De varmeste anbefalinger her fra os. Vi har to katte og en hund som jÊvnligt kommer ved Husum dyreklinik og vi har igennem det Ã¥r vi har gÃ¥et der, fÞlt os utrolig godt behandlet og fÞrst og fremmest,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DyrlÊger af Guds nÃ¥de og folkets kÊrlighed. Det er mit absolutte indtryk at patienten / dyrenes tarv er 1. prioritet hér. Jeg har brugt Mariannes klinik siden hun Ã¥bnede i Husum omkring nogle og 30... ãã£ãšèŠã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Husum Dyreklinik ! Jeg har vÊret kunde i klinikken med min hund igennem 6 Ã¥r og har altid oplevet et personale med meget hÞj faglig og menneskelig kompetance. Altid er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har vÊret kunde i mange Ã¥r, mens Marianne havde klinikken. Altid fin service og god og rimelig behandling. Efter de nye ejere er kommet til efterlader klinikken et indtryk af meget ungt og uerfarnet p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har kommet hos Jer en del Ã¥r med minâŠ
Har kommet hos Jer en del Ã¥r med min gamle hund Putte, som nu har fÃ¥et fred. Godt nok skuffet over I ikke kunne hjÊlpe mig med et problem i dag. Kommer ned for at kÞbe hvalpefoder til Winnie. Havde glemt min kupon, som giver 50% fÞrste gang man kÞber. Tja sÃ¥ var der jo ingen rabat at fÃ¥ og jeg droppede sÃ¥ at kÞbe gennem Jer og kÞrte til MaziZoo i stedet for. Har gennem de sidste 3 mÃ¥neder lagt en del penge hos Jer og mÃ¥ indrÞmme skuffelsen var stor. TÊnk hvis man havde forÊret mig en prÞvepakke mere, sÃ¥ havde jeg haft en ny kupon og kÞbt en sÊk mad med det samme. Ãv siger jeg bare og tÊnker hmm tror jeg skal finde mig en ny dyrlÊge fremover, som ikke gÃ¥r i sÃ¥ smÃ¥ sko ð¡

Det er det bedste sted
Det er det bedste sted! Vores hunde var oprindeligt gadehunde, og er generelt ret generte.
De bliver altid behandlet godt, og det gÞr vi som ejer også. Der er god kommunikation, og de er bare de sÞdeste og rareste mennesker i klinikken.

VÊrste oplevelse nogensinde afâŠ
VÊrste oplevelse nogensinde af aflivning af hamster:
Jeg fik aflivet vores hamster hos husum dyreklinik sidste uge
Jeg ringede fÞrst ned for at hÞre prisen som var 519 kr og i telefonen blev der sagt at den ville blive tilset af en lÊge fÞrst. Da jeg jo ville vide om han nu også skulle aflives.
DyrlÊgen kommer ind. Tager straks aflivnings prÊparatet frem. Jeg spÞrger om hun ik lige vil se hamsteret fÞrst.
Hun ser kort på ham og konstatere en tumor, som jeg også selv regnede med, men ville godt vÊre sikker fÞrst.
Hun spÞrger om jeg vil vÊre med, og jeg svarer at jeg er ekstrem dyreven så begynder nok at grÊde.
Hun tager kanylen og injektere i hans hjerte. Det kunne man godt ha givet et heads op på. Han hylede af smerte og så begyndte jeg at tude. Aflivning i min verden skal vÊre smertefri!!
Nå siger hun, det kunne han ik li, jeg går lige udenfor. Ingen bedÞvelse ell noget.
Hun kommer ind med ham hvor han er ved at sove ind, og siger at grundet trykket stiger kan Þjnene godt poppe ud. Ja det var de meget tÊt på. Tak for den info også.
Hun lytter pÃ¥ ham og han er vÊk og vi skal afregne. Hvor hun siger, jeg tager kun for aflivningen. Ãhhhh jeg var der i 10 min hvad ville i ellers ta for?
Husk at informere korrekt pris når man ringer ned, hvis i både har tÊnkt jer at ta for aflivning og konsultation på 10 min, og på vippen til dyremishandling
Den vÊrste oplevelse ever. Jeg kommer ik til at bruge jer mere.

