Min nabo fortæller mig om jer, så tænkte jeg lad os prøve.. det viste sig hurtigt at det var gode produkter til billige penge. Vil helt klart anbefale jer til andre hundeejere
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fantastisk hjemme side, nem at surfe rundt i, Hurtig afsendelse og altid god indpakning, ikke beskadiget. Super hurtig hjemme levering. Handler kun der. Kan kun anbefales. 💪👍
Let bestilling på overskuelig og flot hjemmeside. Jeg glemte et par småting, som jeg gerne ville have med min ordre for at spare ekstra fragt på ny ordre. Sendte mail, fik hurtigt et positivt o... もっと見る
Vi har en hund med meget sart mave, så da vi skulle skifte foder, da "vores" mærke blev taget af markedet - i øvrigt lige op til jul - meldte frustrationerne sig. Efter en god snak med Malene fandt vi... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Stort udvalg i hundefoder og kattefoder. Vi har også et stort udvalg i træningsartikler og hundetilbehør. Vi er meget taknemmelige for alle de dejlige tilbagemeldinger vi får.
Smedegaardsvej 70, 9490, Pandrup, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtigt levering 😍
Fantastisk hjemme side
Super hurtig hjemme levering.
Handler kun der.
Kan kun anbefales. 💪👍
Fantastisk og mega hurtig levering
Vil helt klart anbefale jer til andre hundeejere
Altid superhurtig betjening og…
Altid superhurtig betjening og levering. Og kvaliteten på foder er i top.
Skuffet
Jeg købte 3 Vetbed og en energi stang. Alle 3 Vetbed skulle man selv beskære, da de havde huller hele vejen, i begge ender på dem alle, det så meget spøjst ud. En af dem havde også en flænge ind i selve underdelen. Der var insekter på tæpperne, og de havde lagt kødbenet (energi stangen) løst uden emballage i mellem tæpperne.
Jeg skrev det til deres mail, og de sagde det var sådan de skulle være men også at de troede det var en fejl - meget mærkeligt.
De ville ikke sende returlabel med posten, og jeg har ikke lige en printer, og da jeg ikke ejer bil ville det blive svært slæbe den pakke tilbage da den var meget tung. Så jeg endte med at klippe i mine helt nye Vetbed tæpper, og bede om en rabat/kompensation for den der var ødelagt og havde revne.
Og de sendte mig kun 46 kr ud af 259 kr som et tæppe koster.
De dækkede også energi stang med 29 kr. så i alt 75 kr retur ud af mit 806 kr køb. Jeg købte herfra fordi jeg så de havde kun 5 stjerner, men det synes ikke de lever op til overhovedet.
De 75 kr blev sendt på MobilePay privat af Holger og ikke fra butikken.
Synes ikke det var professionelt, og jeg er ikke i nærheden af tilfreds.

Hundeogkattefoder.dk からの回答
Super god service
Super god service. Ringede ind med spørgsmål. Bestilt derefter på hjemmesiden, og varerne var her dagen efter. Kan kun anbefale
Hurtig levering og fin rabataftale
ok kvalitet,,ok levering
Hurtig og effektiv ekspedition.
Super hurtig levering
Jeg bestilte fredag eftermiddag og pakken kom lørdag morgen.
God hjemmeside og hurtig ekspedition
Hurtig levering og særdeles god…
Hurtig levering og særdeles god service. Venligt personale.
Altid flinke og imødekommende handler…
Altid flinke og imødekommende handler kun ved Hundeogkattefoder
Hurtig ekspedition og levering ved…
Hurtig ekspedition og levering ved bestilling tidligt på dagen.
SUPER!!!😃
Det er dejligt nemt at bestille og…
Det er dejligt nemt at bestille og lynhurtig levering
Super hurtig og god betjening og nem…
Super hurtig og god betjening og nem hjemmeside
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。