Vi var spÊndte pÃ¥ vores fÞrste besÞg pÃ¥ hotellet da vi havde lÊst nogle knapt sÃ¥ gode anmeldelser. Men vi blev glÊdeligt overrasket og er tilfredse hele vejen igennem. Venlig modtagelse ved ankomst... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
.Vi besÞgte Hundested Kro og Hotel den 20.10.2019. Havde 2 overnatninger med morgen/aftensmad. Ved ankomst blev vi godt modtaget, tilmed blev vi opgraderet til en suite med en fantastisk udsigt til H... ãã£ãšèŠã
Den ene stjerne gÃ¥r til det sÞde personale og den gode mad. Vi fik vÊrelse i kursuslokaler pÃ¥ den anden side af vejen. Slidt, ildelugtende, snavsede vinduer, dÞde og levende edderkopper og masser af... ãã£ãšèŠã
Netop hjemvendt fra et weekendophold pÃ¥ Hundested Kro & Hotel vil jeg udtrykke stor tilfredshed. Vi var en gruppe pÃ¥ godt 40 bridgespillere og fik fantastisk meget for prisen. Dejligt vÊrelse, fin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hundested Kro & Hotel har en fantatisk beliggenhed ved en hyggelig hovn og en dejlig badestrand. Tag på Krooferie, Miniferie, Weekendophold eller afhold Selskab på Hundested Kro.
é£çµ¡å
NÞrregade 10, 3390, Hundested
- www.hundested-kro.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dejligt ophold med musik og dans.
Dejligt ophold med musik og dans.
Maden var lÊkker, og der var rigeligt.ð
SÞde piger sÞrgede for fin servering.
Positivt overrasket
Vi var spÊndte på vores fÞrste besÞg på hotellet da vi havde lÊst nogle knapt så gode anmeldelser.
Men vi blev glÊdeligt overrasket og er tilfredse hele vejen igennem.
Venlig modtagelse ved ankomst, super fint vÊrelse, dejlig mad, sÞd betjening, godt musik/dans arrangement, fin morgenmad og venlig service i receptionen ved afrejse.
Intet at klage over og hvis der kommer flere af den slags arrangementer kommer vi helt sikkert igen.
Virkelig god mad og servering
Vores selskab på 8 personer, 2 overnatninger, morgenmad, 2 middage, den ene med 3 retter, fri bar og krobal med levende musik. Måltiderne var virkelig, virkelig gode og der blev serveret flere gange, med rigelig vin og andre drikkevarer af rigtig sÞde og venlige "servitricer", der var meget servicemindede. Hotellet er nyligt renoveret men man har heldigvis bevaret den gamle hyggelige krostue. God beliggenhed, parkering og udsigt til havnen. Vi kan godt anbefale Hundested Kro og Hotel til andre.
Godt og billigt.
Hyggeligt hotel, fin beliggenhed, flot og lÊkker continentalt morgenbord. Prisen taget i betragtning virkelig godt!
DÃ¥rlig service og trist slidt hotel
Et meget slidt og nusset hotel, et lag hår oven på risten på badevÊrelset, altanen var der beskidt gulv, med gamle cigart skodder. Vi fik ekstra rengÞring efter påtale. Der står ligeledes at det var nyrenoveret og det vil jeg langtfra betragte det som. VÊrten var ubehÞvlede og så til os at vi da bare kunne rejse hvis vi ikke var tilfredse og ja det kunne vi da, men havde kÞbt et dealbevis så var betalt. Morgenmaden var meget skuffende, kedelige gummi agtige rundstykker og 3 slags pålÊg, ost, marmelade og nutella ⊠ikke noget ekstraordinÊrt og ikke noget kÞl ved det der skal holdes koldt. HÞrte dog fra andre at der havde vÊret rÞrÊg og bacon i weekenden. Det er sommerferie så syntes man kan forvente lidt ekstra. Mega hyggeligt havne område med gode spisesteder
Vi har holdt vores bryllups fest medâŠ
Vi har holdt vores bryllups fest med overnattende gÊster på kroen.
Det var en virkelig god oplevelse. Maden var fantastisk vellavet + der var masser af den. Betjeningen var god og pigerne der sÞrgede for os under måltidet var utrolig opmÊrksomme .
Tak til Michael for at tage hånd om vores fest og til Torben for den gode mad.