Har brugt Husum Dyreklinik bÃ¥de til minâŠ
Har brugt Husum Dyreklinik både til min hund og katte,
var ude med Augusta i går, super behandling, der blev taget hensyn til at Augusta blev stresset. blev ringet op dagen efter, for at hÞre hvordan det gik.

måske verdens bedste dyreklinik
måske verdens bedste dyreklinik, jeg har i hvert fald ikke fundet en, der var bedre.

Husumdyreklinik ããã®åç
Fantastisk behandling af bÃ¥de ejer ogâŠ
Fantastisk behandling af bÃ¥de ejer og dyr, kan varmt anbefales ð

professionelle og dygtige dyrlÊger
meget professionelle og dygtige dyrlÊger. vi har altid haft en god oplevelse efter et besÞg med vores 2 katte.

Husumdyreklinik ããã®åç
Nimbus savner sin gamle dyreklinik
Nimbus savner sin gamle dyreklinik. Har endnu ikke kunne finde et sted der står mål med husum dyreklinik her i det mÞrke Jylland .. De gÞr det godt, glade for dyrene, og er Êrlige.

Husumdyreklinik ããã®åç
Fantastisk behandling overfor kat samt ejere
Har i går haft min kat Jasmin/Mofu til tandrensning og fjernelse af tÊnder, der var ramt af tandresorption.
FÞr det fÞrste var det en virkelig god oplevelse, da katten skulle have hendes årlige gennemtjek + vaccine for et par uger siden. Her fandt vi ud af at hun havde ekstremt ondt i tÊnderne, og skulle have en omgang tandrensning + mulig fjernelse af tÊnderne. Den pågÊldende dyrlÊge som betjente os den dag, var fantastisk blid og rolig ved katten, og udviste stor forståelse for os alle tre.
Vi var der lige inden åbningstid i går, hvor vi fik lov til at komme med ind og sÊtte hende af til behandlingen. Her fik vi forklaret hvordan dagen ville foregå, og blev godt beroliget da man er en pylrende kattemor, og bange for at der sker ens kat noget, samtidigt med at man har en nervÞs og bange kat.
Undervejs af processen blev der ringet og givet status og snakket om hvad der skulle gÞres, og der blev også ringet da hun var vågnet igen fra narkosen. Herefter har det også vÊret en stor hjÊlp at kunne stille de nÞdvendige spÞrgsmål og få svar (isÊr her dagen efter mht mad og opfÞrsel).
Simpelthen fantastisk service bÃ¥de overfor min kat men ogsÃ¥ overfor os som bekymrede og bange ejere. Vi fÞler os trygge hos jer! Tak fordi I har en reel interesse i at hjÊlpe og passe pÃ¥ vores kat â€â€â€ Nu skal der puttes og passes pÃ¥ patienten, mens hun kommer til sig selv igen!

Husumdyreklinik ããã®åç
DyrlÊger af Guds nåde og folkets kÊrlighed
DyrlÊger af Guds nåde og folkets kÊrlighed.
Det er mit absolutte indtryk at patienten / dyrenes tarv er 1. prioritet hér.
Jeg har brugt Mariannes klinik siden hun åbnede i Husum omkring nogle og 30 år siden til vores hunde og katte, til store som små problemer. Er altid blevet godt vejledt og dyrene vel behandlet. Klinikken er veludstyret veluddannet, passioneret og up-front på ny viden. Tak for al den gode hjÊlp gennem alle årene .
hilsen Marta Uhrskov,BrÞnshÞj
Fantastisk klinik som neutraliseret ogâŠ
Fantastisk klinik som neutraliseret og sygdoms behandlet mine katte med en god og altid perfekt service!
Gode og venlig service!
Får en lille måden side var jeg ned med me lille miss på 7år og får hans bisser rense. Serviced var bare i tip top stand. Med personalet flinke.
Så Idag da jeg komme hjem fra en handles ture i den locale spar. Fant jeg min flaske med hoste saft til menesker ikke små misslinger! Vilke fik mig til at ringe til Dyreklinik får at hÞre hvor slemt det er. Den respones jeg fix efter at telephone personalet had talt med en af lÊger var igen bare perfect!
SÃ¥ magen tak Husum!
Og her er fem sterner til jer!
To Êldre katte og jeg takker âŠ
Mine to Êldre katte og jeg takker for top prof. behandling, råd og vejledning og rimelige priser. Vi har nu besÞgt dem 2 gange indenfor et œ år, fÞrste gang var til gratis senior katte check. Personalet er engagerede, hjÊlpsomme, ustressede og meget venlige.
De kan ikke håndtere stÞrre hunde
De kan ikke håndtere stÞrre hunde, og gÞr hunden bange!! Dårlig service og dårligt arbejde... Kan ikke anbefales.

