I en svÊr tid havde vi brug for hjÊlp til hÃ¥ndtering og rydning af dÞdsbo i KÞbenhavn, og her var Hovedstaden DÞdsbo og Konkurs en stor stÞtte. Hele forlÞbet var prÊget af god kommunikation, respekt... ãã£ãšèŠã
Tak for hurtig hjÊlp i en svÊr tid. God kontakt fra fÞrste Þjeblik, og hele forlÞbet var prÊget af respekt og forståelse. Hovedstadens dÞdsbo og konkurs kan varmt anbefales. Med venlig hilsen Allan
Vi havde en rigtig god oplevelse og samarbejde med HSDK, da vores mor flyttede pÃ¥ plejehjem. Efter vi havde gennemgÃ¥et hendes ting, ryddede HDSK lejligheden og gjorde den efterfÞlgende grundig ren. Da... ãã£ãšèŠã
Da jeg skulle have ryttede min mors lejlighed efter dÞdsfald Kontakt min mand Michael fra hovedstadens dÞdsbo og konkurs. Vi fik den fantastisk god og imÞdekomme betjening fra fÞrst Kontakt til... ãã£ãšèŠã
- 家財éå ·åŠåãµãŒãã¹
- æž æå¡
- æž æãµãŒãã¹
- åŒè¶ãã»å庫ä¿ç®¡æ¥
- åŒè¶æ¥è
- é茞ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tak, fordi du interesserer dig for vores firma og besÞger os på Trustpilot. Hovedstadens dÞdsbo og konkurs er et full-service dÞdsbo firma. Med mange forskellige opgaver og vi er specialiseret inden for hvert vores felt som bl.a. Omhandler Rydning af dÞdsbo, rengÞring, Flytning og transport, specialrengÞring og skadeservice i KÞbenhavn, Frederiksberg, Hellerup og resten af SjÊlland Vores koncept er en totallÞsning. Det betyder, at opgaven kan betragtes som lÞst, fra det Þjeblik den er overdraget til os. Med venlig hilsen Ann og Michael
RugvÊnget 52, 2630, Taastrup, ãã³ããŒã¯
- 30 49 48 10
- kontakt@hsdk.dk
- www.hsdk.dk
Super godt arbejde
Jeg kontaktede Ann & Michael i forbindelse med at der skulle gÞres rent i min mors hus. De er meget professionelle og alt bliver gjort som aftalt pluds ekstra. Jeg blev super glad for resultataet og vender helt sikkert tilbage når der på et tidspunkt skal laves slut rengÞring.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ann & Michael
Super professionel og hurtige
Super professionel og hurtige. Jeg bad om opringning på hjemmesiden og Michael ringede allerede dagen efter. Magen til super professionel, effektiv og reel mand, skal man lede lÊnge efter. Overholder alle aftaler og lÞste opgaven med total tÞmning af hus, samt rengÞring. Der opstod et problem undervejs, som Michael lÞste til UG og slange- Sà professionelt. Vil til en hver tid anbefale Hovedstadens dÞdsbo og konkurs og med glÊde bruge dem igen.
Varmeste anbefalinger herfra!
Jeg kan varmt anbefale HSDK. De er så sÞde og medgÞrlige og gÞr alt som aftalt, plus de bare gÞr det ekstra touch, som ikke engang var en del af kontrakten. Mine varmeste anbefalinger herfra!
Jeg kan varmt anbefale dette firma
Vi skulle have tÞmt mine forÊldres lejlighed. De kom som aftalt og blev fÊrdige til tiden. Vi skulle blot lÊgge de ting fra, som vi ville beholde. Så sÞrgede de for at bortskaffe resten. Og efterfÞlgende rengÞring. Ann og Michael er nogle sÞde og medfÞlende mennesker med stor forståelse for en svÊr situation. De bedste anbefalinger herfra.
Super professionelt arbejde
Super professionelt firma, alt udfÞrt til punkt og prikke som vi havde aftalt,
virkelig en fornÞjelse, vil til en hver tid bruge dem igen.
Kan helt klart anbefales.
Super god service...og venlige âŠ
Super god service...og venlige medarbejder.
Kan 100 % anbefale dem
God oplevelse
God oplevelse, alt levede op til vore forventninger - og lidt til!
Professionel firma
Har i denne weekend haft brug af dette firma, som på alle måder opfylder mine behov og så mere til. Min mormor fik en rigtig god start på et plejecenter pga dette firma. Måde med at gÞre det hyggeligt i lejligheden, med at snakke med min mormor om situationen da hun har vÊret lidt Þv over at forlade sin gamle lejlighed, give sig rigtig god tid med at få tingene på plads og ordentligt og så en ordentlig spandfuld humor. Det har på alle måder vÊret en super fantastisk oplevelse at bruge dette firma. Kan kun meget VARMT anbefale dem som med tre ord skal beskrives som perfektion, tålmodighed og humor.
Ãrgeligt at der ikke kan gives flere stjerner ðð
Hovedstadens dÞdsbo og konkurs
Fremragende flyttefirma med top prossionelle folk, hvor intet er overladt til tilfÊldighederne.
De har et stort kundepotentiale, hvor man fÞler sig tryg hele vejen, og så er alle utrolig imÞdekommende og smilende. Et firma som har hele pakken.
Er så GLAD for, at jeg valgte netop dem :).
god behandling
god behandling, pligtopfyldende medarbejdere.
Tilbuddet blev opfyldt til vores store tilfredshed.
Et firma som absolut kan anbefales.
Hurtig og effektiv og meget hjÊlpsom.
Hurtig og effektiv og meget hjÊlpsom.
Flyttede mors lejlighed, tÞmte resten og tog det med på genbrugsstaion og affald og kom og hÊngte mors billeder op på plehjemmet.
Uppdrag på distans
Inte lÀtt att vara bosatt i Stockholm, men ansvarig för att få en lÀgenhet i Köpenhamn tömd och ren! Tack HSDK för ett smidigt samarbete med gott resultat.
Helt perfekt
Helt perfekt, meget flot rengÞring , meget tilfreds, sÞde mennesker.
Professionelt firma - kan klart anbefales!!!
Super professionelt firma, med forståelse for os efterladte i en ulykkelig situation.
Tusind tak for Jeres store hjÊlp i forbindelse med vores kÊre farmors pludselig dÞdsfald. I har virkeligt hjulpet os med rydningen og rengÞringen af vores farmors lejlighed.
Alt forlÞb let og upåklageligt, og alle aftalte tidsfrister overholdt.
Jeg er Jer meget taknemmelig og vil klart anbefale Jer til andre i samme situation!!!
Tusind tak til Ann og Michael
Firma med meget hÞj standard
Firma med meget hÞj standard
Super checket i forhold til at tÞmme dÞdsbo i lejelejlighed.
Har fuldstÊndig styr på love og regler, og leverer effektivt og 100% ordentligt udfÞrt arbejde efter fastlagte aftale.
Behageligt samarbejde og veludfÞrt âŠ
Behageligt samarbejde og veludfÞrt arbejde.
Behageligt, personligt og professionelt !
Godt udfÞrt arbejde, holdt alle aftaler - og mere til :)
Hjertevarme og professionelle
Virkelig behageligt selskab og dybt professionel hÃ¥ndtering af dÞdsbo og rydning. De tager sig af boet, sÃ¥ der ikke er noget at bekymre sig om. Michael og Ann kan pÃ¥ det varmeste anbefales, hvis du vil have en positiv oplevelse i en svÊr tid. Det fÃ¥r du: hjertevarme og fuld tillid. Fem hjerter herfraâ€â€â€â€â€