3.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dit is internetoplichting

Op 19 december 2025 heb ik via deze webshop een product besteld en volledig vooruitbetaald via iDEAL. Het ging om een iConnectivity mio XC MIDI interface USB.
Na de bestelling heb ik wel een automatische orderbevestiging en factuur ontvangen, maar het product is nooit geleverd. Er is geen verzendbevestiging gekomen en ik heb het product ook niet ontvangen.
Nadat levering uitbleef, heb ik meerdere keren per e‑mail contact opgenomen om te vragen naar de status en een verwachte leverdatum. Op geen van deze berichten heb ik een reactie gekregen.
Vervolgens heb ik een formele ingebrekestelling gestuurd met het verzoek om alsnog te leveren of het betaalde bedrag terug te betalen. Ook hierop is geen enkele reactie gekomen.
Tot op heden is het product niet geleverd en is het betaalde bedrag niet terugbetaald.
Mijn ervaring is dat deze webshop wel betalingen accepteert en automatische bevestigingen verstuurt, maar daarna niet meer communiceert en geen levering of oplossing biedt. Op basis van mijn ervaring kan ik deze webshop daarom niet aanbevelen.

2025幎12月22日

Top service

Top service! Zelfs laat op de avond ondersteuning gehad voor mijn probleem met geluidskaart. En dankzij goed advies en aanschaf nieuwe geluidskaart bij I4studio werkt alles nu perfect!

2026幎2月26日

Super service!

Als muzikant kom ik al jaren bij I4studio en ben zeer tevreden over het kundige advies. Super service, en ze denken goed mee. Verkopen geen rommel en nooit onzin :-) Aanrader!

2026幎2月2日
5぀星のうち5の評䟡

Harold en zijn team hebben kennis van

Harold en zijn team hebben kennis van zaken, bouwen computers zelf in tegenstelling tot de dozenschuivers van anno nu, weet van processors die verschillend lijken, maar vaak hetzelfde zijn wat in de portemonnee bespaart en geven soms zelfs advies wat niet altijd voordelig is voor hunzelf maar altijd voor de klant!

2026幎2月4日

Significante communicatie issues

Ik geef deze review met tegenzin, maar wel vanuit de hoop dat i4studio hier iets uit leert.

Ik kocht recent een nieuwe laptop bij i4studio, maar kreeg te maken met meerdere problemen: lange levertermijn, Windows-issues, een foutief geïnstalleerd AZERTY-toetsenbord en een algemeen gevoel van non-conforme levering. Ondanks herhaalde contactpogingen verliep de communicatie bijzonder stroef.

Wat vooral frustreert, is dat er telkens via mail wordt geantwoord, vaak traag en zonder echte oplossing, terwijl ik uitdrukkelijk om telefonisch contact heb gevraagd. Dat telefoontje is er nooit gekomen. De zaakvoerder is ook nooit rechtstreeks bereikbaar wat eigenlijk niet ok is. Als klant blijf je zo met vragen én problemen zitten.

Dit is jammer, want bij een aankoop van dit niveau verwacht je niet alleen correcte levering, maar ook degelijke opvolging en klantenservice wanneer er iets misloopt. Problemen kunnen gebeuren — hoe ermee wordt omgegaan, maakt het verschil.

Hopelijk neemt i4studio deze feedback ernstig, want op dit moment kan ik hun service helaas niet aanbevelen.

2025幎12月23日

Zeer louche bedrijf!

Doe aub geen zaken met dit louche bedrijf. Ik heb er besteld en nooit wat ontvangen. Als je ze belt dan krijg je een of ander Callcenter aan de lijn die nog niet eens weten wie de zaakvoerder is. Ook kunnen ze alleen een boodschap aannemen en dan mag je hopen dat er een reactie komt. Verschillende mails blijven onbeantwoord en ik verwacht ook niet dat ik mijn geld of bestelling nog ga krijgen.
Ik woon er niet ver vandaan dus ga zeker even binnenlopen binnenkort en eens zien of ik alsnog wat geregeld krijg.

2025幎10月14日
5぀星のうち1の評䟡

Ik voel me opgelicht: deze ‘DAW-computer’ is een ramp!

Twee jaar geleden heb ik meer dan €1500 betaald voor een DAW-computer. Ik vertrouwde op jouw woorden en kennis, want ik had er zelf geen verstand van. Jij wel. Nu, twee jaar later, nadat jij de door jouw gekozen E-schijf, een Crucial BX500 1TB - Interne SSD - 2,5 inch - SATA III - 3D NAND had geplaatst (kosten €75), ben ik me erin gaan verdiepen.

Ik had al last van haperingen en vertragingen, maar dit was de aanleiding om écht te kijken wat er mis was. En hoe meer ik leer, hoe duidelijker het wordt: je hebt me een computer verkocht die zijn geld by far niet waard is en die absoluut niet voldoet als een echte DAW-computer. De factuur destijds was niet gespecificeerd en bevatte enkel een summiere omschrijving: I4 maand/ i9/19"/32GB/500/1TB/win10pro / Wifi/KBDmuis.