Super dyreklinik
Efter en hel del besÞg over 1œ måned pga. at vores kat havde problemer med en blodig pote, så har jeg kun godt at sige om Husum Dyreklinik. Meget, meget kompetent og betÊnksomt personer. Kan kun anbefale klinikken og giver meget gerne 5 stjerner.
Fantastisk dyreklinik
Har kun haft positive oplevelser på Husum dyreklinik! SÞdt personale som tager sig godt af kÊledyrene. Er altid tryg ved at tage min kat med herhen!
Bedste dyreklinik i landet
Mig og mine 4 katter blev kunder der efter vores gamle dyrlÊge gik på pension. Vi har vÊret kunder i en del år og nydt godt at deres professionelle, omhyggelige og betÊnksomme behandling. Hos dem kommer dyrene altid fÞrst.
Selvom jeg har andre dyrlÊger meget tÊttere på- på den anden side af vejen faktisk- vil jeg hellere tage ud til Husum dyreklinik hvor jeg er 100% tryg og sikker på den absolut bedste behandling for mine dyr.
Tak til jer!
Sindsyg prisstigning på klipning af klÞr
Kommer forbi Husum dyreklinik i formiddags for at hÞre hvad det koster og få klippet klÞr. 75 kr. Fint nok. Men jeg siger så at han nok skal i en let bedÞvelse fordi han er panisk angst og fik det af vide fra internatet af os da jeg fik ham.
Men de ville prÞve igen og det gik desvÊrre ikke. Hun går så ind og tjekker en pris på en let bedÞvelse og bum prisen blev lige 950 kr. Jeg spÞrger for hvad for bedÞvelsen koster 300 kr og klipning af klÞr koster 75 kr. Og spÞrger så hvorfor det skal koste 950 kr. Det var fordi de skulle bruge en masse ekstra tid og lÊgen skulle lytte på hjetede så hun ville opkrÊve for en sundhedstjek som koster 585 kr som jeg slet ikke skal ha tjekket. Plus bedÞvelsen.
Ringer så til Bella dyreklinik og bum 350 kr for prÊcis det samme.
Alt for stort spÊnd på de dyrelÊger.
Service på fÞrste klasse!!
Jeg var igÃ¥r inden med min kat pÃ¥ et Ã¥r, da hun var rigtig skidt med et dÃ¥rligt Þje. Jeg har 2 gange inden vÊret hos en anden dyrlÊge , som ikke kunne hjÊlpe. Men hos kliniken i Husum, havde de ikke blot styr pÃ¥ hvad de laver, men er ogsÃ¥ SÃ
sÞde! Smilende, hjÊlpsomme, lytter så man er sikker på at blive forstået og virker bare helt igennem oprigtige! De skal have stor ros!!
Jeg har selv vÊret i servicebranchen i 10år og vÊrdsÊtter derfor god service! Tak for hjÊlpen Husum dyreklinik!!
Mvh Emma & Pige
HusdyrelÊger af bedste karat
Vi har igennem nogle år passet en lille hund, som nu er blevet vores. Hunden blev pludselig meget syg og måtte haste opereres for en infektion i livmoderen. Vi fik den bedst tÊnkelige service af dyrelÊge Rikke, som ringede til os efter operationen og de fÞlgende dage, hvor vores lille Chihuahua var kommet hjem. Uanset om man skal havde klippet negle eller vaccineres, så er personalet nÊrvÊrende og viser stor kÊrlighed til dyr. Det er vidst det bedste man kan Þnske sig for en dyreklinik. Vi skal aldrig bruge andre.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã