レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

de site lijkt sinds februari 2026 niet naar behoren te werken, ook bij diverse browserstructs krijg ik dezelfde problemen: 1: de zoekbutton naar een bepaalde stad/dorp/re... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Responding to ads via "contact landlord" just leads to new requests for registering at new websites where you have to pay to react to housing. Waste of time... I responded to 4 ads and all have reque... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン垂堎
  2. 䞍動産業

圓該䌁業による蚘述

Huislijn.nl is dé plek waar vraag en aanbod van woningen samenkomen. Ons platform biedt een uitgebreid aanbod van koopwoningen, huurhuizen en recreatiewoningen. Dankzij de samenwerking met diverse makelaars, waaronder leden van NVM, VBO en VastgoedPRO, blijft ons woningaanbod up-to-date. Naast het zoeken naar jouw ideale woning, bieden we je ook waardevolle content over alles wat met wonen te maken heeft. Van interieurontwerp en tuinieren tot hypotheekadvies en klustips, ons contentplatform staat boordevol inspiratie en informatie. Met onze handige zoekservice ontvang je direct een melding zodra er een woning beschikbaar komt die aan jouw wensen voldoet. Je kunt eenvoudig filters instellen en je favoriete woningen bewaren in een persoonlijk account, zodat je altijd op de hoogte blijft van prijswijzigingen of andere updates. Huislijn.nl maakt jouw zoektocht naar een nieuwe woning eenvoudig en overzichtelijk, met alle tools die je nodig hebt om je droomhuis te vinden.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

website te disfunctioneel sinds feb2026 ?!

de zoekbutton naar een bepaalde stad/dorp/regio werkt niet
de button om een bezoek te plannen is er niet (wel kun je data invullen, maar dan .... nix...)
er ontbreekt een zoekbutton boven in de balk
het lijkt logisch om bijvoorbeeld per 3 of 6 maanden een vast bedrag te betalen, maar dat doen ze niet, waardoor je het gevoel/indruk kunt krijgen "ik sta al langer dan 2 maanden erop, dus ze maken m'n huis tamelijk onvindbaar ?!".
5a:
NETTO is m'n grootste probleem dat het er vol op lijkt dat je geen bezoek kunt plannen op pandcombi VanHeemstraWeg64AB in Beneden-Leeuwen
5b:
EN dat je/men/anderen zelfs niet kunnen zoeken naar m'n regio/dorp/stad...(?)

VOELT NETTO NUL LEKKER....

op verzoek van HuisLijn via TrustPilot en hun
onderstaande reactie:
A:
het betreft zoekopdracht-results
huislijn.nl beneden-leeuwen van heemstraweg
B:
al direct contact met HuisLijn, concreet persoon,
vermoeden van m'n expert is de combi Windows,
Browsers, wel/niet Browser-ingelogd zijn, en (!)
de mens-id-scanner CloudFare,
in iedergeval worden CSS-codes onder in de body
van de pagina niet uitgevoerd, wel de 2 grijze lijnen
erboven en eronder (en daaronder de buiten de body staande GreenBottomBar)

Han

2026幎3月19日

Huislijn.nl からの回答

Deze review heeft geen betrekking op Huislijn.nl.

Huislijn is een gratis woningplatform zonder abonnementen, betaalde plaatsingen of betaalde zichtbaarheid. Woningen worden bij ons niet beter of slechter vindbaar op basis van betaling of looptijd. De opmerkingen over abonnementen en vaste bedragen passen daarom niet bij onze dienstverlening.

De door u genoemde technische problemen zijn bij ons niet bekend. De zoekfunctie en contactmogelijkheden functioneren normaal en wij hebben hierover geen vergelijkbare meldingen ontvangen.

Denkt u dat het toch om Huislijn.nl gaat, dan ontvangen wij graag een directe link naar de betreffende pagina via info@huislijn.nl. Wij controleren dit graag zorgvuldig.