Super weekend hos Mika & Co
Vi ankom 13 mÊnd (GentlemÊndene) fredag og blev nÊrmest kÊrligt modtaget af Mika. Vi spiste fremragende smÞrrebrÞd bÃ¥de fredag og lÞrdag og ligeledes fremragende dagens ret fredag og lÞrdag. Vi overnattede til sÞndag. Alt var i top, de mange sÞde tjenere, og ikke mindst Mika, som var super tilstedevÊrende hele tiden. Vi har sammen besÞgt steder i 36 Ã¥r, men nÊppe et sted har vi fÞlt os mere velkomne, - 1000 tak for det ð Kh Jesper
kr 1200 er helt ved siden af.
kr 1200 er helt ved siden af.
LÃ¥s virkede ikke 2 lamper virkede ikke og absolut ingen fleksibilitet i forhold til check in. Man fastholdt kl. 16 trods alverdens dialog om mulighed for tidligere check in.
Tidslomme der ikke kan se på priserne
Tidslomme der ikke kan se på priserne
En overnatning for at gÞre en lokal invitation nemmere, men dyr og dårlig. Syn, stil og lugt hang ved. Nye, sÞde ejere der prÞvede at gÞre deres bedste inden for små midler. Morgenmaden var fin. Få prisen ned, så det passer med det, I gerne vil give jeres gÊster. Havde vi giver 500 - 600 kr., så var det OK. Men 1200 kr. er skudt helt ved siden af.
BOOK ikke overnatning her!!
BOOK ikke overnatning her!!! Vi var på familietur og blev desvÊrre Êrgerligt overraskede. Ejeren er sur og uforskammet, hotellet er både beskidt, rodet, gammelt og lugter grimt. AflÞbet virkede ikke, badevÊrelset var ulÊkkert beskidt. Der havde helt sikkert ikke vÊret rengÞring i mange uger. Der var voldsom larm fra fest i hotelles egen gårshave, sluttede fÞrst kl 3 om natten. Prisen er som andre skriver monopolagtig hÞj, helt ved siden af!!. For 1.200 kr for et vÊrelse må man gerne forvente at der i det mindste er rent. Morgenmaden var fin dog.
Det er nu bed and breakfast og elendigt
Det er nu bed and breakfast, og det er rÊdselsfuldt! MÞrkt og gråt. VÊrelset vi boede i var stort og ret lyst dog, men det stank af gammel rÞg, når man kom ind. De gamle sorte lÊderstole kunne vi ikke holde ud at sidde i, fordi de simpelthen stank og også gulvtÊppet.
Det er dyrt og ikke pengene vÊrd. Kun morgenmaden var fin. Ikke en god oplevelse.
Ikke 1200 kr. vÊrd
1200 kr. for et nedslidt, lurvet vÊrelse, der i den grad trÊnger til en totalrenovering! Vi har sovet på moteller og vandrehjem i Danmark af dobbelt så god kvalitet og til den halve pris.
Vi fik dog en gratis opgradering til et vÊrelse med balkon, men det Êndrer ikke vÊrelsesstandarden.
Den anden stjerne for acceptabel morgenmad, dog uden lune retter (Êg, bacon etc.).
Det er en monopolpris, man kun kan tillade sig at forlange, når der stort set ikke findes andre overnatningsmuligheder i Hundested.
Sidder med min kone og drikker en Þl ogâŠ
Sidder med min kone og drikker en Þl og en vand, kort efter bliver vi bedt om at finde eg andet sted at sidde, da stedet kun er for spisende gÊster. Det var iÞvrigt stedets Director Mika Reves Jensen som gav denne ordre. Kommer der aldrig mere
Under alt kritik !
Under alt kritik !!
Vi havde booket 2 dobbeltvÊrelser til 900 kr pr. VÊrelse uden morgenmad, efter vi havde kigget på deres hjemmeside i maj måned.
Da vi ringer en uge inden, for at få bekrÊftet vores booking, er prisen steget til 1200 kr pr vÊrelse med morgenmad.
Vi kontakter hotellet og receptionisten siger at de har Êndret prisen 2 dage for vores bestilling.
Vi får fat i direktÞren og hun begynder nu at diskutere, afbryder og er decideret ubehagelig og grove.
De påstår at priserne har vÊret Êndret allerede 2 måneder forinden vores booking.
Vi fremlÊgger at vi jo ikke kan opdigte deres tidligere pris uden morgenmad, hvis den har vÊret Êndret 2 måneder tidl.
DirektÞren siger ordret: de har renoveret stedet for mange penge og jeg er lige glad jeg kommer ikke til at Êndre prisen.
