Kompetent hudlÊge og Þvrigt personaleâŠ
Kompetent hudlÊge og Þvrigt personale var sÞde og imÞdekommende. Min datter fik en god oplevelse med at gå til lÊge.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg kom med meget psorarisis, som jeg har dÞjet med i mange år. Efter behandling er det stort vÊk, for fÞrste gang.
Ligeledes har min sÞn fået hjÊlp med fodvorter, som også er gået rigtig godt.
SÞdt og professionelt personale.
5 stjerner herfra
Hans Christian er en af de bedste lÊger, som jeg nogensinde har haft. Han har hjulpet mig med en hudlidelse, som jeg har kÊmpet med igennem ét år. Jeg har vÊret til lÊgen et utal af gange uden lindring, og heldigvis kom jeg til Hans Christian. Han har erfaring fra Bispebjerg Hospital og er lyttende, venlig og empatisk. Derudover er både sygeplejerske Mia og det Þvrige klinikpersonale virkelig sÞde, og jeg har fået så stor gavn af behandlingen, herunder af laser til min hud. Kan kun anbefale denne hudlÊge til alle!
Behagelig og rolig behandling. Jeg fÞler mig hÞrt og forstået. Fik efterbehandling af sygeplejersken, som var virkelig dygtig og forstående.
Helt utrolig engageret, venlig, lyttende og kompetent hudlÊge