Huislijn.nl staat voor een transparant en betrouwbaar woningplatform en wij nemen signalen over mogelijke problemen altijd serieus.

Waste of time

I responded to 4 ads and all have requested new registrations with at least 20eur subscriptions...

2026幎3月30日

Huislijn.nl からの回答

Thank you for your review. We're sorry to hear you had this experience.

We would like to clarify that responding to listings via Huislijn.nl is always free of charge. Huislijn.nl is a housing platform where real estate agents and landlords publish their listings. We do not charge any subscription fees or require paid registrations to respond via Huislijn.nl.

In some cases, a property advertiser may choose to handle further communication through their own website or system. Huislijn.nl has no influence over any fees that external parties may charge there.

If you are willing to share the specific listings with us, we would be happy to take a closer look. You can contact us at info@huislijn.nl.

Kind regards,
Team Huislijn.nl

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

We willen graag verduidelijken dat reageren op woningen via Huislijn.nl altijd gratis is. Huislijn.nl is een woningplatform waar makelaars en verhuurders hun aanbod plaatsen. Wij vragen geen abonnementskosten of betaalde registraties om via Huislijn.nl te reageren.

Soms kan het voorkomen dat een aanbieder ervoor kiest om het verdere contact via een eigen website of systeem te laten verlopen. Huislijn.nl heeft geen invloed op eventuele kosten die externe partijen daar hanteren.

Als je de betreffende advertenties met ons wilt delen, kijken we graag met je mee. Je kunt ons bereiken via info@huislijn.nl.

Team Huislijn.nl

Helpful and Easy to Use

The site provides a broad selection of listings and I found it very helpful. Definitely worth checking out.

2025幎12月17日

Huislijn.nl からの回答

Thank you for your 5-star review. We’re glad you found the listings helpful and easy to use.

Topwebsite

Huislijn.nl is een topwebsite voor het vinden van mijn nieuwe huis. De zoekfilters zijn superhandig, en dankzij de mailservice wist ik precies wanneer er een woning online kwam die bij mijn wensen paste. Binnen twee maanden heb ik mijn nieuwe huis gevonden – sneller dan dat ik de dozen kon inpakken ;-) Het aanbod is actueel en overzichtelijk. Gewoon proberen, aanrader!

2025幎1月14日

Huislijn.nl からの回答

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat Huislijn.nl je heeft geholpen bij het vinden van je nieuwe huis – en nog sneller dan het inpakken van de dozen! 😊 We doen ons best om het woningaanbod actueel en overzichtelijk te houden, en het is fijn om te lezen dat de zoekfilters en mailservice goed voor je werkten. Heel veel woonplezier gewenst in je nieuwe huis! 🏡🎉

5぀星のうち5の評䟡

Overzichtelijke en makkelijk te gebruiken

Huislijn.nl is een overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website. Het platform werkt soepel en maakt het eenvoudig om een woning te vinden die bij mijn wensen past.

2025幎1月21日

Huislijn.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review, Jesper! Fijn om te horen dat je Huislijn.nl overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt. We streven ernaar om woningzoekenden zo eenvoudig mogelijk te helpen bij het vinden van hun ideale huis. Veel succes met je zoektocht en hopelijk vind je snel de perfecte woning! 🏡😊

Elpermeer 50 in Amsterdam staan totaal

Elpermeer 50 in Amsterdam staan totaal andere foto's en appartement dan het adres.

2025幎1月15日

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen klachten zeer serieus en ondernemen direct actie wanneer er een probleem wordt gemeld.

In dit geval hebben we de betreffende woning direct van Huislijn.nl verwijderd en zijn we in contact met de eigenaar om deze situatie nader te onderzoeken. We doen er alles aan om foutieve informatie op ons platform te voorkomen, maar helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat er onjuiste gegevens worden geplaatst.