Maar hee, ik wilde gewoon een goede computer waarmee ik muziek kon maken!

Het moederbord is de grootste bottleneck van het hele systeem: de ASUS PRIME B560M-A. Dit budgetmodel knijpt de prestaties van de i9-processor compleet af en beperkt de mogelijkheden van het systeem. Een beter moederbord met meer uitbreidingsmogelijkheden, gecombineerd met een minder krachtige maar beter afgestemde processor, was een veel logischere keuze geweest. Geen mogelijkheid tot overklokken, een zwakke stroomvoorziening en beperkte uitbreidingsmogelijkheden – precies wat je níét wilt in een DAW-systeem. De 11th Gen Intel Core i9-11900KF @ 3.50 GHz is veel te krachtig voor een DAW-computer en overkill voor de taken waarvoor hij gebruikt zou moeten worden. Deze processor is primair bedoeld voor videobewerking, rendering en zware multitasking, niet voor muziekproductie. Daartegenover staan een ondermaats moederbord en beperkte schijven, wat resulteert in een totaal ongebalanceerd systeem. Een dure motor in een roestige auto, dat is wat het is.

En dan de harde schijven: pure budgettroep. Geen wonder dat ik constant met haperingen en vertragingen te maken heb. Dit had jij als ‘expert’ moeten weten en had nooit in een serieuze DAW-computer mogen zitten. Hoe kon je ÃŒberhaupt denken dat een Crucial BX500 1TB geschikt zou zijn? Die schijf is simpelweg niet geschikt voor zware toepassingen en al helemaal niet voor een DAW-omgeving. De enige logische keuze was toch om mij te adviseren de C-schijf (Crucial P2 500GB, slot 1) en de D-schijf (WD Green SN350 1TB, slot 2) te vervangen door krachtige schijven met meer ruimte?

Om alles fatsoenlijk te krijgen, ben ik de komende tijd zeker meer dan €1500 kwijt. Geld dat ik niet had hoeven uitgeven als jij gewoon je best had gedaan om een goede DAW computer te leveren.

Je hebt me twee jaar geleden als leek op het gebied van computers, maar met talent voor muziek, een DAW-computer verkocht met (budget)onderdelen die ook nog eens totaal niet in balans zijn en daardoor niet voldoet. Jij wist het, ik niet. En dat maakt me kwaad. Ik voel me door je opgelicht.

2025幎3月8日
5぀星のうち5の評䟡

Bij deze wil ik toch even reageren op

Bij deze wil ik toch even reageren op alle negatieve reactie's die ik hier lees. Ik ben al 25 jaar klant bij i4Studio, die mensen zijn altijd bereikbaar en zeer bereidwillig om je te helpen i.g.v. problemen met je spullen. En als je problemen hebt bieden ze in mijn opinie een super service. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf !

2024幎12月6日

ATTENTION !!!

ATTENTION !!!! STAY AWAY FROM THIS COMPANY!!!!
Title: Beware of i4-muzique / i4studio.nl : A Disastrous Experience

I am writing this review as a cautionary tale to anyone considering doing business with 4studio.nl/ i4-Muzique. My personal experience with this company has been nothing short of a nightmare, and I strongly advise everyone to steer clear of them.

Initially, I decided to trust i4studio.nl/ i4-Muzique because I knew the owner from his previous work at Baxshop, where he had provided me with good discounts on high-quality gear. Unfortunately, this trust turned out to be misplaced.

I purchased an expensive sound speaker from i4studio.nl/ i4-Muzique , which stopped working after just one year. I sent the speaker back for repairs, and when it was returned, the delivery person left it inside my apartment building, where it was subsequently stolen. When I contacted the company, they claimed the delivery person was no longer with the post service company and promised to investigate. However, they did nothing, stopped responding to my emails, and ignored my numerous phone calls.

Despite my efforts, the situation remains unresolved after a year. Seeking legal advice, I discovered that i4studio.nl/ i4-Muzique lacks agreements with customer protection agencies in the Netherlands, rendering me helpless due to the small claim amount. When I pleaded for a resolution, the company continued to ignore my messages.

Upon checking Trustpilot, I found a plethora of negative reviews from others who had fallen victim to i4studio.nl/ i4-Muzique deceitful practices. It seems I am not alone in my disappointment, and many others have been scammed by this company.

In conclusion, I implore you to stay away from i4studio.nl/ i4-Muzique and opt for reputable companies with better customer support and protection. This company appears to be a scam, and it wouldn't be surprising if they were to rebrand and continue their unscrupulous activities. Save yourself the trouble and choose businesses with a proven track record of honesty and reliability.

Don't do business with this company!!!

2024幎3月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