst tilfredse. Pelsen er blank og hunden prÊstere stadig pÃ¥ hÞjt plan pÃ¥ tr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Special-bestilling der skulle hjem fra Sverige, gav lidt problemer, men firmaets mÃ¥de at takle det pÃ¥(bl.a opringninger med opfÞlgning), gÞr at det ogsÃ¥ er her jeg laver min nÊste Pinewood-bestilling... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HP Hundefoder er en butik der tilbyder kvalitet og hvor prisen ikke er sÃ¥ vigtigt, men hvor produktet er i fokus. Vores mission er "VI VIL VÆRE DEN BEDSTE LEVERANDØR AF NATURLIG PRODUCERET HUNDEFODER, I ET TÆT SAMARBEJDE MED CSJ" Konceptet er simpelt: Pengene pÃ¥ fodret kommes i fodret, ikke noget med dyre sÊkke der er flotte og koster penge. AL VÆRDIEN er i fodret.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

27件のレビュヌ

KÊmpe anbefaling til Aktiv-serien

Har ESS og schÊfer – begge har fÃ¥et foderet med glucosamin fra de var hvalpe. SchÊferen er nu 8 Ã¥r, og han er lige sÃ¥ adrÊt, som en unghund. Begge har en fantastisk blank og skinnede pels. Selv efter sÃ¥ mange Ã¥r nydes foderet stadig af begge med velbehag. KÊmpe anbefaling til Aktiv-serien (og John 😊).

2025幎3月13日

HP Hundefoder からの回答

Hej Dorte. Tak for den fine anmeldelse, dejligt at hÞre :)

Har fodret min nuvÊrende jagthund med

Har fodret min nuvÊrende jagthund med HP hundefoder helt fra start, fra hvalp til nu senior og både hund og jeg har vÊret yderst tilfredse. Pelsen er blank og hunden prÊstere stadig på hÞjt plan på trods af 9 år med hÞjt aktivitets niveau både på prÞver og jagt.. Glucosamin i fodret har en synlig effekt på min hund. Mine tidligere jagthunde var ikke nÊr så adrÊtte i en alder af 9 år som min nuvÊrende. Jeg får snart en hvalp og han skal også have HP hundefoder :-)

2025幎3月10日

Tak for de pÊne ord :)

Fantastisk service👍👍

Fantastisk service👍👍. Skulle skifte foder til mine to labradore og valgte specifikt dette firma, pga dansk produceret. Fik en hyggelig snak med John ang maden og har nu skiftet og kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med servicen og min hunde elsker maden.
5 ⭐ herfra.

2023幎9月11日

HP Hundefoder からの回答

Hej Maria. Tak for de pÊne ord, glÊder os at du er glad for vores produkter og service :)

HÞj Kvalitet foder

HÞj Kvalitet foder
Jeg har brugt foder udvalgt af HP hundefoder til mine jagthunde de sidste 15 år, og har aldrig vÊret utilfreds, hundene spiser med velbehag, og de har altid haft den flotteste pels som hvert år imponerer dyrlÊgen.
100% tilfreds.

2021幎9月5日

Hej Karsten
Tak for din fine anmeldelse.

Altid fantastisk betjening af John fra

Altid fantastisk betjening af John fra HP Hundefoder. Der har af og til vÊret problemer med fragt firmaet, men det har HP Hundefoder vÊret uden skyld i. Selv hvis man skriver om aftenen, hÊnder det ofte, at John sidder og besvarer mails. Jeg er meget tilfreds og det kan også ses på mine hunde, at de trives på det foder, som John har anbefalet.

2018幎3月13日

HP Hundefoder からの回答

Hej Ulla. Tak for dine pÊne ord og ja, vi har haft lidt udfordringer med fragten, men vi har da fået det lÞst :)

Service😐

MÃ¥ desvÊrre revidere min anmeldelse af HP Hundefoder - fra 5 til 3 stjerner 😩 Det er Ã¥benbart ikke muligt at fÃ¥ de rigtige vare, som bestilt. Efter flere forsÞg er det endnu ikke lykkedes. Foto pÃ¥ bestillingen er ikke det samme som bliver leveret. FlÞjte vises med snor, men leveres uden. 😩😩😩😩😩

2017幎2月7日

Hej Lisbeth.
Forstår din frustration, når vi sender forkert to gange, men tak for din tålmodighed, vi fik jo klaret opgaven til sidst. :)
Tak for de pÊne ord, men beklager fejlen, som vi heldigvis fik lÞst så du blev glad :)

Bestilte 15 kg hvalpefoder og fik dem leveret til dÞren samme dag handler helt klart her igen.

2016幎12月6日

HP Hundefoder からの回答

Det er vi glade for at hÞre Mette. Tak.

Glad for vores lÞsning

Jeg ventede lidt lÊnge på et halsbånd, men da jeg skrev til firmaet på mail fik jeg svar nÊrmest Þjeblikkelig, at det var leveret, hvilket firmaet også havde kvittering på. Det var bare ikke modtaget hos mig, og firmaet valgte heldigvis at tro på mig og sende et nyt halsbånd. Jeg oplevede en rigtig god dialog og god service, og jeg vil ikke have nogen bekymringer over at handle ved HP hundeforder igen. Vi fandt en lÞsning, som jeg er glad for.

2016幎11月13日

HP Hundefoder からの回答

Ja, tyve kan vi ikke gÞre noget ved, men vi valgte at sende dig et nyt uden beregning. Det var det bedste vi kunne gÞre.

Halsbånd

Venter på 6. Dag på levering, og der er ikke meldt om snestorm i mit område. Ser frem til snarlig levering. Med venlig hilsen Jeannie Rask

2016幎11月8日

HP Hundefoder からの回答

Hej Jeannie. Vi beklager selvfÞlgelig den sene leverance på din ordre fra torsdag d. 3-1. Normalt levere vi indenfor 2-4 hverdage som skrevet i vores handelesbetingelser, men da vores distributÞr er gået konkurs, har vi måtte sende din vare med PostNord, og de kan have lange, (somme tider meget lange) leveringstider, men jeg håber du har det på fredag. Vi beklager meget situationen.

Fantastisk service

Special-bestilling der skulle hjem fra Sverige, gav lidt problemer, men firmaets måde at takle det på(bl.a opringninger med opfÞlgning), gÞr at det også er her jeg laver min nÊste Pinewood-bestilling :) God, personlig og hurtig service. Jeg fik endda et "plaster på såret" med i pakken, selvom firmaet var uden skyld. Det var meget flot og varerne kom hurtigere end forventet. De får mine varmeste anbefalinger med på vejen :)

2016幎4月4日

Hej Christian
Vi er glade for det lykkedes og ser frem til at betjene dig igen.

Fin service og opfÞlgning med et personligt touch samt hurtig levering

Med 3 hyrdehunde på får skal der et godt foder til. Jeg bruger i Þjeblikket C24 som kombinerer den rette mÊngde fedt/protein samt glÌkosamin til mine hundes behov. Kan varmt anbefales.

2015幎12月3日

HP Hundefoder からの回答

Tak Anne Mette, dejligt det fungere med dine hund.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。