We waarderen het enorm dat u ons hierop hebt gewezen. Uw melding helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende feedback willen geven, neem dan gerust contact met ons op via info@huislijn.nl. Als u merkt dat de situatie naar wens is opgelost, zouden we het uiteraard op prijs stellen als u uw review wilt heroverwegen. Uw mening is voor ons en andere gebruikers van grote waarde.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Onbetrouwbaar..

Onbetrouwbaar..
Jullie zouden de partijen waar jullie mee samenwerken eens moeten nalopen. Wilde op 2 woningen reageren. Werd doorverwezen naar andere partijen. Beide bleken een scam en waren alleen uit op geld van wanhopige woningzoekers middels 'premium accounts'.

2024幎9月23日

Beste Nigel,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, en we willen dit dan ook graag voor je oplossen.

Huislijn.nl werkt nauw samen met betrouwbare partners, en we hebben goed contact met hen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Helaas kan het soms gebeuren dat een woning al verhuurd is en nog niet direct is afgemeld, maar we actualiseren ons aanbod dagelijks om dit te voorkomen.

Om direct actie te kunnen ondernemen, zouden we graag van je willen weten om welke partijen en welke twee woningen het gaat. Met deze informatie kunnen we dit grondig onderzoeken en waar mogelijk voor je oplossen.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we hopen je snel verder te kunnen helpen.

Erg handig!

Huislijn.nl heeft een handige mailservice waarmee ik eenvoudig op de hoogte werd gehouden van nieuwe woningen die voldeden aan mijn zoekcriteria. Het aanbod is actueel en up-to-date, waardoor ik zeker wist dat ik geen kansen miste. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe huur- of koopwoning!

2024幎8月29日

Huislijn.nl からの回答

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat onze mailservice je goed geholpen heeft bij het vinden van een woning.

5぀星のうち1の評䟡

Minder goede ervaring helaas.

Minder goede ervaring helaas.
Huislijn.nl is bij mijn keuzes slechts een doorgeefluik naar betaalde sites.

2024幎8月29日

Beste Anoniem,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat je ervaring met Huislijn.nl niet volledig aan je verwachtingen voldeed.

Bij sommige huurwoningen werken we inderdaad samen met andere platformen om bezoekers toegang te geven tot de juiste contactgegevens van de verhuurder. Ons doel is om een zo compleet mogelijk aanbod van huurwoningen te presenteren, zodat je een goed overzicht hebt van wat er beschikbaar is.

Daarnaast zijn er ook vele verhuurders die direct via Huislijn.nl adverteren, zoals bijvoorbeeld BM Vastgoed > https://www.huislijn.nl/makelaar/133984/bm-vastgoed-arnhem.

We streven ernaar om bezoekers een zo breed mogelijk aanbod te bieden, ook als dit betekent dat we soms doorverwijzen naar een ander platform.

We waarderen je feedback en staan altijd open voor suggesties om onze service te verbeteren. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag.

Hele prettige website

Huislijn.nl is een hele prettige website met goed werkende zoekfuncties. Ik heb huislijn.nl de afgelopen tijd gebruikt in mijn zoektocht naar een koophuis, dat ik nu ook via huislijn.nl heb gevonden. Hele fijne ervaring.

2024幎8月22日

Huislijn.nl からの回答

Beste Andre, bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je via Huislijn.nl je nieuwe huis hebt gevonden. We wensen je veel geluk in je nieuwe woning!

5぀星のうち1の評䟡

Hier schrijf ik mijn opinie over

Hier schrijf ik mijn opinie over huislijn.nl, die ik meer dan 2 jaar volg. Echter kom je bij de huislijn.nl van een koude kermis (zelfs nog zonder alcohol) helaas niet thuis.

Zowel voor een huurwoning evenals een koopwoning, is 95% of zelfs meer van de informatie die op huislijn.nl staat vermeld, nep of incourant.

Ook over de site, en op de zoekfilters, valt veel over op en aan te merken.