Det hele slutter af med at direktÞren er så sur, at hun vÊlger at annullere vores booking.
Hold nu kÊft et skod sted
Hold nu kÊft et skod sted. Vi bookede et vÊrelse for et godt stykke tid siden fordi det var et af de få steder man måtte have hund med. De aflyser 26 timer fÞr vi skal ankomme med den grund at de nu er et hundefrit sted. Jeg håber godt nok at det skodsted går neden om og hjem så der kan komme en ordentlig ledelse.
Elendigt, nedslidt, burde vÊre lukket..!
Vi skulle finde et sted for én overnatning for 4 personer og 2 vÊrelser. Der bliver sÞgt pÃ¥ nettet og billederne ser fine ud. Hvad vi ikke ved, er at den hjemmeside ikke bliver brugt og det er mange Ã¥r siden (hvis det nogen har) set sÃ¥dan ud. Der er ingen tilstede pÃ¥ hotellet da vi ankommer og vores nÞgler ligger pÃ¥ skranken. Der er ingen toiletpapir pÃ¥ vÊrelset og jeg finder til sidst en udenlandsk rengÞringspige der skaffer noget. VÊrelset er sÃ¥ lille og slidt og skriger i den grad pÃ¥ en gang maling, med udsigt til et baggÃ¥rdstag hvor der ligger alverdens ting og flyder. Der er ikke sÃ¥ meget som et glas eller tandbÞrstekrus at opdrive pÃ¥ vÊrelset og ingen medarbejdere pÃ¥ hele hotellet overhovedetâŠ!! Morgenmaden var kun lige ren overlevelse og intet lunt af nogen art (Êg, baconâŠ)
Prisen for denne enorm dårlige oplevelse var 1200,- kr pr vÊrelse.
Jeg kan kun gi ét rÃ¥d: FIND ET ANDET STED AT OVERNATTE - i vil helt sikkert fortryde at bruge jeres penge herâŠ!
Super slidt og det kan man så leve med
Super slidt og det kan man sÃ¥ leve med. Hvad man ikke kan leve med er, at den ene ejere(manden i Êgteskabet) taler til dig som om du er 8 Ã¥r og bare skal vÊre taknemmelig. Vi havde lejet deres dyreste lejlighed, hvilket viste sig at vÊre det vÊrste crap, men sÃ¥ virkede gardinet tagvinduet ikke, og da vi ringede ned kl. 00.15 for at fÃ¥ det fikset fik vi at vide"I ER Sà DAN NOGLE BESVÃELIGE KUNDER"! SÃ¥ ringede vi til ejeren ( som viste sig at vÊre kone til den spade vi lige havde talt i alf med) og hun lovede at det mÃ¥tte vÊre en fejl og blÃ¥ blÃ¥ bla.... Dont do it... hold da op et ..... sted...
DÃ¥rlig standard.
Havde betalt for opgradering af vÊrelse men havde ikke drÞmt om det var så lille. De havde gjort opmÊrksom på at det var lidt mindre end det vÊrelse vi ellers havde booket. Udsigten fra altanen var virkelig god. RengÞringen kunne der godt vÊre gjort lidt mere ud af. Da vi flyttede den ene seng kunne man tydelig se ar de ikke havde stÞvsuget under denne seng. På badevÊrelset var så meget kalk og brusekabinen var neget lille. Den ene seng var så dårlig at man nÊsten kunne mÊrke fjedrene i madrassen. Hotellet er meget slidt. Det ses tydeligt. Aftensmaden den fÞrste aften skulle vi spise ude i byen det var rigtig god mad. Dog vidste vi ikke at vi skulle ud i byen og spise aftensmad den fÞrste aften. Aftensmaden den anden aften var også god.
Morgenbuffetten var ikke overvÊldende. Anden morgen manglede der brÞd og der gik lang tid fÞr der blev fyldt.
Vi vil ikke anbefale det til nogen. Stedet er nok fint til håndvÊrkere som bare skal have en seng at sove i og lidt at spise.
Mig og min mand holdt vores bryllupsdagâŠ
Mig og min mand holdt vores bryllupsdag hos dem og vi fik en super dejlig dag med overnatning og super god mad og morgenmadð
Det var lige som vi godt kunne lide det, lige i nÊrheden af havnen og den gamle stil på kroen/hotellet og super sÞdt personale en stor rus til dem.
Jeg syntes personligt at nogle af gÊsterne var modbydelige at hÞre pÃ¥, de skulle nok have valgt hotel dâAngleterre i stedet for.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