Ik twijfel aan de oprechtheid van huislijn.nl, omdat hij of zij het volgende op 14 april 2023 al heeft geschreven (zie citaat hieronder).

"We nemen de integriteit van de advertenties op ons platform serieus, maar helaas kunnen er soms ongewenste situaties voorkomen. We werken er hard aan om dergelijke gevallen te voorkomen en aan te pakken."

Er wordt helemaal niet hard aan een oplossing gewerkt, omdat het woord "soms" nog steeds moet worden veranderd in "vaak".

Mijn indruk blijft nog steeds dat huislijn.nl erg veel van houdt, om veel toe te kijken en blijven koffielurken, met het blijven binnen harken / plaatsen van nep-advertenties, om de serieuze zoeker tot een zeer grote tuin/doolhof te leiden.

Wat mijn mening betreft, is huislijn.nl niet capabel genoeg, om hun zaakjes GOED op ORDE te brengen en te HOUDEN.

Wat mij betreft, kan huislijn.nl uit de lucht / op slot.

2024幎7月30日

Beste Joop,

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. We willen graag enkele punten in je review adresseren en verduidelijken.
1. Integriteit van advertenties: We nemen de integriteit van de advertenties op ons platform zeer serieus en hebben meerdere maatregelen getroffen om de betrouwbaarheid van de gepubliceerde informatie te waarborgen. Hoewel we niet kunnen uitsluiten dat er soms onjuiste advertenties verschijnen, blijven we continu werken aan verbeteringen en strengere controles om dit te minimaliseren.
2. Zoekfilters en websitefunctionaliteit: We begrijpen dat de zoekfilters en de functionaliteit van de site cruciaal zijn voor een goede gebruikerservaring. We staan altijd open voor concrete feedback en suggesties om deze te verbeteren. Onze technische teams werken voortdurend aan updates en verbeteringen om onze gebruikerservaring te optimaliseren.
3. Oprechtheid en toewijding: We zijn oprecht toegewijd aan het verbeteren van onze dienstverlening. Hoewel je ervaring anders suggereert, blijven we ons inzetten om de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons platform te verhogen. We nodigen je uit om specifieke voorbeelden van nep-advertenties of andere problemen met ons te delen, zodat we hier direct actie op kunnen ondernemen.

Het is natuurlijk gemakkelijk om een negatieve reactie te schrijven zonder concrete voorbeelden te geven. Wij zouden het juist op prijs stellen als je specifieke situaties met ons deelt, zodat we gericht actie kunnen ondernemen. Alleen met concrete voorbeelden kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren.

Wist je trouwens dat Huislijn.nl in 2023 genomineerd is voor 'Website van het Jaar'? Dit geeft aan dat ons platform breed wordt gewaardeerd en erkend binnen de markt.

Neem gerust contact met ons op via info@huislijn.nl voor verdere toelichting of hulp. We staan klaar om je te helpen.

Het Huislijn.nl Team

5぀星のうち1の評䟡

laat advertentie toe van oplichters

laat advertentie toe van oplichters rent webs & woning plein elke keer zelfde woningen erop eraf lokken ze je naar hun website om een abonnement te nemen

2024幎6月3日

Huislijn.nl からの回答

Bedankt voor uw feedback. We werken samen met veel partners, waaronder Woning-Plein. We nemen klachten zeer serieus en hebben tot nu toe altijd goede bemiddeling gehad om deze op te lossen.

We willen graag uw situatie verder onderzoeken en ervoor zorgen dat Woning-Plein contact met u opneemt. Kunt u ons alstublieft meer informatie geven over uw klacht door een e-mail te sturen naar info@huislijn.nl?

Woning-Plein heeft ons laten weten dat ze het erg vervelend vinden dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Ze vragen vriendelijk om uw gegevens zodat zij samen met u tot een oplossing kunnen komen. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de 'No cure, no pay' regeling bij inschrijving.

5぀星のうち5の評䟡

Wel een goede ervaring met Huislijn.nl!!!

Ik schrijf deze review omdat ik het niet terecht vond wat geschreven wordt. Huislijn.nl is een fijne huizenwebsite. De website is gebruiksvriendelijk en heeft goede zoekfilters. Na het invullen van onze zoekopdracht werden we via de mail goed op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod. Binnen 2 maanden hadden we via Huislijn onze woning gevonden. Dus zeker een aanrader. Het is geen website die woningen verhuurd, dus negatieve reviews zijn niet terecht.

2024幎3月20日

Huislijn.nl からの回答

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Huislijn.nl! Het is fijn om te horen dat je de website gebruiksvriendelijk vond en dat de zoekfilters effectief waren. En het is voor veel mensen bemoedigend om te weten dat je binnen slechts 2 maanden via Huislijn je nieuwe woning hebt gevonden. Nogmaals bedankt voor je aanbeveling!

Fraude & oplichterij

Fraude en oplichterij, de advertenties worden niet gecontroleerd en zijn vaak fraude. Erg slechte zaak in deze economie wanneer mensen desperate zijn voor een woning....

2024幎1月14日

Beste Wouter,

Wat vervelend om te lezen dat je te maken hebt gehad met een reeds verhuurde of verkochte woning. We nemen jouw ervaring serieus en begrijpen de teleurstelling die dit kan veroorzaken.

Huislijn.nl fungeert als een platform waar diverse partijen koop- en huurwoningen aanbieden. Belangrijk is te benadrukken dat Huislijn.nl zelf geen makelaar is en geen woningen verkoopt, verhuurt of bemiddelingsdiensten aanbiedt.

We doen er echter alles aan om ons aanbod actueel te houden. We hebben controles, maar de verhuur of verkoop van een woning kan heel snel gaan door de krapte op de woningmarkt. Daarnaast worden voornamelijk verhuurders overspoelt met aanvragen waardoor helaas niet altijd iedereen een reactie ontvangt. Ook wij vinden dit zeer spijtig.

We begrijpen de frustratie als een reactie uitblijft, en we vinden het spijtig als dit jou is overkomen. Jouw bezorgdheid is van groot belang voor ons. Om direct actie te ondernemen, willen we je vragen om meer informatie over de specifieke woning door te geven via info@huislijn.nl. Op die manier kunnen we onmiddellijk stappen ondernemen en je op de hoogte houden van de voortgang.

Dank je wel voor je begrip en medewerking.

Een groot pluspunt!

Huislijn is voor mij een uitstekende website geweest voor het vinden van mijn nieuwe woning. Een groot pluspunt en wat mij geholpen heeft is dat ik als gebruiker op de hoogte werd gehouden van nieuwe woningen die aan de website werden toegevoegd.

2023幎4月4日
5぀星のうち1の評䟡

Huislijn faciliteert oplichters in deze

Huislijn faciliteert oplichters in deze overspannen huizenmarkt. Als jullie geen zicht hebben op wat er geplaatst wordt, moet je deze website en bedrijf opheffen. Het is een schandaal wat hier gebeurd.
De lezers moeten jullie niet op de hoogte houden van fouten cq fraude. Dat moeten jullie zelf doen.

2023幎4月14日

Beste Anitra,

Bedankt voor je feedback over je ervaring op Huislijn. We willen je graag onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad.
We willen je verzekeren dat we alles in het werk stellen om onze bezoekers te beschermen tegen fraude en onjuiste informatie. We moedigen onze gebruikers aan om verdachte advertenties te melden en we nemen snel actie om deze te onderzoeken en te verwijderen indien nodig. We gebruiken ook jouw feedback om onze processen verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt dat je je zorgen hebt gedeeld en we zullen er alles aan doen om Huislijn een veilig en betrouwbaar platform te houden voor onze gebruikers. Wij stellen het zeer op prijs als je via info@huislijn.nl doorgeeft om welke woning het gaat dan kunnen wij direct actie ondernemen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。